Sunwing Kallithea Beach

Kesän mukavimmat lomahotellit

Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels ja Ocean Beach Club ovat omia hotellejamme, joten niissä meillä on mahdollisuus tuunata kaikki yksityiskohdatkin juuri sellaisiksi kuin asiakkaamme toivovat. Näistä hotelleista löydät sopivan vaihtoehdon matkustatpa yksin, kaksin tai perheen kanssa.

Lapsiperheiden suosikit

Sunwing Family Resorts -hotelleissa on mainiot puitteet koko perheen yhteiselle lomalle ja kivaa lomatekemistä jokaiselle.

Lollo ja Bernie
Sunwing

Lomaparatiisi perheille

Sunwing Family Resorts

Lastenkerho ja maskotit Lollo & Bernie
Easy Travel – mukavaa matkustamista
Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi

Uutta!

  • Ensi kesänä Sunwing Sandy Bay Beach-hotellissa Kyproksella lomaillaan täysin remontoiduissa huoneissa.
  • Myös Sunwing Kallithea Beach-hotellin Helios-rakennuksessa on tehty uudistuksia, ja uutta ovat mm. Happy Baby Splash Pool -kaksiot, joissa on splash pool -polskutteluallas oman terassin edustalla.

Aikuiseen lomaan

Sunprime Hotels on suunniteltu ilman lapsia lomaileville aikuisille, jotka arvostavat rentoa ja rauhallista ilmapiiriä. Hotellivieraiden alaikäraja on 16 vuotta.

Tasokasta perhelomaa

Ocean Beach Club tuo perhelomaan hieman luksusta. Pelkistetty tyylikkyys, ylellinen väljyys ja sijainti suoraan meren rannalla ovat yhteisiä tekijöitä kaikille niille. Täällä tapaat myös Lollon & Bernien.

Ocean Beach Club

Tasokasta lomaa rannalla

Ocean Beach Club

Viihtyisät uima-allasalueet
Easy Travel – helppoa matkustamista
Spa, kuntosali ja maksuttomia SATS-tunteja

Uutta!

  • Ocean Beach Club - Kreeta uudistaa ennen kesäkauden alkua kaikki sviitit sekä ravintola- ja loungealueet. Hotellin allasalue sai uuden ilmeen jo viime kesäksi.