Ympäristötyö OBC-hotelleissa

Ympäristötyö

Ocean Beach Club Kreeta on saanut EU Ecolabel -ympäristömerkin ja ympäristötyö jatkuu hotellissa edelleen. Esimerkiksi lapsille järjestetään Mini Landissa erityinen ympäristöpäivä, jolloin he yhdessä henkilökunnan kanssa saavat lajitella roskia ja oppivat samalla kuinka ympäristöstä kannattaa pitää huolta.

Eco label

Ecolabel

Ocean Beach Club -hotelleissa on tehty jo vuosia työtä ympäristön parantamiseksi. Sen voi havaita sekä pienissä että suuremmissa asioissa – jätteiden lajittelusta eurooppalaiseen yhteistyösuunnitelmaan, jotta saadaan luotua yhteiset suuntalinjat koko hotellialalle.  Jätteiden lajittelu Ocean Beach Club -hotelleissa

Jätteiden lajittelu Ocean Beach Club -hotelleissa

Kaikissa Ocean Beach Club -hotelleissa on otettu käyttöön jätteiden lajittelu. Keräilypisteiden lukumäärä vaihtelee hotelleittain, mutta niitä on aina vähintään neljä. Siivousaineita korvataan jatkuvasti uusilla. Siivouksessa käytetään mahdollisimman vähän kemikaaleja, mieluiten pelkkää moppia ja mikrokuituliinoja. Mikäli kemikaaleja käytetään, niillä on korkeat ympäristövaatimukset. Tuotteiden ja toimittajien täytyy läpäistä tietyt ympäristövaatimukset, muussa tapauksessa ne vaihdetaan uusiin. Tehostamme jatkuvasti toimintaamme ja investoimme uuteen tekniikkaan mm. energiaa ja vettä säästääksemme.

Kuinka vieraamme voivat vaikuttaa asiaan

Kuinka vieraamme voivat vaikuttaa asiaan?

Liinavaatteita ja pyyhkeitä ei vaihdeta automaattisesti siivouksen yhteydessä. Kun haluat lakanat ja pyyhkeet vaihdettavan, laita käytetyt liinavaatteet kylpyhuoneessa olevaan likapyykkikoriin. Samalla säästyy runsaasti sähköä, pesuainetta sekä vettä. Puhtaasta vedestä on usein pulaa Välimeren alueella ja Kanariansaarilla. Sen vuoksi pyydämme kaikkia säästämään vettä. Jos 500 ihmistä sulkee vesihanan sillä aikaa kun harjaa hampaitaan, säästämme vähintään 50 00 litraa vettä viikossa. Lajittelethan roskat lajitteluastioihin, joita on sijoitettu alueelle. Voit jo valita ympäristömerkityn hotellin, kun varaat matkan! Yhdessä voimme saavuttaa merkittäviä vaikutuksia – ja jättää jälkeemme vain pieniä jälkiä.