Risteily - Välimeri 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 3,5

  • Kolme Italian kohdetta
  • Yksi päivä merellä
  • Historiallisia nähtävyyksiä
  • Hurmaavia kaupunkeja
  • Laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy

Tervetuloa Costa Diademalle ja ihanalle risteilylle Välimerelle. Risteilyn aikana saat vierailla muutamissa Välimeren kuuluisissa kohteissa, isoissa ja pienissä. Aluksella riittää tekemistä ja näkemistä koko risteilyn ajaksi. Costa Diademalla on useita erilaisia ravintoloita ja baareja sekä aktiviteetteja, showesityksiä, disko ja kasino. Yksi suosituimmista ravintoloista on Oyster Aperitif, jossa voit maistella ostereita, luonnollisesti samppanjan kera. Pöytä tulee varata etukäteen. Perheen pienimmät löytävät suosikkipaikkansa mm. lastenkerhosta, jossa on suuri satulinna tai lastenaltaasta, jossa on merirosvolaiva. Hieman vanhemmat lapset viihtyvät 4D-elokuvateatterissa ja nuortenkerhossa.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa Barcelonasta, jossa on laaja ravintolatarjonta, rikas kulttuurielämä ja joka puolella kaupunkia mielenkiintoista arkkitehtuuria. Monia houkuttelee myös ranta, joka sijaitsee keskellä kaupunkia. Risteilyn ensimmäinen pysähdyspaikka on Etelä-Ranskan rannikolla sijaitseva Marseille. Marseille on Provencen alueen pääkaupunki, jota ympäröivät pienet kylät, kauniit pellot ja viinitilat. Kaupungissa voit kävellä pitkin satamapromenadia tai istahtaa jollekin terassille ja seurata katuelämää. Seuraavana päivänä on vuorossa Savona, Italiassa. Täällä voit tutustua historiallisiin nähtävyyksiin, kuten 1500-luvulta peräisin olevaan Priamarin linnoitukseen sekä pieneen Santa Marian kappeliin. Hyvin nukutun yön jälkeen alus saapuu uuteen Italian kaupunkiin, nimittäin pizzan kotikaupunkiin, Napoliin. Istahda ulkoterassille ja nauti italialaisia erikoisuuksia, tai käytä tilaisuus hyväksesi ja tutustu lähialueiseen, kuten Pompejin rauniokaupunkiin, Vesuviuksen tulivuoreen, tarunhohtoiseen Caprin saareen tai kauniin Amalfin rannikon pittoreskeihin kyliin.

Seuraavana aamuna heräät Sisilian pääkaupungissa, Palermossa. Kaupungilla on mielenkiintoinen historia, ja monet hallitsijat ovat jättäneet kaupunkiin jälkensä. Kaupungin siluetti on sekoitus moderneja, luksushuviloita, barokkirakennuksia ja arabialaisia palatseja. Usean pitkän ja intensiivisen päivän jälkeen on vuorossa päivä merellä. Voit rentoutua kaikessa rauhassa ja nauttia Costa Diademan tarjoamista palveluista. Risteilyn viimeinen pysähdyspaikka on Ibizan kaupunki, joka vuosittain houkuttelee runsaasti turisteja, veneilijöitä ja kuuluisuuksia. Jalkaan kannattaa laittaa mukavat kengät, sillä kaupunkiin tutustuu parhaiten kävellen. Voit seurata katuelämää ja tutustua nähtävyyksiin, tai jos kyllästyt kävelemään kaupungilla, ravintolan tai baarin terassille ei koskaan ole pitkä matka. Hämärän laskeuduttua on aika palata laivaan, ja kun avaat seuraavana aamuna silmäsi, olet takaisin Barcelonan satamassa.