1. Kreikka
 2. Kos
 3. Marmari & Tigaki
 4. Sunprime Pearl Beach
 • pareille ja aikuisille

Sunprime Pearl Beach

Tervetuloa ensimmäiseen Sunprime-hotelliimme Kosilla - Sunprime Pearl Beachiin!

Sunprime Pearl Beach sijaitsee hienolla, kilometrien pituisella Marmarin hiekkarannalla. Täällä vallitsee rauhallinen tunnelma, ja se sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat viettää leppoisia lomapäiviä pehmeähiekkaisella rannalla. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista on Marmarin keskusta, jossa on jonkin verran kauppoja ja ravintoloita.
Lisää

Lisää hotellista

Sunprime Pearl Beach on tyylikkäästi suunniteltu ja modernisti sisustettu hotelli. Ja kuten muissakin Sunprime-hotelleissamme, myös täällä on ilmainen WiFi, uimapyyhkeet ja ihanat kylpytakit. Huoneissa on mukavat sängyt, joissa nukut hyvät unet. Kaikki sinun hyvinvointiasi ja mukavuuttasi ajatellen. Mikäli haluat pulahtaa virkistävälle aamu-uinnille suoraan sängystä, suosittelemme varaamaan huoneen, jonka terassilta on suora pääsy altaaseen.

Hotellissa on rauhallinen ja viihtyisä allasalue, jossa on myös mukavat aurinkotuolit. Mikäli kaipaat täydellistä rentoutumista, suosittelemme Sunprime Spa -osaston ihania, koko vartalolle hyvää tekeviä hoitoja. Tarjolla on useita erilaisia spa-paketteja, jotka voi varat jo kotona ennen matkaa.

Kun haluat harrastaa liikuntaa lomasi aikana, Sunprime Pearl Beachissä sinulla on siihen hyvät mahdollisuudet. Voit osallistua ryhmäliikuntatunneille SATS ELIXIAn kouluttamien ohjaajien johdolla. Tai voit treenata omin päin kuntosalilla. Treenaaminen on luonnollisesti ilmaista. Lisäksi hotellin edustalla on pitkä ranta, mikä soveltuu erinomaisesti kävely- tai juoksulenkille.

Täydellisen päivän aloituksen saat Sunprime Restaurantissa, jossa joka aamu katetaan maukas aamiaisbuffet, joka myös sisältyy matkan hintaan. Jos haluat nauttia tosi mukavasta lomasta, suosittelemme varaamaan Sunprime All Inclusive -ateriapaketin, jolloin kaikki ruuat ja juomat sisältyvät hintaan koko lomasi ajan.

Internet

Ilmainen WiFi koko hotellissa. Internetyhteyden toimivuus ja nopeus vaihtelee.

Hotelli-info

Hotellin omilta MySunprime -infosivuilta löytyvät ajankohtaiset treeni- ja aktiviteettiohjelmat. Sivuilta voit tarkistaa minä viikonpäivinä mahdolliset Inclusive-ateriat tarjoillaan ja voit myös lukea lisätietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman ja ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Liikuntaesteiset

Hotellissa ei ole liikuntaesteisille soveltuvia huoneita tai sviittejä.

Kausi

Hotelli on avoinna kesä-lokakuussa. Hotellissa on kansainvälinen tunnelma, sillä hotellivieraat saapuvat Pohjoismaista, Keski-Euroopasta ja Isosta-Britanniasta.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstämme kohdasta Sunprime Environment.

Muuta

Vastaanotto: Avoinna ympäri vuorokauden. Sisäänkirjautuminen hotelliin aikaisintaan klo 12.00 ja uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00.

96 huonetta

Kerroksia: 2

Rakennettu: 2018

Hotellinjohtaja

Kostas Karathomas

Verot & maksut

Kreikan viranomaiset perivät 1.1.2018 alkaen veron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  On
 • Hissi
  Ei
 • Baari
  2 kpl
 • Ravintola
  1 kpl
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  7
 • Paikallinen keskusta
  400 m
 • Keskusta
  15 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  50 m
 • WiFi
  On
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Sviittejä, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Lähellä
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Rauhalliset uima-altaat
 • Jääkaappi huoneessa
LisäarvoaValitut hotellit, joissa tiettyjä lisäetuja
Asuminen
Sunprime Pearl Beach sijaitsee täydellisellä paikalla pitkän ja hienon Marmarin rannan tuntumassa. Täällä asut modernissa ja tyylikkäästi sisustetussa huoneessa, josta löytyvät kaikki leppoisaa lomailuun tarvittavat palvelut.

