Majoitusvaihtoehdot

Huoneisto

Huoneistoissa on kylpyhuone, jossa on wc, suihku tai kylpyamme. Keittiö tai keittonurkkaus olohuoneen yhteydessä. Keittovarustus on yleensä hyvin yksinkertainen. Kaikissa huoneistoissa ei ole erillistä ruokailutilaa tai ruokailutila voi olla parvekkeella/terassilla. Joissain hotelleissa huoneistojen sisustus ja koko saattavat vaihdella. Huoneistoissa siivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus.

Yhden hengen huone

Useissa hotelleissa on vain rajoitettu määrä yhden hengen huoneita. Yhden hengen huone on yleensä kalliimpi kuin kahden hengen huone. Yhden hengen huoneet ovat yleensä pienempiä ja vaatimattomampia kuin muut huoneet. Lisämaksusta voi tietyissä hotelleissa ostaa kahden hengen huoneen yhdelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone kahdelle, jossa on kaksi erillistä vuodetta tai parivuode. Kylpyhuone, jossa wc, suihku ja/tai kylpyamme.

Kampanjahintainen huone / huoneisto

Joissain hotelleissa on tarjolla kampanjahintaisia huoneita tietyillä lähdöillä. Paikan päällä hotelliin saavuttuasi selviää minkälaisen huonetyypin tulet saamaan. Kampanjahintaiset huoneet voivat olla sijainniltaan huonompia, huoneessa ei välttämättä ole kunnollista ikkunaa tai parveketta ja huone ei välttämättä ole normaalissa myynnissä.

Tjäreborg - Pelkkä hotelli

Joskus voi olla tilanne, että haluat hoitaa kuljetukset itse. Ehkä matkustat junalla tai kiertelet omalla autolla Euroopassa. Siitä huolimatta voit yöpyä Tjäreborgin tasokkaissa ja edullisissa hotelleissa. Matka-asiakirja toimii voucherinasi ja siihen on merkitty hotellin nimi, osoite ja yöpymisen ajankohta. Pelkän hotellin varanneilla ei ole mahdollisuutta ostaa lentokenttäkuljetuksia kauttamme. Tjäreborgin asiakkaana saat matkakuvauksen/-vahvistuksen ja lisäksi erillisen voucherin hotelliin sisäänkirjautumista varten.

Matkajokeri

Matkajokeri on ennalta määrittelemätön hotelli ja sopii matkailijoille, joilla ei ole erityistarpeita hotellin suhteen. Käytössämme Matkajokeri-hotelleina on sekä omia sopimushotelleja että hotellituotteemme ulkopuolisia hotelleja. Matkajokeri sisältää edestakaiset lennot ja majoituksen määrittelemättömässä matkakohteessa. Hotellin nimi ja sijainti selviävät matkakohteessa.

Seurue, joka on varannut useamman huoneen, saatetaan majoittaa eri hotelleihin. Mikäli samalle varaukselle on varattu kaksi huonetta, takaamme lisämaksusta, että molemmat huoneet ovat samassa hotellissa.

Huonetyypit

Perushinta:

Kahden hengen huone/huoneisto, suihku ja wc. Luokitus vähintään 2.

Muut huonetyypit:

Huone/huoneisto yhdelle, suihku ja wc. Luokitus vähintään 2.
Kahden hengen huone/huoneisto, suihku ja wc, parveke/terassi. Luokitus vähintään 2.
Kahden hengen huone/huoneisto, suihku ja wc, parveke/terassi. Luokitus vähintään 3.
Kahden hengen huone/huoneisto, suihku ja wc, parveke/terassi. Hotellissa uima-allas. Luokitus vähintään 3

Muuta huomioitavaa

Hintaan ei sisälly aterioita hotellissa, siivousta tai tiskausta loman aikana. Loppusiivous lähtöpäivänä sisältyy hintaan.

Matkatavaroiden kuljetuksen lennoilla, lentokenttäkuljetukset kohteessa ja ateriat lennoilla voi ostaa matkan varaamisen yhteydessä. Matkajokerilla matkustava asiakas saatetaan matkan aikana siirtää toiseen majoituspaikkaan. Majoitus voi sijaita myös muissa kuin Tjäreborgin valikoimassa olevissa matkakohteissa, myös esim. eri saarella kuin minne lento on. Toiveita sijaintipaikasta emme voi ottaa vastaan. Matkajokerihotelli voi sijaita rauhattomalla alueella ja hotellin läheisyydessä voi esiintyä erilaisia häiriöitä. Yksinmatkustava voi varata lisämaksusta huoneen/huoneiston omaan käyttöön. Matkajokerihotellin ei aina sisälly siivousta loman aikana. Rajoitetut suomenkieliset opaspalvelut.

Hotelliluokitus

Jokainen hotellimme ja huoneistohotellimme on luokiteltu kunkin maan turistiviranomaisen toimesta, eri arviointiasteikkojen mukaan (avain, tähti, kirjain). Olemme halunneet täydentää näitä luokituksia omalla luokituksellamme, joka on ilmoitettu sydänmerkillä, yhdestä viiteen. Lisäyksenä voi olla myös plus-merkki (+), mikä osoittaa, että hotelli on luokitukseltaan himan parempi kuin saman luokituksen hotellit yleensä.

