Matkustajalomake Kyprokselle matkustaville

Kaikkien Kyprokselle saapuvien on 1.7.2020 lähtien täytettävä matkatiedot ns. sähköisessä Cyprus Flight Pass -portaalissa. Tiedot tulee täyttää aikaisintaan 24 tuntia ennen maahan saapumista, mutta viimeistään ennen matkaa. Jos matkustaja ei ole täyttänyt matkatietoja ohjeiden mukaisesti evätään matkalle pääsy.

Huomaa, että matkustajalomake tulee täyttää kaikille matkustajille, myös lapsille.

Tästä matkustajalomakkeseen

”Cyprus Flight Pass” lentokentille
Täytettyäsi lomakkeen saat ns. ”Cyprus Flight Pass”, joka tulee esittää lähtökentällä sekä Kyprokselle saapuessasi. Voit ladata "Cyprus Fligt passin" matkapuhelimeesi tai tulostaa sen matkalle mukaan.

Matkustajana olet itse vastuussa siitä, että olet täyttänyt lomakkeen asianmukaisesti ja hyvissä ajoin ennen matkaa. Mikäli et ole toiminut ohjeiden mukaan, sinulta matkustajana evätään pääsy maahan, ja siksi sinulta evätään pääsy koneeseen jo lähtölentokentällä. Tällaisessa tapauksessa sinulla ei ole oikeutta saada korvausta matkasi kustannuksista. 

FAQ

Koska matkustajalomake tulee täyttää?
Lue lisää Matkustajalomake tulee olla täytetty ennen matkaa. Sen voi täyttää aikaisintaan 24 tuntia ennen matkaa.Piilota

Mitä tapahtuu, jos en ole täyttänyt lomaketta?
Lue lisää Mikäli lomaketta ei ole täytetty, evätään maahantulo sekä koneeseen nousu. Tällaisessa tapauksessa et ole oikeutettu saamaan korvausta matkasi kustannuksista.
 
On siis todella tärkeää että huolehdit omasta sekä matkaseurasi lomakkeen täyttämisestä ja varmistat myös että olette saaneet "Cyprus Flight Passin” jokaiselle matkustajalle.
Piilota

Mitä tapahtuu lomakkeen täyttämisen jälkeen?
>>Täytettyäsi lomakkeen saat ns. ”Cyprus Flight Passin”, joka tulee esittää lähtökentällä sekä Kyprokselle saapuessasi. Voit ladata "Cyprus Fligt passin" matkapuhelimeesi tai tulostaa sen matkalle mukaan. >>

Voinko täyttää matkaseurani tai lapseni tiedot omaan lomakkeeseeni?
Lue lisää Ei, matkustajalomake tulee täyttää jokaisesta matkustajasta erikseen.Piilota

Voinko käyttää samaa sähköpostiosoitetta useammassa lomakkeessa?
Lue lisää Kyllä. Voit antaa oman sähköpostiosoitteesi myös matkaseurasi lomakkeeseen. Tärkeää on, että jokaiselle matkustajalle on oma ”Cyprus Flight Pass”.Piilota

Mistä löydän tietoa Kyproksen matkakohteiden käytännöistä?
Lue lisää Safe Travel - turvallisesta matkailusta