PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Beach Club Spa Pool

Ocean Beach Club - Kreeta

Hotellin luokitus: 4,5

 • Sviittejä jopa 6 hengelle
 • Ilmainen Wifi koko hotellissa
 • All Inclusive lisämaksusta
 • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
 • Rannalla
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa
 • Sviittejä, joista suora yhteys uima-altaaseen
 • Spa
 • Kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babyallas, jossa aurinkosuoja
 • Savuton

Nauti merestä, sinisestä taivaasta ja harmoniasta. Täällä sinulla on aikaa itsellesi ja perheellesi. Tervetuloa designhotelliin, jossa on rento ilmapiiri. Ocean Beach Club by Sunwing Family Resortsissa on kaikki, mitä Sunwingiin kuuluu, mutta hieman hienommassa paketissa.

Ocean Beach Club - Kreeta (OBC) on kuin luotu luksustyyliseen perhelomailuun. OBC kuuluu osana Sunwing Makrigialos Beachiin, ja vieraat voivat luonnollisesti käyttää kaikkia Sunwingin monipuolisia palveluja ja aktiviteetteja. Halutessasi voit myös pelkästään nauttia OBC:n rauhasta. Emme voi ottaa kunniaa mahtavasta luonnon muovaamasta panoraamamaisemasta tai merestä, mutta olemme viimeistelleet paikan rakentamalla tänne designhotellin, joka sopii erinomaisesti modernille perheelle.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

OBC-hotellissa on runsaasti avointa tilaa, joka houkuttelee niin suurempia kuin pienempiäkin ryhmiä viettämään aikaa yhdessä, pelaamaan erilaisia pelejä, leikkimään, lukemaan kirjoja tai vain istahtamaan mukavasti alas ja seurustelemaan. Unelma oleskelupaikasta, jossa on tilaa kaikille, ja jossa sisä- ja ulkotilat nivoutuvat hyvin toisiinsa, toteutuu OBC-hotellissa. Club House Sviitit ovat tilavat, näköalat ovat upeat ja terassilta pääsee suoraan uima-altaaseen.

Hotelli sijaitsee merelle päin, yhden Kreetan parhaimpiin kuuluvan rannan yläpuolella. Täällä on runsaasti tilaa auringonottoon, rentoutumiseen ja seurusteluun. Hotellissa on myös spa-osasto ja kuntosali sekä ohjattuja SATS ELIXIAn liikuntatunteja.

Halutessasi tutustua myös hotellisi lähiympäristöön voit kävellä Makrigialosin kylään, jossa on rannan tuntumassa useita viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Lisäksi kylässä on muutamia kauppoja, jos haluat tehdä ostoksia.

Lue lisää hotellista Ocean Beach Club - Kreeta Piilota teksti Savuton Ocean Beach Club

OBC on kokonaan savuton. Tupakointi on sallittu vain erillisillä tupakointialueilla. Lisätietoja hotellin palveluista kohdasta Hotellitiedot.

Osoite

P.O Box 38
Makrigialos
72055 Crete, Greece

Tarjonta Ocean Beach Club - Kreeta

Lähdöt ja hinnat