Tästä voit tarkistaa huoneistosi sijainnin Sunprime Pearl Beachissä.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu fiksuihin lisäpalveluihimme tästä.

Classic Room

Modernit ja tyylikkäät kahden hengen huoneet kahdelle hengelle.

Classic Pool Room

Kauniit ja mukavat kahden hengen huoneet, joista pääsy uima-altaaseen.

Ruoka ja juoma

Sunprime Pearl Beachissä nautit hyvistä aterioista viihtyisässä ympäristössä. Hotellissa on sekä buffetravintola että à la carte -ravintola, jossa on tarjolla kansainvälisiä ja paikallisia ruokia. Hotellissa on myös lounge, jossa voit rentoutua ja nauttia drinkin illalla ennen tai jälkeen illallisen. Lisätietoja tarjonnasta voit lukea alapuolelta tai hotellin omilta MySunprime -infosivuilta.

Ravintolan aukioloajat

Aamiainen: klo 07.30-10.30
Lounas: klo 12.00-14.30
Illallinen: klo 18.30-21.30

Siisti pukeutuminen.

Lounge

Kannattaa myös istahtaa hetkeksi hotellen loungeen. Lounge on hotellin sydän ja varsinainen kohtauspaikka. Täällä voit lukea hyvää kirjaa, juoda kupillisen kahvia tai nauttia kauniista näköalasta drinkkiä siemaillen.

Sunprime Market

Sunprime Hotels -hotellin oma kauppa, josta voit ostaa juomia, hygieniatuotteita, herkkuja, sanomalehtiä ja kirjoja. Täältä voit ostaa myös retkieväät eväskoriin.

Avoinna päivittäin klo 10.00 – 14.00 ja klo 18.00 – 22.00.

Valikoima voi vaihdella kauden aikana sekä eri Sunprime Hotels -hotelleissa.

Aamiainen

Joka aamu ravintolan kokit kattavat pöytään runsaan ja maukkaan aamiaisbuffetin. Tarjolla on erilaisia leipiä, leivonnaisia, juustoja, leikkeleitä sekä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Tarjolla on myös mehua sekä jogurttia lisukkeineen. Keittiöstämme tarjoilemme lisäksi aamiaiseen sisältyviä lämpimiä ruokalajeja. Aamiainen sisältyy matkan hintaan.

Puolihoito

Sunprime Pearl Beachissä puolihoitoon sisältyy maittava buffetaaminen sekä suosittu buffetillallinen joka ilta. Juomat maksetaan erikseen.

Sunprime All Inclusive

Mikäli todella haluat nauttia olostasi, kannattaa kokeilla Sunprime All Inclusivea. Silloin voit syödä ja juoda niin paljon kuin haluat, eikä sinun tarvitse miettiä erikseen laskua. Sunprime All Inclusiveen sisältyy hotellin suosittu aamiaisbuffet. Lounas ja illallinen tarjoillaan joko buffetista tai à la cartena vuodenajan mukaan. Voit tarkistaa itse suoraan hotellista, mikäli haluat tietää etukäteen minkälainen ruokatarjoilu on kyseessä lomasi aikana.

Valikoima voi vaihdella kauden aikana sekä eri Sunprime Hotels -hotelleissa.

Uiminen

Sunprime Pearl Beachin allasalue sijaitsee hotellin keskellä, ja täällä on myös mukavat aurinkotuolit, joissa voit rentoutua uinnin jälkeen.

Jos mieluummin haluat pulahtaa virkistävään meriveteen, hotellin vieressä on matala ja hienohiekkainen, vaalea ranta. Vesiurheilua lisämaksusta. Aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa. Leudon länsituulen vuoksi lämpötila on usein miellyttävä kuumimpinakin kesäkuukausina ja aallot saattavat olla korkeita.

