Happy Baby – onnistunut perheloma

 Happy Baby – onnistunut perheloma


Me Tjäreborgilla haluamme, että lomailu lasten kanssa on mahdollisimman helppoa. Tiedämme, että monet nuorimmista vieraistamme matkustavat ihan ensimmäisen kerran ulkomaille tullessaan johonkin Ocean Beach Club -hotelleistamme, ja siksi haluammekin vauvojen viihtyvän hotellissa todella hyvin. Hotellin vauva-altaat eivät koskaan ole syvempiä kuin 50 cm ja niissä on aurinkokatos. Mini Marketista löydät sekä vaippoja että vauvanruokaa. Sinun ei tarvitse täyttää siis matkalaukkuasi ääriä myöten täyteen, sillä Ocean Beach Club -hotelleissa on lähes kaikki, mitä tarvitset onnistunutta Happy Baby -lomaasi varten.

Matkusta helposti ja turvallisesti pienten lasten kanssa:


 Miten toimin lastenvaunujen kanssa?

Miten toimin lastenvaunujen kanssa?

Ocean Beach Club -hotellissa voit vuokrata lastenvaunut tai Lollon & Bernien pienen Vauvapaketin, johon sisältyvät rattaat, sänky sekä syöttötuoli. Voit luonnollisesti vuokrata myös pelkän vauvansängyn tai babysitterin. Lastenrattaat Ocean Beach Club -hotelleissamme.

Kaikki alle 2-vuotiaat lapset saavat ottaa veloituksetta mukaan 10 kg matkatavaraa sekä lastenvaunut Thomas Cook Airlinesin lennoilla. Lisäksi kun matkustat Thomas Cook Airlinesilla Ocean Beach Club -hotelliin, saat suojapussin lastenvaunuille, kun vain mainitset asiasta lentokentällä lähtöselvitysvirkailijalle.

Kaikissa O.B.C.-hotelleissamme on helppo liikkua lastenvaunujen kanssa ja pääset helposti kulkemaan allasalueelle, ravintolaan, Mini Landiin ja muihin hotellin palveluihin. Lue lisää matkatavarasäännöistämme.

Lollon & Bernien keskikokoinen Vauvapaketti

Lollon & Bernien keskikokoinen Vauvapaketti

Voit helposti varata Lollon & Bernien keskikokoisen Vauvapaketin samalla, kun varaat matkasi, mutta voit myös lisätä sen varaukseesi jälkikäteen. Pakettiin kuuluu lastensänky, syöttötuoli (Ikean Antilop) ja kokoontaitettavat lastenrattaat, joissa kuomu. Kun olet varannut Vauvapaketin, kaikki varusteet odottavat sinua huoneessasi saapuessasi. Voit myös varata pelkät lastenrattaat tai lastensängyn. Vauvapaketin ja lastensängyn voi varata alle 3-vuotiaille lapsille ja lastenrattaat alle 4-vuotiaille lapsille. Paketteja on saatavilla rajoitettu määrä.

Lue lisää Vauvapaketeistamme.

Ui rauhassa

Ui rauhassa

Ocean Beach Clubin uima-altaat ovat suunniteltu siten, että kaikki lapset saisivat mahdollisimman mukavan ja turvallisen uimakokemuksen. Vauva-altaamme ovat usein eristetty muista altaista (Ocean Beach Club Gran Canaria -hotellissa on yhdistetty lasten- ja vauva-allas), jotta lapset eivät vahingossa joudu syvään veteen. Vauva-altaat eivät koskaan ole syvempiä kuin 50 cm. Altaan yläpuolella on aurinkosuojana kangas, jonka suojakerroin on 50, jotta vauvat voivat uida huolimatta auringonpaisteen voimakkuudesta. Hotellin allasvahdit ovat töissä klo 10.00-17.00. Mini Marketista voit ostaa uimavaippoja, joita suosittelemmekin käyttämään, jotta "vahingoilta" vältyttäisiin.

O.B.C. Mini Market

O.B.C. Mini Market

Omasta Mini Marketistamme voit ostaa lastenruokaa, hedelmäsoseita, tuoreita hedelmiä, pesulappuja, vaippoja, aurinkovoidetta, tutteja ja maitojauhetta. Lisäksi tietenkin Lollon & Bernien uv-uimapukuja, kellukkeita ja muita uimaleluja. Lisätietoja hotellisi vauvatarvikkeista saat hotellin omalta MyO.B.C.-infosivulta, jonka linkin löydät kunkin hotellin Hotellitiedot-välilehdeltä. Ei siis tarvitse huolestua, jos olet unohtanut pakata jotain – kaikki mitä onnistuneeseen lomaan tarvitset, löydät periltä.

  Ocean Beach Clubin aktiviteetit vauvoille

Ocean Beach Clubin aktiviteetit vauvoille

Kaikki lapset ovat tervetulleita Mini Landiin. Kaikkein pienimmät arvostavat saadessaan leikkiä ja juoksennella muiden lasten sekä henkilökunnan kanssa. Pikkulapset voivat yhdessä vanhempien kanssa tulla katsomaan lastenteatterin Kolme Pientä Karhua tai osallistua leikkisään Play & Splashiin. Kävelytaitoiset lapset suuntaavat usein mielellään tanssilattialle Mini Discon aikana. Joka viikko voivat vauvat myös sanoa tutille hei hei yhdessä Lollon & Bernien kanssa. Kaikki, jotka luopuvat tutista loman aikana, saavat todistuksen.