Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

Ocean Beach Club -hotellien itseoikeutetut sankarit ovat Lollo & Bernie. Tanssahteleva kirahvi ja hänen halattavan suloinen karhukaverinsa ovat heti huomion keskipisteessä, kun he ilmaantuvat aamiaiselle tai uima-altaalle. Heillä on myös oma Mini Land leikkikaluineen ja kirjoineen, ja pihalla on myös osittain auringolta suojassa oleva leikkialue, jonne kaikki lapset ovat tervetulleita. Leikkisä henkilökuntamme järjestää myös mukavaa tekemistä sekä varttuneemmille että pikkulapsille.


Lollon tai Bernien vierailu

Paras yllätys lapsellesi! Varaa paketti jo ennen matkaa ja tee lapsesi syntymäpäivästä tai lomasta ikimuistoinen.

Lue lisää vierailusta


Lollo & Bernie -verkkokauppa

Tiesithän, että sinun ei tarvitse odottaa pääsyäsi Sunwing-hotelliin, jotta voit ostaa Lollo & Bernie -tuotteita? Kirahvi Lollolla ja karhu Berniellä on oma verkkokauppa, joka on täynnä pehmoeläimiä, vaatteita, puuhakirjoja, pelejä ja paljon muuta mukavaa niin pienille kuin suuremmillekin lapsille.

Lollo & Bernie -verkkokauppa


Nedräkning till semestern med Lollo & Bernie

Lähtölaskenta lomaan Lollon & Bernien kanssa

Nyt voit laskea yhdessä Lollon & Bernien kanssa kuinka monta päivää on lomasi alkuun. Lataa ikioma Lollo & Bernie -kalenteri ja aloita lomasi lähtölaskenta.

Lollo & Bernie - värillinen kalenteri
Lollo & Bernie - mustavalkoinen kalenteri

Lollon & Bernien tanssikoulu

Ocean Beach Club -hotellien halattavan suloiset maskotit keksivät aina paljon kivaa tekemistä, ja nyt he ovat perustaneet tanssikoulun nettiin.

Tanssi Lollon & Bernien kanssa (Youtube)