PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Allasalueelta avautuvat upeat merinäköalat.

Sunwing Makrigialos Beach

Hotellin luokitus: 4

 • Huoneistoja jopa 6 hengelle
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
 • All Inclusive lisämaksusta
 • Hotellissa myös Lollo & Bernie
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa
 • Rannalla
 • Suora bussikuljetus*
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa*
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIA -liikuntatunteja
 • Babyallas aurinkokatoksen alla
 • Savuton hotelli

Rauhallista ja rentoa tunnelmaa vaaleansinisen Välimeren rannalla.

Sunwing Makrigialos Beach on kuin luotu koko perheen rentoon yhdessäoloon. Hotelli sijaitsee yhdellä Kreetan ihanimmista rannoista, joten täällä sinulla on hyvää aikaa viettää leppoisia hetkiä lasten kanssa, tehdä uintiretkiä ja nauttia hyvästä ruuasta. Asut kauniissa ympäristössä hieman Makrigialoksen ulkopuolella.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Sunwing Makrigialos Beach -hotellissa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Happy Baby -huoneistot sopivat erityisesti pienten lasten kanssa matkustaville ja Big Family sopii suuremmillekin seurueille. Asuitpa missä huonetyypissä tahansa, hotellin palvelut ovat aina kättesi ulottuvilla. Niin pienille kuin vähän suuremmillekin on omat uima-altaansa - vallattomille ja rauhallisemmille. Babyaltaassa on luonnollisesti aurinkosuoja ja mikäli kaipaat liikuntaa, niin suosittelemme osallistumaan vesieerobic -tunnille.

Halutessasi vähän vaihtelua voit lähteä liikkeelle ja kävellä Makrigialoksen kylään ja tutustua sen tarjontaan. Kylässä rannan tuntumassa on viihtyisiä ravintoloita ja baareja sekä myös muutamia kauppoja, mikäli mielesi tekee ostoksille.

Uutuus! Nyt voit myös varata lomailua helpottavan Lollon & Bernien pienen Bambino -paketin, joka sisältää vaippoja, pesulappuja, ruokalapun sekä vaipparoskispusseja. Mukana on myös lastasi ilahduttava Lollon helistin.

Lue lisää hotellista Sunwing Makrigialos Beach Piilota teksti Sunwing Inclusive

Varatessasi Sunwing Inclusive -ateriapaketin etukäteen nautit buffetaamiaisen jokaisena aamuna sekä buffetlounaan ja -illallisen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista) hotellin monipuolisesta buffetpöydästä. Alle 12-vuotiaat aterioivat ilmaiseksi, mikäli aikuiset ovat varanneet itselleen Sunwing Inclusiven.

Sunwing All Inclusive

Varaa jo ennen matkaa Sunwing All Inclusive -ateriapaketti niin voit syödä ja juoda lomasi aikana joka päivä niin paljon kuin ikinä jaksat monipuolisesta aamiais-, lounas- ja illallisbuffetistamme. Jäätelö ja kahvi sisältyvät luonnollisesti hintaan. Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi ruokailleessaan aikuisten kanssa, jotka ovat varanneet etukäteen Sunwing All Inclusiven itselleen! Lue lisää ateriapaketeistamme.

Huom! Molempia Inclusive-ateriapaketteja on myynnissä vain rajoitettu määrä. Varaa omasi mahdollisimman hyvissä ajoin!

Savuton Sunwing Family Resorts

Sunwing Makrigialos Beach pn täysin savuton hotelli. Tupakointi on sallittu ainostaan erikseen merkityillä paikoilla hotellialueella. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot.

Osoite

P.O. Box 38
Makrigialos
72055 Crete
Greece

Tarjonta Sunwing Makrigialos Beach

Lähdöt ja hinnat