Risteily - Välimeri 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 3,5

  • Kolme maata yhdellä matkalla
  • Yksi päivä merellä
  • Maailmaperintökohde Vallettan kaupunki
  • Pittoreskeja kaupunkeja
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy

Lähde risteilylle Costa Pacificalla, yhdellä Costa Cruises -varustamon suurimmista risteilyaluksista. Saat kokea ja nähdä mielenkiintoisia Välimeren helmiä. Myös itse aluskella riittää tekemistä, sillä tarjolla on monenlaisia aktiviteeteja. Costa Pacificalla on runsaasti erilaisia ravintoloita ja baareja, hyvät kuntoilumahdollisuudet sekä lasten- ja nuortenkerho. Iltaisin voit kokeilla onneasi laivan kasinolla, katsoa elokuvia 4D-elokuvateatterissa tai nauttia viihdyttävistä showesityksistä. Viikon aika tutustut fantastisiin kohteisiin, joissa on mielenkiintoista kulttuuria ja historiaa.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa suurkaupunki Barcelonasta, jossa on runsaasti historiallisia rakennuksia sekä rikas ruoka- ja kulttuurielämä. Matka jatkuu edelleen Palmaan, Mallorcalle. Täällä voit kuljeskella pitkin palmujen reunustamia katuja, tutustua goottilaisiin kirkkoihin, tehdä hyviä ostoksia mielenkiintoisissa kaupoissa ja ihailla trendikkäitä hotelleja. Kannattaa myös ehdottomasti nauttia tapaslounas kaupungin vanhemmassa osassa, et varmasti tule pettymään! Seuraava vuorokausi vietetään aluksella, joten nyt sinulla on runsaasti aikaa tutustua lähemmin Costa Pacifican tarjoamiin mahdollisuuksiin. Pulahda johonkin monista altaista tai lue kirjaa aurinkotuolissa kannella. Jos haluat hemmotella itseäsi ihanalla hoidolla, siihen sinulla on mahdollisuus laivan spa-osastolla. Seuraavana aamuna heräät Vallettassa, Maltan pääkaupungissa. Valletta on rakennettu vaalealle kalkkikivelle, jonka pinnalta auringon valo ja meren värit heijastuvat kauniisti. Kaupunkia suojaavat linnoituksen muurit, ja muurien sisäpuolella on runsaasti historiallisia nähtävyyksiä, kiemurtelevia kujia, vehreitä aukioita ja palatseja. Historian täytteisen päivän jälkeen on mukava palata laivalle viettämään iltaa, ja seuraavana aamuna oletkin jo perillä Sardinian pääkaupungissa, Cagliarissa. Kaupunkia ympäröivät kauniit kaupunginmuurit ja ylhäällä kukkulalla sijaitsevan linnan juurelta on mahtavat näkymät yli Cagliarin. Kaupungin ympäristössä on myös paljon kauniita, pieniä rantoja, joilla on mukava viettää vaikka koko päivä tai käydä vain virkistävällä uintiretkellä.

Alus jatkaa matkaansa kohti toscanalaista satamakaupunkia, Livornoa, joka voi ylpeillä rikkaalla kulttuurillaan ja kauniilla luonnollaan. Livornon viihtyisä keskusta on näkemisen arvoinen, mutta kaupunki on myös täydellinen tukikohta, jos haluat tutustua alueen muihin kohteisiin. Livornon lähistöllä sijaitsee renessanssikaupunki Firenze, jossa on kauniita arkkitehtuurisia nähtävyyksiä, sekä Pisa kuuluisini kaltevine torneineen. Tämän risteilyn viimeinen pysähdyspaikka on Italian helmi, Genova. Täällä sijaitsee yksi koko Italian romanttisimmista puistoista, Parco Durazzo Pallavicini. Puisto on kooltaan kahdeksan hehtaaria, joten täällä riittää katseltavaa. Puistossa on paljon erilaisia kasveja ja eläimiä, suihkulähteitä ja vesiputouksia. Puistosta avautuvat fantastiset näkymät, sillä toisella puolella siintää meri ja toisella puolella taustalla kohoavat upeat vuoret. Kannattaa myös käydä Museo Galata -merimuseossa, jossa on esillä kaupungin historiaa. Päivän kääntyessä kohti iltaa, edessä on viimeinen ilta Costa Pacifica -aluksella, ennen kuin on aika aloittaa paluumatka kohti Espanjaa ja Barcelonaa.