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: n. 210 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ranta

Hotellin edessä oleva ranta syvenee loivasti ja hiekka on vaaleaa, hienojakoista. Voit ottaa hotellin uimapyyhkeen mukaan rannalle. Vesiurheilua lisämaksusta. Aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa. Leudon länsituulen vuoksi lämpötila on usein miellyttävä kuumimpinakin kesäkuukausina ja aallot saattavat olla korkeita.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunprime Pearl Beach -hotellissa voit osallistua useille suosituille ja energisille ryhmäliikuntatunneille, esimerkiksi vesiaerobiciin tai Core-tunneille. Kaikki tunnit ovat ilmaisia ja vetäjinä toimivat SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat. Hotellin kuntosalilla voit treenata myös omatoimisesti.

Ryhmäliikunta

Tervetuloa jollekin monista suosituista ohjatuista ryhmäliikuntatunneistamme. SATS ELIXIAn kouluttamien ammattitaitoisten ja innostavien ohjaajien johdolla voit käydä treenaamassa ja osallistua esimerkiksi Jooga-, Senior Circuit- ja Crosstraining-tunneille.
Uutuus kesällä 2019! Haasta itsesi eri tasoilla ja saat hyvän johdannon dynaamiseen joogaan uudella Yoga Flow -tunnilla. Pääset testaamaan monia erilaisia jooga-asentoja, asanoita, ihanan, inspiroivan musiikin soidessa taustalla.

Treenaa altaassa

Tervetuloa uima-altaaseen, jossa voit osallistua yhteen suosituimmista aktiviteeteistamme - vesiaerobiciin. Tai testaa uusin treenimuoto - Water Circuit, jossa kestävyys ja kunto joutuvat koetukselle eri harjoittelupisteissä. Reippaat ja ammattitaitoiset ohjaajat vetävät unohtumattoman tunnin, josta riittää pitkään iloa vielä jälkeenkin päin.

Kuntosali

Omatoimista voimaharjoittelua siisteissä harjoitustiloissa. Yksinkertaisesti varustetussa hotellin kuntosalissa on sekä irtopainoja että muutamia kuntoilulaitteita. Treenaaminen on luonnollisesti ilmaista.

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Sunprime Pearl Beach sijaitsee rannalla ja Marmarin keskustaan kestää kävellen n. viisi minuuttia (n. 400 m). Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella. Kuljetus lentokentälle kestää bussilla n. 20 min (12 km). Kosinkaupunkiin on matkaa n. 15 km. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta matkavarauksen yhteydessä.

Sunprime Pearl Beach
Marmari
85 300 Kos
Greece
P. +30 224 204 2460
reservations@hotelpearlbeach.com

Spa

Spa-osastolla voit rentoutua ja pääset nauttimaan ihanista hoidoista. Spassa on tarjolla kaikkea mahdollista käsi- ja jalkahoidoista ja hieronnoista kolmen tunnin Sunprime Deluxe -hoitoihin, jonka aikana sinut käsitellään päästä varpaisiin.

Kannattaa kokeilla esimerkiksi suosittua Spa Together -hoitoa, jolloin pääset nauttimaan rentouttavasta hemmotteluhetkestä yhdessä matkakumppanisi tai ystäväsi kanssa. Mikäli haluat varata paketin etukäteen, varaat haluamasi hoidon pituuden valitsemalla pienen (25 min), keskisuuren (50 min) tai ison (75 min) spa-paketin. Perillä kohteessa voitte valita tarjolla olevista Spa Together -hoidoista sellaisen, joka sopii yhteen varaamasi hoitoajan kanssa. Molemmille varataan sama hoito. Voit lukea lisätietoja hoidoista. Tutustu myös hotellin omiin MySunprime -infosivuhin.

Spa-osastolla on skandinaavista henkilökuntaa ja tarjolla useita erilaisia spa-paketteja, jotka voit varata jo etukäteen.

Pieni spa-paketti

25 min. Hemmottele itseäsi ja tilaa vaikka Body Scrub tai jalkahieronta.

