Matkustajalomake

Matkustajalomake ennen matkaa

Useat maat ovat ottaneet käyttöön maahantulotarkastukset, mikä tarkoittaa muuan muassa sitä, että matkustajalomakkeet on täytettävä ennen matkaa.

Lomakkeiden tarkoituksena on helpottaa viranomaisten Covid-19-tartunnan jäljittämistä ja minimoida uudet tartunnat. Uusia toimenpiteitä voidaan ottaa käyttöön lyhyelläkin varoitusajalla, ja eri maissa sovelletaan erilaisia ​​sääntöjä. Siksi on tärkeää, että pysyt ajan tasalla siitä, mitä vaatimuksia on maassa, johon aiot matkustaa.

Lomakkeeseen täytetään mm. tiedot lennoista, henkilötiedot sekä hotellin osoite. Lentoa ja hotellia koskevat tiedot löytyvät matka-asiakirjasta ja tjareborg.fi osoitteesta kyseisen hotellin sivulta.

Matkustajana olet itse vastuussa siitä, että olet täyttänyt matkustajalomakkeen asianmukaisesti ja hyvissä ajoin ennen matkaa. Mikäli et ole toiminut ohjeiden mukaan, sinulta matkustajana evätään pääsy maahan, ja siksi sinulta evätään pääsy koneeseen jo lähtölentokentällä. Tällaisessa tapauksessa sinulla ei ole oikeutta saada korvausta matkasi kustannuksista.

Katso alta matkakohdettasi koskevat tarkemmat tiedot.

Muut kohteet

Mikäli olet matkustamassa johonkin muuhun maahan, suosittelemme, että tarkistat Ulkoministeriön sivuilta juuri kyseistä maata koskevat suositukset ja määräykset.

Haluamme muistuttaa, että vastaat itse maahantuloon liittyvien sääntöjen ja määräysten noudattamisesta ja mahdollisten maahantuloon liittyvien terveys- ja matkustajalomakkeiden täyttämisestä.

Safe Travel – turvallinen matkailu Tjäreborgilla

Turvallisuutesi matkalla

Meille on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi koko matkan ajan. Siksi noudatamme uusia hygienia- ja turvallisuusrutiineja hotelleissamme, lennoillamme, lentokenttäkuljetuksissamme ja Tjäreborgin järjestämissä aktiviteeteissa.