Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Pariisi

   
  15.4.2018

  Todella ikimuistoinen matka kaksi unelmaani toteetui näin parisiin disney landin josta ollin lapsesta asti haaveilut ja näin parisiin ja pääsin käymään näkemään nähtävyydet mistä haaveilin eiffel tornin riemu kaaren tuntematoman sotilaan haudan vakapinetti museo on todella upea samoin nukke musseo n otre damen kirkko parisiin suuret tavara tallot olivat todella mahtavia parisiin voisin lähteä uudestaan ikimuisoinennmatka parhaa ystäväni kanssa

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Pariisi

  Egodaddy 
  26.12.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Matkustimme ystäväni kanssa jouluostoksille viikonlopuksi Pariisiin. Emme olleet ennen käyneet Pariisissa, joten tietenkin shoppailun ohella tarkkailimme kaunista kaupunkia. Ihmiset olivat ystävällisiä (älkää uskoko ranskalaisia stereotypioita!) eikä kaupunki ollut läheskään niin kallis, kuin mitä a nnetaan ymmärtää. Yhtä hienoja ja vastaavia tuotteita voi ostaa vähän halvemmistakin markkinoista.

  Asuimme Lorette Astotel -hotellissa, johon olimme varanneet etukäteen myös yksityisen lentokenttäkuljetuksen. Voin suositella niin hotellia, kuin kuljetustakin. Kuljetus toi helpotusta uuteen paikkaan siirryttäessä ja hotelli itsessään oli hienossa rakennuksessa oivallisten palveluiden ympäröimänä.

  Kokonaisuudessaan sanon viikonlopun olleen onnistunut ja yksi vuoden parhaimpia viikonloppuja. Jokaisen tulisi kokea Pariisi edes kerran elämässään.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Pariisi

  Japata 
  16.8.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  2

  Olimme Pariisissa 4 yötä hotellissa Les Jardins du Marais ja hotellia voin ehdottomasti suositella kaikille. Pariisilaisittain yllättävän avulias henkilökunta ja hyvä yleisilme tekivät siitä riemastuttavan tukikohdan matkalaiselle.

  Elokuussa kaupunkiin matkustavien on hyvä huomioida että suurin osa paikallisista pitää kesälomansa heinäkuun lopusta elokuun loppuun ja siten esimerkiksi puolet ravintoloista on kiinni tuona aikana.

  Kohdevinkkinä voisin vihjata matkaamaan sunnuntai-aamuisin suuremmille torialueille, kuten Bastillen metroaseman vieressä olevalle torille, sillä silloin on yleinen markkinapäivä. Toreilta nimittäin löytää kaikkea erittäin mielenkiintoista mukaan tarttuvaa, kuten lähialueiden erikoisempia tuottajaviinejä edulliseen 1e - 5e hintaan.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234