Matkusta turvallisesti Kanariansaarille

Voit lomailla Kanariansaarilla turvallisin mielin, vaikka epäilisit saaneesi koronatartunnan paikan päällä kohteessa. Kannattaa kuitenkin tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkaa, mitä oma matkavakuutuksesi kattaa.

Kanariansaarten viranomaiset tarjoavat ilmaisen covid-19-vakuutuksen niille, joiden oma vakuutus ei kata koronaviruksen vuoksi aiheutuneita kustannuksia. Sinun tulee ainoastaan tietää, kenen puoleen sinun tulee mahdollisen tartunnan saatuasi kääntyä. Lue lisää tästä.

Mitä vakuutukseen sisältyy?

Miten Kanariansaarten covid-19-vakuutus toimii ja mitä vakuutukseen sisältyy?

Teneriffan Los Gigantesin rantaa

Kanariansaarten paikallishallinto tarjoaa vakuutuksen, joka antaa huomattavan lisäturvan.

Kanariansaarten covid-19-vakuutus kattaa:

  • Näytteenoton ja terveydenhuollon kustannukset lomamatkan aikana
  • Majoituksesta aiheutuvat lisäkustannukset, jos oleskeluaika kohteessa pitenee (karanteeni)
  • Uuden lentolipun lisäkulut, jos paluulentoa joudutaan muuttamaan

Olemme kohteessa sinua varten

Olemme Tjäreborgilla luonnollisesti sinua varten, jos tarvitset apuamme. Oma henkilökuntamme Kanariansaarilla auttaa sinua mielellään. Tavoitat oppaamme soittamalla palvelupuhelimeemme, lähettämällä tekstiviestin tai sähköpostia sekä tietyissä hotelleissamme.

Miten minun tulee toimia, jos saan oireita Kanariansaarilla ollessani?

  • Sinun tulee olla eristyksessä omassa huoneeseesi ja soittaa heti Kanariansaarten terveysviranomaisille numeroon 00 112 061, jos sinulla on espanjalainen puhelin. Soita numeroon 112, jos soitat omalla matkapuhelimellasi. Sinulle kerrotaan, mitä paikallisia ohjeita sinuun ja matkaseurueeseesi sovelletaan. Tiedot ja ohjeet annetaan englanniksi. Jos tarvitset tulkkausapua, ota yhteyttä henkilökuntaamme paikan päällä.
  • Ota yhteyttä Tjäreborgin oppaisiin paikan päällä, sillä oppaamme ovat kohteessa sinua varten ja he auttavat sinua mielellään.
  • Ota myös yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi.

On tärkeää, että sinulla on oma voimassa oleva matkavakuutus, sillä covid-19-vakuutus kattaa ainoastaan koronaviruksen vuoksi aiheutuneet kustannukset. Ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi ennen matkaa ja tarkista, mitä oma matkavakuutuksesi korvaa. Tjäreborgin kautta otettu Goudan matkavakuutus antaa kattavan turvan matkan muihin vaiheisin, esim. muun äkillisen sairauden tai tapaturman varalle.

Kysymyksiä ja vastauksia

Tarvitseeko minun ottaa matkavakuutus?
Lue lisää Kyllä, on tärkeää, että sinulla on oma matkavakuutus. Kanariansaarten covid-19-vakuutus kattaa vain kustannukset, jotka aiheutuvat koronavirukseen sairastumisesta. Se ei kata muista sairauksista aiheutuneita kustannuksia. Saadaksesi hyvän turvan, joka kattaa matkan muut vaiheet, suosittelemme ostamaan Goudan matkavakuutuksen.Piilota

Mitä Kanariansaarten covid-19-vakuutus tarkalleen ottaen korvaa?
Lue lisää Vakuutus sisältyy automaattisesti ja maksutta matkan hintaan 3.8.2020 – 2.8.2021 riippumatta siitä, milloin olet varannut matkan Kanariansaarille. 
Vakuutus korvaa:
 - Näytteenoton ja terveydenhuollon kustannukset 
 - Majoituksesta aiheutuvat lisäkustannukset, jos oleskeluaika kohteessa pitenee (karanteeni) 
 - Uuden lentolipun lisäkulut, jos paluulentoa joudutaan muuttamaan 
Tutustu täydellisiin vakuutusehtoihin tästä.
Piilota

Pitääkö minun olla eristyksessä omassa hotellihuoneessani?
Lue lisää Jos sinulla on oireita, sinun tulee olla eristyksessä omassa huoneessasi. Soitettuasi Kanariansaarten terveysviranomaisille, saat lisätietoa ja ohjeet kuinka sinun ja matkaseurueesi tulee toimia (tiedot annetaan englanniksi. Jos soitat espanjalaisesta puhelimesta, soita numeroon 900 112 061. Jos soitat omasta matkapuhelimestasi, soita numeroon 112.
 
Kanariansaarten covid-19-vakuutus korvaa ylimääräiset kulut, jos oleskelusi pitenee (karanteeni). Lue täydelliset vakuutusehdot tästä.
Piilota

Onko Tjäreborgilla henkilökuntaa Kanariansaarilla?
Lue lisää Tjäreborilla on omaa henkilökuntaa Kanariansaarilla, joten voit tuntea olosi turvalliseksi. Oppaamme auttavat sinua mielellään, ja tavoitat oppaamme soittamalla palvelupuhelimeemme, lähettämällä tekstiviestin tai sähköpostia sekä tietyissä hotelleissamme.Piilota

Huom! Vakuutuksen tarjoaa Kanariansaarten viranomaiset yhteistyössä AXA-vakuutusyhtiön kanssa. Vakuutus kattaa kaikki Kanariansaarten matkailijat, eikä vakuutus ole Tjäreborgin tai muiten NLTG-konserniin kuuluvien yritysten tarjoama. Oppaamme ovat luonnollisesti paikan päällä Kanariansaarilla ja auttavat tarvittaessa.