Risteily - Välimeri 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 3,5

  • Kolme Italian kohdetta
  • Yksi päivä merellä
  • Historiallisia nähtävyyksiä
  • Viihtyisiä satamia
  • Suurkaupungin sykettä Roomassa
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuostenkerho
  • Täysihoito sisältyy hintaan

Lähde risteilylle Costa Pacificalla, yhdellä Costa Cruises -varustamon suurimmista laivoista. Mielenkiintoisen risteilyn aikana saat kokea monta Välimeren helmeä. Laivalla on tarjolla runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Costa Pacificalla on myös paljon erityyppisiä ravintoloita ja baareja, hyvät treenausmahdollisuudet sekä lasten- ja nuortenkerho. Iltaisin voit kokeilla onneasi laivan kasinolla, katsoa elokuvia 4D-elokuvateatterissa tai nauttia viihdyttävistä showesityksistä. Viikon aikana saat nähdä ja kokea monia upeita kohteita sekä tutustua mielenkiintoiseen kulttuuriin ja historiaan.

Risteily alkaa Barcelonasta, jossa on loputtomasti historiallisia rakennuksia ja sykkivä ruoka- ja kulttuurielämä. Risteily jatkuu Mallorcalle, Palman kaupunkiin, jossa voit kävellä ympäriinsä huojuvien palmujen katveessa, tutustua goottilaisiin kirkkoihin, käydä ostoksilla ja nauttia katuelämän vilskeestä.

Lue lisää risteilystä Sulje

Kokeile tapaslounasta kaupungin vanhemmassa osassa ja et taatusti tule pettymään! Seuraava vuorokausi vietetään laivalla ja sinulla on hyvää aikaa tutustua Costa Pacifican tarjoamiin palveluihin hieman paremmin. Pulahda johonkin laivan uima-altaista tai lue kirjaa kaikessa rauhassa kannella aurinkotuolissa loikoillen. Jos haluat hemmotella itseäsi jollakin rentouttavalla käsittelyllä, suosittelemme käymään laivan spa-osastolla. Seuraavana aamuna heräät Vallettassa, Maltan pääkaupungissa. Valletta on rakennettu vaalealle kalkkikivikalliolle, josta aurinko ja meri heijastuvat kauniisti. Linnoituksen muurit suojelevat kaupunkia, jossa on runsaasti mielenkiintoisia historiallisia paikkoja, kiemurtelevia kujia, varjoisia aukioita ja palatseja. Mielenkiintoisen, historian täytteisen päivän jälkeen on mukava viettää rauhallinen ilta laivalla, ja seuraavana aamuna oletkin jo perillä Sardinian pääkaupungissa, Cagliarissa. Kaupunkia ympäröivät vanhat kaupunginmuurit ja ylhäällä kukkulalla sijaitsevan linnan luota avautuvat mahtavat näkymät yli Cagliarin. Kaupungin ympäristössä on paljon kauniita, pieniä rantoja, joilla on mukava pulahtaa virkistävään veteen, ja jotka sopivat täydellisesti päiväretkikohteeksi

Tällä risteilyllä on seuraavaksi vuorossa Rooma ja Civitavecchian satamakaupunki. Roomassa sinulla on mahdollisuus tutustua kaupungin fantastiseen historiaan. Roomassa riittää tekemistä pidemmäksikin aikaa, mutta kannattaa nähdä ainakin Espanjalaiset portaat, Fontana di Trevi, Pantheon tai Colosseum. Kun mielesi tekee jotain syötävää tai juotavaa, aivan kulman takana on aina useita ravintoloita. Risteilyn viimeinen pysähdyspaikka on Italian helmi, Genova. Täällä sijaitsee yksi maan romanttisimmista puistoista, Parco Durazzo Pallavicini. Puistolla on kokoa kahdeksan hehtaaria, ja siellä on runsaasti erilaisia kasveja ja eläimiä, suihkulähteitä ja vesiputouksia. Puistosta on fantastiset näkymät merelle päin, ja toisella puolella kohoavat vuoret kohti taivasta. Kannattaa myös käydä Museo Galatan merimuseossa, jossa on esillä kaupungin historiaa. Päivän kääntyessä kohti iltaa, on aika viettää viimeistä iltaa Costa Pacificalla ennen kuin alus palaa takaisin Espanjaan ja Barcelonaan.