Jelsa, Hvarin alue

Keskiaikainen Jelsan kaupunki on kodikas rantakohde Hvarin saarella, ja kuuluisa lumoavasta kauneudestaan.

Postikorttimaisen kaunis Jelsa sijaitsee Hvarin pohjoisosissa. Keskiaikaisessa kaupungissa on vanhoja kivitaloja, sokkeloisia kujia ja viehättävä pieni satama-aukio. Keskustasta sekä itään että länteen on pieni kivirantoja ja uimapaikkoja, joissa on todella kirkasta ja kaunista vettä. Iltaisin ihmiset kerääntyvät usein johonkin Jelsan viihtyisistä ravintoloista. Valikoima on suhteellisen suuri ja täällä onkin kaikkea pizzerioista ja kalaravintoloista aitoihin "konobaseihin" (paikallisiin majataloihin).

Lisää kohteesta Jelsa Piilota teksti

Yksi saariston kauneimmista saarista
Hvarista puhutaan usein superlatiiveilla. Ja monet ovat sitä mieltä, että saari on ehdottomasti koko Kroatian saariston kaunein. Luonto on pehmeää ja kumpuilevaa, ja siellä täällä sijaitsee pieniä viinitarhoja. Kauniita oliivitarhoja ympäröi huolellisesti rakennettuja kivimuureja. Saari on suhteellisen iso, noin 70 kilometriä pitkä ja 5-10 kilometriä leveä, joten täällä on helppo liikkua ympäri omatoimisesti. Useimmat nähtävyydet sijaitsevat saaren länsiosassa, jossa on muun muassa romanttinen Hvarin kaupunki sekä Pakleni-saaret, johon uimisesta pitävät matkailijat pääsevät taksiveneillä.

Muiden mielipiteet kohteesta Jelsa

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana 4,3

Perustuu 44 arvosteluun

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Suositut hotellit - Jelsa


Hotelli Mladina Apts ¬– Tjäreborgin valitsemaNäytä kuvia

Mladina Apts, Jelsa
 

Jelsa, Hvarin alue

Luokitus: 3
Asiakkaidemme arvosana 4,3

Viihtyisä huoneistohotelli, joka on todella arvostettu vieraidemme keskuudessa. Pieni hotelli...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 500 m
  • Uimaranta: 700 m
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Mladina Apts

  Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.