Matkalle pääsiäislomalla 2019

Maistuisivatko pääsiäisenä mämmin sijaan vaikkapa espanjalaiset tapakset tai kyproslaiset mezet? Pääsiäisen aikaan on mukava sovittaa lomamatka – lapsilla on vapaata koulusta ja itselläkin säästyy muutama lomapäivä. Pääsiäismunien piilottaminen ja niiden etsiminen on tavallistakin hauskempaa huvia rannalla ja kesäisessä lämmössä! Tälle sivulle olemme koonneet kaikki parhaat pääsiäismatkat erityisesti perheille. Jos matkustat pääsiäislomalle ilman lapsia, voit helposti muuttaa matkustajamäärää ja suodattaa hakutuloksiin aikuisille sopivat hotellit.

Suositut matkat pääsiäisenä

Pääsiäiseksi on vielä matkoja jäljellä. Oletusasetus varausvalikossa on 2 aikuista ja lähtöpaikka Helsinki, mutta voit helposti muuttaa varausvalikossa lähtöpaikkaa, henkilömäärää ja ajankohtaa.

Pääsiäisen matkat Gran Canarialle

Gran Canarialla on kesäisen lämmintä jo pääsiäisen aikaan. Valitse hotelliksesi perhehotelleista Ocean Beach Club tai Sunwing Family Resorts jotka sopivat erityisen hyvin perheille, tai Sunprime Hotels, kun matkustat aikuisten kesken.

Valitse jokin upeista aikuisille suunnatuista hotelleistamme tai viihtyisä perhehotelli.

Pääsiäisen matkat Teneriffalle

Teneriffalla sinua odottavat pääsiäisen aikaan vihreä luonto jo hienot rannat. Usean perhehotellin ja aikuisille sopivan hotellin tarjonnasta löydät varmasti sopivimman vaihtoehdon lomallesi.

Vihreä luonto ja hienot rannat, sekä laaja perhehotellien ja aikuisten hotellien tarjonta takaavat onnistuneen loman.

Pääsiäisen kaupunkilomat

Käytä pääsiäisen vapaapäivät hyväksesi ja lähde kaupunkilomalle. Varaa pääsiäislomasi Tjäreborgilta ja valitse joku yli 50 kaupunkikohteestamme.

Käytä pääsiäisen vapaapäivät hyväksesi ja lähde kaupunkilomalle.

Lisää pääsiäisen matkoja

Tee matkahaku pääsiäisen matkoista