Risteily - Välimeri 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 3,5

  • Viisi satamaa kolmessa eri maassa
  • Yksi päivä merellä
  • Historiallisia nähtävyyksiä
  • Luonnonkauniita maisemia
  • Laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy

Lähde mukaan mielenkiintoiselle Välimeren risteilylle Costa Cruises -varustamon Costa Diadema -aluksella. Matkan aikana pääset tutustumaan muutamiin Välimeren helmiin, nauttia hyvästä ruuasta ja kulttuurielämyksistä. Risteily alkaa Katalonian pääkaupungista, Barcelonasta, joka sijaitsee Espanjan itärannikolla. Risteilyn aikana vieraillaan klassisissa kohteissa, kuten Marseillessa, Savonassa, Napolissa, Palermossa ja Valenciassa, ennen kun alus palaa takaisin Barcelonaan. Risteilyaluksella on tarjolla runsaasti erilaisia palveluja, joten aika ei varmasti käy pitkäksi. Hemmottele itseäsi ylellisellä hoidolla spa-osastolla, pulahda kannella sijaitsevaan altaaseen, nauti joka ilta erilaisesta showesityksestä tai uusi vaatekaappisi 100 metriä pitkällä ostoskadulla. Isommat lapset viihtyvät 4D-elokuvateatterissa tai nuortenkerhossa, kun taas hieman nuoremmille on tarjolla lastenkerho, jossa on suuri satulinna ja lastenallas, jossa on mm. merirosvolaiva.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteilyn ensimmäinen pysähdyspaikka on Marseille, Ranskan toiseksi suurin kaupunki, mutta monille tuntematon jalokivi Välimeren rannikolla. Näkymät yli Provencen kallioisten vuorien ja vanhan sataman ovat vertaansa vailla. Marseillessa on kaikkea mitä saatat toivoa, mm. vanhoja rakennuksia, kukoistavaa taidetta ja kauniita rantoja. Seuraavana aamuna heräät italialaisessa kaupungissa, Savonassa. Kaupunki on tunnettu historiallisesta keskustastaan, jossa voit käydä tutustumassa tuomiokirkkoon sekä Priamar-linnoitukseen, joka on hallinnut kaupunkia 1500-luvulta saakka. Jos haluat lähteä Savonan ulkopuolelle, suosittelemme vierailua lähellä sijaitsevassa Genuan kaupungissa, jossa kapeat, viehättävät kadut, joita kutsutaan nimellä Caruggi, mutkittelevat kaupungin läpi. Seuraavana päivänä alus saapuu Napoliin. Napoli tarjoaa mielenkiintoisen tutkimusmatkan historiaan ja italialaiseen keittiöön. Täällä voit myös käydä kuninkaallisessa palatsissa, kasvitieteellisessä puutarhassa tai San Carlon oopperatalossa, joka on yksi Italian suurimmista.

Hyvin nukutun yön jälkeen risteilyalus saapuu Palermoon, Sisiliaan. Maista sisilialaisia makeita herkkuja, kuten cassata-kakkua tai cannoli-rullaa. Tai tee retki ylös Monte Pellegrinon vuorelle, josta on mahtavat näköalat kaupunkiin päin. Aikaisemmin kokemiasi vaikutteita voit sulatella merellä seuraavan vuorokauden aikana. Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia laivan tarjoamista palveluista kaikessa rauhassa. Seuraavaksi on vuorossa risteilyn viimeinen pysähdyspaikka, Valencia, joka on paellan syntymäpaikka. Luonnon ja meren läheisyyden ansiosta kaupunki on avoin, mutta vehreä. Käy Valencian vanhimmassa korttelissa, Carmen-korttelissa, ja vaeltele pitkin kapeita kujia ja kurkista viehättäviin pieniin kauppoihin, jotka sijaitsevat vieri vieressä raivintoloiden ja kahviloiden kanssa. Hämärän laskeuduttua on aika palata Costa Diadema -alukselle viimeisen kerran ja aloittaa paluumatka kohti Barcelonan kaupunkia, josta kaikki alkoi.