Keskikokoinen spa-paketti

50 min. Esimerkiksi Classic Face -syväpuhdistava aromaattinen kasvohoito, Hot Oil Massage -hieronta tai Classic Pedicure -jalkahoito.

Iso spa-paketti

75 min. Vaihtoehtoja on runsaasti, esimerkiksi: Hot Stone -kuumakivihieronta, Sunprime Ritual -päästä varpaisiin hoito sekä Facial Massage -kasvohieronta.

Luksusta yhdelle

90 min. Mikäli haluat lomallasi omaa aikaa, suosittelemme Luksusta yhdelle -pakettia. Voit valita jonkun mieleisesi 90 minuutin hoidon. Nauti hemmottelusta ja laatuajasta.

Näin varaat!

Spa-hoidot ovat nousseet suureen suosioon, joten varmistaaksesi itsellesi mieluisan hoidon, spa-paketti kannattaa varata jo kotimaassa ennen matkalle lähtöä. Omat sivut -osiossa voit lisätä Fitness & Spa -paketin omalle matkavarauksellesi. Halutessasi voit tietenkin myös soittaa meille numeroon 09 123 71. Kaikki hoidot sovitaan paikan päällä. Toki myös paikan päällä voit varata hoitoja, mikäli vapaita aikoja vain on jäljellä.

Asiakasarvosana ja arvostelut
4,3/5
Arvosana perustuu 153 asiakkaamme vastaukseen kysymykseen "Kuinka tyytyväinen olit hotelliin kokonaisuudessaan?".
86% suosittelee tätä hotellia
Huoneiden taso
4,5
Hotellin sijainti
4,0
Henkilökunta
4,2
Viihtyisyys ja ilmapiiri
4,1
Katso arvostelut:
Uusimmat arvostelut
 • 5/5

  "Todella hieno hotelli!"

  Palvelu oli todella laadukasta, jo heti kun tulimme hotelliin, meidät vastaanotettiin hyvin. Hotellin ruoka oli erittäin laadukasta, monipuolista ja maukasta.Huone oli erittäin hieno ja siisti. Ja joka päivä huone siivottiin. Rauhallinen ilmapiiri koko hotellin alueella. Hotelli sijaitsi aivan lähellä merta, mikä oli hienoa, koska hotellin edestä oli mahtavat näkymät merelle. Suosittelen kyseistä hotellia.
 • 5/5

  "Mukava hotelli"

  Uusi siisti hotelli rauhallisella paikalla lähellä rantaa.Palvelu hotellissa oli loistava, henkilökunta oli tosi mukavaa ja palveluhenkisiä. Huone jossa näköala ympäristöön päin oli pieni pettymys sillä näköala on betoniseinä ja siihen ei aurinko päässyt. Allasalue siisti, ravintola siisti ja hyvää ruokaa ja sitä oli paljon. Sali löytyy ja erilaisia ohjelmia, muutamana iltana elävää musiikkia.
 • 4/5

  "Ihan helmee rannalla!"

  Hotellin arkitehtuuri oli silmää hivelevää, istutukset kauniita, tosin vielä ihan tuoreita koska hotelli on vasta 3kk vanha. Sijainti rannan läheisyydessä oivallinen. Naapuritonteilla ei ole vielä mitään, paitsi roskia ja kuivia puskia. Pienet siivoustalkoot olisivat paikallaan. Ja henkiökunta: iloista, nuorta ja vähän varttuneempaakin, kaikki kuitenkin asiansa hyvin taitavia...ja kotki, ne vasta osasivatkin, ruoka oli tosi maukasta ja vaihteluillakin varustettua.Huoneet viihtyisiä ja tietenkin se paras juttu: omalta terrassilta altaaseen aamulla, illalla ja ihan koska vaan.
 • 4/5

  "Fantastic!"

  Beautiful new hotel with a sandy beach across the street with gorgeous sunsets. Marmari town only 5 mins. walking distance with a few shops and restaurants. We had direct access to a shared pool from our room, which was fantastic, but also the main pool of the hotel was superb. Hotel staff was great all around. Recommend the all inclusive and rooms with direct pool access.

Hinnat ja varaaminen

Tee haku nähdäksesi matkat ja hinnat
Kokonaishinta
Hintaerittely