Äiti kantaa tytärtään sylissä rannalla

Varaa levollisin mielin

Matkusta turvallisesti Tjäreborgilla

Turvallisia matkoja Tjäreborgilla

Olemme järjestäneet matkoja jo yli 50 vuoden ajan ja turvallisuus on ollut toiminnassamme aina etusijalla. Näinä poikkeuksellisina aikoina on entistä tärkeämpää, että tunnet olosi turvalliseksi matkustaessasi kanssamme.

Siksi laajennamme lisäturvapakettiamme lisäämällä mm. turvallisuuskäytäntöjämme ja tarjoamalla maksuttoman Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvan lomalennoilla toteutettaville matkoille. Lisäksi Kanariansaarten viranomaiset tarjoavat ilmaisen covid-19-vakuutuksen niille, joiden oma matkavakuutus ei kata koronaviruksen vuoksi aiheutuneita kustannuksia.

Kun varaat Tjäreborgin matkapaketin, sinua suojaa aina matkapakettilaki. Tämä tarkoittaa, että saat rahasi aina takaisin 14 päivän sisällä, jos matka jostain syystä perutaan. Voit varata matkasi Tjäreborgilta levollisin mielin, joten voit aloittaa matkasi suunnittelun vaikka heti. Toivottavasti näemme sinut jälleen jossakin kohteistamme!

Lisäturvapakettimme

  • Muutos- ja peruutusturva sisältyy
  • Lisättyjä turvallisuuskäytäntöjä
  • Ilmainen covid-19-vakuutus Kanariansaarille matkustaville
  • Matkapakettilain antama suoja

Koskee Tjäreborgin matkoja lomalennoilla.

Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva

Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva kaupan päälle lomalennoilla toteuttaville matkoille

  • Voit muuttaa varaustasi ilman muutoskuluja vaikka useamman kerran, kunhan teet sen viimeistään 30 päivää ennen lähtöä. Syystä riippumatta.
  • Voit muuttaa matkustajan nimeä tai matkustajaa ilman kuluja aina lähtöpäivään saakka, jos joku matkaseurueestasi joutuu peruuttamaan matkansa.
  • Saat pitää varatun hotellihuonetyypin etkä joudu maksamaan lisäkuluja, vaikka joku matkaseurueestasi joutuu peruuttamaan matkansa sairastumisen vuoksi.

Koskee Tjäreborgin matkoja lomalennoilla

Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva

Turvallisuus koko matkan ajan

Meille on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi koko matkan ajan. Siksi olemme ottaneet käyttöön uudet hygienia- ja turvallisuuskäytännöt hotelleissamme, lennoillamme, lentokenttäbusseissa ja Tjäreborgin järjestämissä aktiviteeteissa.

Gouda-vakuutukset

Kattavat matkavakuutukset

Jos haluat tuntea olosi lomallasi erityisen turvalliseksi, yhteistyökumppanimme Gouda tarjoaa erilaisia, kattavia matkavakuutuksia.

Hotellin parveke merinäköalalla

Matkusta turvallisesti Kanariansaarille

Uutuus! Kanariansaarten paikallishallinto tarjoaa sinulle nyt kattavan covid-19-vakuutuksen, kun varaat matkapaketin Tjäreborgilta.

Huom! On tärkeää, että tarkistat oman vakuutusturvasi hyvissä ajoin ennen matkaa.

Safe Travel – turvallinen matkailu Tjäreborgilla

Turvallisuutesi matkalla

Meille on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi koko matkan ajan. Siksi noudatamme uusia hygienia- ja turvallisuusrutiineja hotelleissamme, lennoillamme, lentokenttäkuljetuksissamme ja Tjäreborgin järjestämissä aktiviteeteissa. Lisäksi tarjoamme maksutta Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvan, kun varaat matkapaketin lomalennoilla.