PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Sunprime Platanias Beach - erinomainen sijainti rannalla.

Sunprime Platanias Beach

Hotellin luokitus: 4

  • Rannalla
  • Sviitit, joista suora yhteys uima-altaaseen
  • Ikäraja 16 vuotta
  • Rauhallinen allasalue
  • Lähtöselvitä matkatavarasi jo hotellissa *
  • Suora bussikuljetus*
  • Kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
  • Spa
  • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
  • Jääkaappi huoneessa

Tervetuloa Sunprime Platanias Beachiin – Sunprime-hotellimme taianomaisella Kreetan saarella.

Tjäreborgin Sunprime-hotelli Kreikassa, Sunprime Platanias Beach, sijaitsee hyvällä paikalla rannalla ja kävelymatkan päässä Plataniaksesta. Vuokrapyörällä hurautat sinne nopeammin, ja pyöräillen tutustut hotellin lähiympäristöön laajemmin - lisäksi pyöräily on hyväksi sinulle itsellesi sekä ympäristölle. Hanian kaupungissa on hyvät ostosmahdollisuudet ja paljon ravintoloita. Kaupunkiin pääsee kätevästi paikallisbussilla tai taksilla.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Hotellin ympäristö on hiljainen ja rauhallinen, joten täällä on mitä parhaimmat puitteet viettää rentouttava loma. Hotellissa on myös suuri ja hieno allasalue, ja kaikille on myös omat allaspyyhkeet. Kaikki huoneet ja sviitit ovat valoisat, ilmavat ja tyylikkästi sisustetut.

Kesäksi 2017 tulee varattavaksi lisää suosittuja Prime Room -huoneita, joista on suora pääsy uima-altaaseen.

Mikäli haluat nauttia lisää hemmottelusta, suosittelemme käyntiä luksustyylisessä Sunprime Spassa. Valittavanasi on lukuisia erilaisia hoitoja, joissa kaikissa käytetään Decleorin tuotteita. Aromaterapia on myös erityisen hyvä tapa rentoutua. Spa-osastolla on myös jacuzzi ja sauna. Mikäli haluat treenata, hotellissa on sekä kuntosali että ilmava liikuntasali, jossa voit osallistua erilaisille ryhmäliikuntatunneille.

Sunprime Platanias Beach sijaitsee upealla paikalla suositulla Plataniaksen rannalla. Miksipäs et aloittaisi päivää virkistävällä juoksulenkillä tai aamukävelyllä? Illalla kannattaa käydä Beachbaarissa rannalla, jonka jälkeen voitkin siirtyä illalliselle Sunprime Restaurant -ravintolaan. Ruoka on herkullista, henkilökunta ammattitaitoista ja palvelualtista. Ja pienen viinivaraston laadukkaat viinit sopivat täydellisesti illallisella nautittaviksi - tämä kaikki vain sinua varten!

* Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja lähtöselvitys hotellissa ovat voimassa matkustaessasi Thomas Cook Airlines Scandinavian lennolla Helsingistä. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot.

Lue lisää hotellista Sunprime Platanias Beach Piilota teksti Osoite

Sunprime Platanias Beach
730 14 Platanias
Chania
P. +30 28210 83620

Tarjonta Sunprime Platanias Beach

Lähdöt ja hinnat