PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Rovinj

  henni 
  25.7.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  2

  Rovinj on ihana, romanttinen ja kaunis kaupunki. Ihmiset olivat ystävällisiä ja palvelu oli hyvää. Ravintola- ja ruokatarjonta oli monipuolista ja hinnat edullisia. Tässä pikkukaupungissa on myös paljon taidetta ja käsitöitä.
  Kävimme neljä vuotta sitten Kroatiassa ja nyt tällä reissulla varmistui se, että Kroatia on ehdottomasti loistava matkailukohde. Rovinj tarjosi aurinkoa, lämpöä, kauniita pikkukujia, iltaelämää, kulttuuria, taidetta. Loistava yhdistelmä kaupunki-ja rantalomaa.
  Yhden päivän Venetsian-matka toi mukavaa vaihtelua viikkoon.
  Majotuimme Edeniin, joka oli tyylikäs ja korkeatasoinen hotelli. Ainoana miinuksena hotellista mainittakoon tuo pieni kävelymatka kaupunkiin, mutta tulipahan liikuttua vähän nautiskelun lomassa.
  Suosittelen ehdottomasti kohdetta varsinkin pariskunnille, jotka kaipaavat romattista tunnelmaa.
  Crvenin(St.Andrea)saarelta löytyy väljempiä kalliorantoja auringonottoon. Kannattaa vierailla myös vanhankaupungin Bar Limbossa.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta heinäkuu 2011

  Kommentoi matkakertomusta