PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Opatija

  TT 
  27.8.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  Olimme Opatijassa elokuussa 2011. Hotellinamme meillä oli Admiral, joka oli perus lomakohdetasoa. Hotellilla ei ollut ns "omaa rantaa" ja allastuolit olivat maksullisia. Äänieristyksessä olisi ollut toivomisen varaa. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen, päivällistä ja illallista emme testanneet, kosk a kaupungilla oli hyviä ravintoloita muutenkin. Esimerkiksi Ruzmarin ja Roko olivat mielestämme mainioita ruokapaikkoja. Hintataso Kroatiassa oli hieman edullisempi kuin Suomessa. Rijekassa lähellä Opatijaa on Tower Center niminen ostoskeskus, josta löytyy paljon kenkä- ja vaatekauppoja. Ihmiset ovat mukavia ja palvelu hyvää, englannin kielellä pärjää hyvin vaikka hotellilla moni tervehtiikin Saksaksi. Suomalaisiin törmäsi hotellin ulkopuolella harvemmin kuin esimerkiksi Kreikan saarilla. Opatijan rannat ovat betonoituja ja niistä on helppo mennä uimaan. Kävimme Venetsiassa Tjäreborgin järjestämällä retkellä, hinta oli kahdelta hengeltä 154 €. Voimme suositella kulttuurin ja muotiliikkeiden ystäville, niin ja Italialainen jäätelö oli vielä parempaa kuin Kroatialainen, joka sekin oli erinomaista.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2011

  Kommentoi matkakertomusta
 • Opatija

  muoriforsten 
  9.8.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4

  Opatian naapurissa sijaitseva Lovranin kylä oli sangen onnistunut valinta lomakohteeksi; pieni ja ystävällinen kylä, joka ei ollut liian täys ihmisiä. Rantaelämän ongelmana silti olivat ahtaahkot betoni- ja kivitasanteet, joilla auringon ottajat makoilivat kuin sillit suolassa (elokuun high season). Hiekkarantoja ei näkynyt missään ja vesi oli syvää lähes poikkeuksetta heti rannasta. Pienten, rantaleikkejä rakastavien lasten kanssa ei ehkä tänne kannata matkustaa mutta muiden kyllä. Rannat ovat siistejä ja hyvin hoidettuja. Myös kylä on siisti ja hyvää ruokaa löytyy niin ravintoloista kuin kaupoista ja herkkuliikkeistä. Ennakkotiedoista poiketen pidin yleistä hintatasoakin Suomen hintoja alhaisempana. Maisemat olivat huikean kauniit ja paikalliset ihmiset ystävällisiä. Suosittelen :)

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2011

  Kommentoi matkakertomusta
 • Opatija

  hannu.sirkkila 
  28.6.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Opatija oli meille aivan loistava ja yllättävä kohde. Meillä oli jokerihotelli, joten ennen Pulan kentälle saapumistamme emme tienneet edes hotellin sijaintia. Suunnaksi tuli Opatija ja Villa Amalia. Ihastuimme sekä Opatijaan että Villa Amaliaan. Ikkunamme aukeni suoraan merelle ja ranta oli suoraan edessämme. Näkymät olivat kauniit ja Opatijan rannat tulivat muutenkin tutuiksi. Retkeilimme Venetsiassa ja Rovinjissa. Suosittelemme myös Rovinjia.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta kesäkuu 2011

  Kommentoi matkakertomusta