Matkan varaaminen

Ole huolellinen henkilötietojen antamisessa. Nimitiedot tulee olla kuten passissa tai henkilökortissa. Sähköpostiosoitteen tulee olla oikein sillä kaikki matkaasi koskeva aineisto lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Varaukseen tulee täyttää myös postiosoite ja puhelinnumerotiedot. Anna varaukseen matkapuhelinnumero, josta tavoitamme sinut tarpeen vaatiessa myös lomasi aikana. Mahdolliset matkaasi liittyvät muutokset/ tiedotettavat asiat lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ennen matkan vahvistamista lue huolellisesti matkaehdot ja tarkista antamasi tiedot. Varausvahvistus lähetetään sähköpostitse muutaman minuutin kuluttua. Mikäli jostain syystä et saa varausvahvistusta, voit kirjautua Omille sivuille ja tulostaa sen.

Matkapaketit sivuillamme ovat valmismatkoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisesti. Kaikki valmismatkoja koskevat EU-oikeudet koskevat siis myös sinua. Tjäreborg vastaa pakettimatkan toteutumisesta ja suojaa maksusi, sekä varmistaa kotimatkan, mikäli esim. kuljetuksista vastaavat kolmannet osapuolet eivät voi pitää kiinni sopimuksesta.

Omat sivut

Kun olet rekisteröitynyt Tjareborg.fi-sivuilla, saat käyttöösi Omat sivut. Tälle sivustolle voit tallentaa henkilötietosi ja varauksesi. Voit myös muokata/määrittää äkkilähtövahteja, tilata matkaasi liittyviä lisäpalveluita sekä maksaa matkasi.

Lisäpalveluiden tilaaminen (vuokra-auto, ateriat hotellissa, lentokenttäkuljetukset, jne.)

Kirjaudu Omille sivuille. Täältä löydät matkaasi liittyvät ja saatavilla olevat lisäpalvelut. Mikäli palveluita ei löydy, tarkoittaa se, että niitä ei ole saatavissa. Halutessasi lisätietoja mahdollisista lisäpalveluista ota yhteys asiakaspalveluumme.

Miksi sisäänkirjautuminen ei onnistu?

Sisäänkirjautuminen Omille Sivuille voi epäonnistua useista syistä.

  • Monilla asiakkaillamme on käytössä useita sähköpostiosoitteita.
    Ehkä olet rekisteröitynyt jollain muulla sähköpostiosoitteella kuin millä nyt yritit?
  • Monet selainohjelmat on ohjelmoitu "muistamaan" sähköpostiosoitteita. Jos kerran olet laittanut väärän osoitteen, tarjoaa ohjelma edellisen kerran antamaasi osoitetta. Tarkista sähköpostiosoite.
  • Salasana, jonka valitsit kirjautuessasi, tulee olla samassa muodossa. Pienet ja isot kirjaimet tulee olla kuten kirjautumisvaiheessa (joskus henkilöt, jotka käyttävät nimeään salasanana, unohtavat laittaa isot kirjaimet).

Automaattinen sisäänkirjautuminen

Kun seuraavan kerran tulet Tjareborg.fi-sivuille nyt käyttämältäsi tietokoneelta voit kirjautua sisään Omille sivuille automaattisesti. Kätevää ja helppoa, vältyt rekisteröintitietojesi muistamiselta.

Sinun tulee aktivoida automaattinen sisäänkirjautuminen klikkaamalla "Muista minut". Jotta automaattinen sisäänkirjautuminen onnistuisi seuraavalla kerralla, älä kirjaudu ulos Omilta sivuilta, sulje vain selain. Palatessasi seuraavan kerran sivuillemme löytyvät henkilötietosi valmiina ja sinun tulee vain klikata "Kirjaudu".

Kun aktivoit automaattisen sisäänkirjautumisen hyväksyt käyttämäsi tietokoneen säilyttävän tietosi. Älä aktivoi tätä toimintoa jos käytät yhteiskäytössä olevaa tietokonetta tai muilla on pääsy käyttämällesi koneelle.

Halutessasi poistaa automaattisen sisäänkirjautumisen klikkaa "Muista minut" poistaaksesi valinnan. Halutessasi voit vielä tämän toiminnon jälkeen muuttaa käyttämäsi salasanan.

Matka-asiakirjat

Toimitamme matka-asiakirjan sähköpostitse. Vahvistus varauksesta lähetetään puolen tunnin sisällä. Matka-asiakirjan tilauslentomatkalle saat maksun kirjaantumisen jälkeen.

Matkalaukkuihin kiinnitettävät nimilaput saat lentokentältä lähtöselvityksestä.

Reittilennoilla tehtävän matkan, Risteily- ja Jalkapallo- sekä formulamatkojen, Disneyland®Paris –matkan sekä Pelkkä hotelli –varauksen matka-asiakirjat lähetämme sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen matkaa.

Tärkeää huomioida:

  1. Saatko avattua /tulostettua matka-asiakirjan pdf-muodossa (Acrobat Reader)?
  2. Ota matka-asiakirja mukaasi lähtöselvitykseen/hotelliin sisäänkirjautumiseen.