Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Porec

  lasikyynel-- 
  5.8.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Aivan aluksi: Meidän hotellialue Zelena Laguna oli täynnä varsinkin saksalaisia turisteja ja hotelleja oli aivan vieri vieressä.. KUITENKIN paljon positiivista löytyy, paikka hyvin puhdas ja viihtyisä. Zelena Lagunassa johon kuuluu mm. Hotel albatros ja laguna istra (meidän hotelli)on paljon vesiurh eilumahdollisuuksia. Ostosmahdollisuuksiakin löytyy. Yökerhoon Plava lagunaan ilmainen kuljetus ja ihan mukava baari löytyi hotellin alapuolelta, siellä oli loistavaa live- musiikkia. Hotelli siisti ja huoneen siivous loistavaa. Hotellihenkilökunta ei ole niin ystävällistä kun Turkissa jos kukaan ymmärtää mitä tällä tarkoitan :). Hotellin aamiainen ja illallinen olivat loistavia. Adrianmeri on hyvin lämmin myös!! Zelena ja Plava lagunasta on halpa ja kiva venekyyti Porecin kaupunkiin. Porecissa kävimme basilikalla joka on varmasti joillekkin mielenkiintoinen vierailukohde. Baredine luola on kaupungin ulkopuolella mutta oli kokemuksen arvoinen paikka. Porec aguarium on hyvä ehkä jos lasten kanssa reissuun lähtee. Kävimme tjäreborgin veneretkellä, voin sanoa että Rovinj ja Vrsar ovat sen kahden tunnin arvoisia käyntikohteita, Rovinj näytti sellaiselta paikalta että sinne voisi ihan erikseen lomalle lähteä, kaunis paikka! Jos venetsiaan joku mielii meidän hotellilla (laguna istra) oli halvin tarjous mikä löydettiin mistään sinne ja hintaan kuului myös kuljetus hotellilta satamaan poreciin ja takaisin. Venetsiaan matkakaan ei kauaa kestä (n. 2h)..

  Lue lisää

  Matkan ajankohta heinäkuu 2011

  Kommentoi matkakertomusta
 • Porec

  pappa 
  7.6.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  2

  Hieno vanhakaupunki, joka ilta voi ihailla upeaa auringonlaskua. Paljon saksalaisia turisteja ja osa hotelleista muistuttaa jotain DDR:n aikaisia rakennuksia harmaine betoniseinineen.

  Suosittelen päivämatkaa lautalla Venetsiaan.

  Matkan ajankohta heinäkuu 2007

  Kommentoi matkakertomusta