PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunprime Miramare Beach

Hotellin luokitus: 4,5

  • Ikäraja 16 vuotta
  • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Meren rannalla
  • Lähellä keskustaa
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
  • Rauhallinen uima-allas
  • Sopii aikuisille

Tervetuloa Sunprime Miramare Beachiin! Hotelli sijaitsee meren rannalla Ixiassa, Rodoksen kauniilla länsirannikolla ja vain noin 4,5 kilometrin päässä Rodoksen kaupungista.

1960-luvulla hotellin nimi oli Miramare Wonderland. Siihen aikaan se oli kansainvälisten julkkisten suosiossa ja esimerkiksi Jackie Kennedy on asunut aikoinaan tässä hotellissa.

Hotellialue poikkeaa täysin totutusta. Pinta-alaltaan se on noin 70 000 m2 ja reilun kilometrin pituinen, ja kävelypolut kiemurtelevat vehreän puutarhan keskellä. Matalat huoneistorakennukset ja bungalowit on ripoteltu eri puolille hotellialuetta, ja täällä on myös hyvää tilaa, mikäli haluat välillä vetäytyä omaan rauhaan hieman syrjemmälle. Hotellissa on suuret välimatkat paikasta toiseen ja tietyistä huoneista on pidempi matka allasalueelle. Hotellialueella on myös suuri keinotekoinen laguuni, joka ei kuitenkaan ole uimakelpoinen. Laguunin ympärillä on lukuisia tasanteita, voit istahtaa alas aurinkotuolille rentoutumaan ja nauttimaan olostasi. Ihaile myös upeita merimaisemia.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Sunprime Miramare Beachissä voit majoittua sviitissä tai bungalowissa. Kaikissa huoneissa on ilmastointi sekä parveke tai terassi, joista useimmista on myös näköala merelle. Allasalue sopii vaativampaankin makuun. Suuren uima-altaan ympärillä on hyvää tilaa ja runsaasti aurinkotuoleja sekä aurinkovarjoja. Ja kuten aina Sunprime Hotels -hotellissa, myös täällä pääset herkuttelemaan hotellin ravintolassa nauttien maukkaista ruuista. Halutessasi voit myös käydä ilmaisilla ryhmäliikuntatunneilla, joista vastaavat koulutetut ohjaajat. Hemmotteluhetkistä ja erilaisista hyvinvointihoidoista voit nauttia Sunprime Spassa. Hotellialueen ulkopuolella on myös matkamuistomyymälöitä, vähän ostosmahdollisuuksia sekä useita paikallisia ravintoloita, joissa voit myös halutessasi käydä syömässä ja nauttimassa aidoista kreikkalaisista ruuista.

* Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja lähtöselvitys hotellissa on voimassa, mikäli matkustat Thomas Cook Airlines Scandinavian Helsingin lennolla. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot.

Lue lisää hotellista Sunprime Miramare Beach Piilota teksti Osoite

Sunprime Miramare Beach
Ixia, 85101 Ialyssos, Rhodos
P. +30 22410 96251
miramare@sunprime.net

Tarjonta Sunprime Miramare Beach

Lähdöt ja hinnat