PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Protaras

  Kisuliini 
  30.10.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  Smartline Lantiana Gardens
  On varsinainen kissaihmisten ihannehotelli.
  Hotellin alueella on monta ihmisystävällistä ja hyväkäytöksistä kissaa. Pitävät silityksestä ja saattavat hotellilta lähtiessä, mutta eivät seuraa kaupungille.

  Huomioikaa retkille lähtiessänne, että Tjäreborgilaisten bussien kellot käyvät eri aikaa, ainakin 5 ellei 10 minuuttia edellä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2016

  1 kommentti
  Kisuliini kirjoitti
  30.10.2016
  Ohjeen mukaan piti päästä muokkaamaan omaa matkakertomusta, mutta löytyikin vain kommentoi-ruutu. Joten tämä kommentti on lisäys alkuperäiseen. Fig Tree Bayn ranta on ihanteellinen, matala ja hienoa hiekkaa.
  Kommentoi matkakertomusta
 • Protaras

  merja.jestila 
  15.10.2016

  Kun täyttää pyöreitä vuosia, niin sisarukset mukana juhlimassa minun kanssani. Ikimuistoinen reissu, sisarukset järjestivät yllätykset. Hotellimme Jacaranda oli hyvä, mutta ilmastointi ei oikein toiminut. Makoilimme aamut päivät ottamassa aurinkoa, illat käyty syömässä ravintoloita. Ystävällisiä tar joilijoita. :) Aivan hulppea reissu! Ihanaa kun vaan pääsisi toisen kerran Kyprokseen.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Protaras

  Memmi 
  22.9.2016

  Olimme viikon matkalla Protaraksella. Hotellimme oli Rising star, mukana 5-vuotias poikamme. Hotelli oli suunnattu lapsiperheille, ja sitä myös olikin. Hyvin järjestettyä ohjelmaa kaiken ikäisille lapsille. Myös liikunta aktiviteettia aikuisille jos kiinnosti. Hotelli muutenkin sopi lapsiperheille,s iistiä,ruoka hyvää, henkilökunta todella ystävällistä. Aikamme kului lähinnä altaalla ja meren rannassa oleilulla. Veneretkellä kävimme yhtenä aamuna, 2,5h kestävä juuri riittävä meille.Iltaisin kävelimme rantaa pitkin,päivisin oli niin kuumaa että ei tohtinut veden ääreltä lähteä. Tykättiin Protaraksestä ja hotellista. Lähi supermarkettien hinnat aika Suomen tasolla, ei tosin tullut yllätyksenä. Aurinko näin pohjoismaalaiselle polttavaa vielä syyskuussakin. Ihana paikka ja hotelli suosittelen lapsiperheille.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta syyskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345614