Luokituksessamme otamme huomioon kohteen olosuhteet, mikä tarkoittaa, että saman tasoiset hotellit eivät ole vertailukelpoisia eri kohteiden välillä. Tjäreborgin luokituksessa huoneen tason lisäksi on huomioitu myös kokonaisvaikutelma, johon sisältyy hotellin sijainti, sisustus, palvelut, aktiviteetit jne. Asiakkaidemme mielipiteet, joita saamme asiakastyytyväisyyskyselyiden kautta, vaikuttavat myös hotelliluokitukseen.

Hotellin luokitus voi muuttua, esim. talvikauden ja kesäkauden välillä, tai kunnostuksen ja muiden hotellissa tehtävien muutosten jälkeen. Ilmoitamme aina sillä hetkellä voimassa olevan luokituksen.

Hotelleissa majoitutaan tavallisiin huoneisiin. Huoneistohotelli on huoneistojen muodostama kokonaisuus, jossa olet "oma herrasi"; tiskaat itse astiasi, vastaanotto voi olla avoinna vain rajoitetusti jne. Huoneistoissa on yleensä jääkaappi sekä keittomahdollisuus. Keittiövarustus on useimmiten yksinkertainen. Vinkki: pakkaa astianpesuaine, -harja ja riepu mukaan. Huoneistot siivotaan usein vain asiakkaiden vaihtuessa ja lakanat vaihdetaan kerran viikossa. Hotelleissa/ huoneistoissa pyyhkeet vaihdetaan 1-2 krt viikossa hotellista riippuen.

Internet-sivujemme hotellien huonekuvat ovat esimerkkejä, joista huoneet voivat poiketa jonkin verran.

Luokitus1,0
Ainoastaan poikkeuksellisesti Tjäreborgin valikoimassa. Erittäin vaatimaton, ei mukavuuksia.
Luokitus2,0
Vaatimaton keskitaso, jossa vähän tai ei ollenkaan palveluja, mutta toimiva hotelli.
Luokitus3,0
Keskitaso, jossa usein jonkin verran palveluja ja mukavuuksia.
Luokitus4,0
Parempi keskitaso, jossa monipuoliset palvelut ja/tai erinomainen sijainti.
Luokitus5,0
Parhaat hotellimme. Korkeatasoinen, erinomaiset palvelut.

Hotellit on myös luokiteltu ympäristöystävällisyydestä.

Hotellien ympäristöluokitukset

Ympäristöystävälliset hotellit on merkitty EU-ympäristömerkillä Ecolabelilla
tai Travelife-merkinnällä.

EU-ympäristömerkki

Travelife

Ecolabel

Ecolabel on EU-ympäristömerkki, joka voidaan myöntää eri tuotteille ja palveluille, esimerkiksi hotelleille. EU-ympäristömerkki kertoo puolueettomasti tuotteen ja palvelun ympäristöystävällisyydestä – tuotteen turvallisuutta ja laadukkuutta unohtamatta. Se ohjaa kuluttajia ja yrityksiä vastuulliseen, ympäristön paremmin huomioivaan kuluttamiseen. Kaikille hotellin eri toiminnoille asetetaan pitkälle meneviä vaatimuksia, esimerkiksi energian- ja vedenkulutuksen vähentämistä, jätteiden minimointia ja lajittelua sekä ympäristöviestintää ja –koulutusta. Jotta hotellille myönnetään oikeus käyttää Ecolabel -merkintää, edellyttää se hotellilta pitkäjänteistä ja systemaattista työskentelyä ja seurantaa, sillä vaatimuksia on paljon ja ne ovat erittäin täsmällisiä.
Lue lisää Ecolabelista

Travelife

Eurooppalaisten matkanjärjestäjien perustama Travelife on luonut suuntalinjat ja mittausjärjestelmän, jonka tarkoituksena on saada matkailualalla aikaan parannuksia ympäristöasioissa sekä sosiaaliseen vastuuseen liittyvissä asioissa.Travelifen tavoitejärjestelmää aletaan toteuttaa ensin 35 omassa hotellissa, joita ovat Sunwing Family Resorts-, Family Garden- sekä Sunprime Hotels-hotellit. Tavoitteena on, että kaikki Sunwing- ja Family Garden-hotellit saavat Travelife-merkinnän vuoden 2010 aikana. Seuraavaksi ovat vuorossa Sunprime-hotellit. Sunwing Fañabe Beach Teneriffalla on jo nyt saavuttanut korkeimman tason - Travelife Gold-merkinnän.Travelifen merkintäjärjestelmässä on kolme eri tasoa – pronssi, hopea ja kulta.

Lue lisää Tjäreborgin ympäristötyöstä

Vieraiden arvosana

Pyydämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme jotta voimme parantaa palveluamme ja toimintatapojamme. Sivuillamme on nyt näkyvissä asiakkaidemme antama arvosana jokaisen hotellin kohdalla.

Mitä luvut tarkoittavat

Vastausten pistearvot lasketaan yhteen jonka jälkeen niistä lasketaan keskiarvo:

Kiitettävä
Hyvä
Tyydyttävä
Välttävä
Huono
En osaa sanoa

5
4
3
2
1
-