Kos, Kreikka

Suosittu ja pieni Kosin saari on vain 54 km pitkä ja 11 km leveä. Italialaisten valloittajien vaikutus on jättänyt jälkensä myös Kosille. Kosilla on kauniita puistoja, kukkaistutuksia sekä puurivistöjen reunustamia katuja. Ja hienoja rantoja on eri puolilla saarta, ja monet niistä ovat loivasti syveneviä ja hiekkapohjaisia. Kos sopii kaikille - perheille, pariskunnille ja nuorisolle. Kosilta pääset myös kätevästi naapurisaarille, vaikkapa Kalymnokselle ja sieltä edelleen Telendokselle.

Kosille voit matkustaa myös joustavasti reittilennoilla, jolloin voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat, ja hotellivalikoima on monipuolinen.

Casa Cook Kos on aikuisille suunnattu hotelli, joka kuuluu suosittuun Casa Cook -hotellikonseptiin. Hotelli sijaitsee Marmarissa saaren pohjoisrannikolla. Casa Cook Kos on hotelli sinulle, joka arvostat hienoa ja trendikästä asumista rentouttavassa ympäristössä. Täällä on terveys etusijalla ja saat nauttia terveellisestä ruuasta sekä hyvistä liikuntamahdollisuuksista.

Lue lisää kohteesta Kos Piilota teksti

Uusi Sunprime Kosilla
Sunprime Pearl Beach on uusin Sunprime-hotelli Kreikassa. Myös Sunprime Pearl Beach sijaitsee rannalla, pienessä Marmarin kylässä, Kosin saarella. Kuten kaikki muutkin Sunprime-hotellimme, myös tämä hotelli on suunnattu aikuisille, jotka haluavat nauttia hyvästä ruuasta ja spa-hoidosta sekä treenata tyylikkäästi suunnitellussa hotellissa, kauniissa ympäristössä.

  • Matkakohteita:  3 kpl
  • Hotelleja:  34 kpl

All Inclusive Kreikassa

Nauti All Inclusive -lomasta ja helposta matkasta Kreikassa!

Katso Kreikan All Inclusive -lomat