Retket, Gouvia

Tervetuloa lomalle! Lähde mukaan jollekin jännittävistä retkistämme. Henkilökuntamme on yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa koonnut ja testannut retkiohjelmamme, jota seuraamme huolella. Voimme myös tehdä uudistuksia asiakkaidemme avulla ja siksi teemmekin asiakaskyselyitä, joissa sinä ja muut vieraat voitte jättää kommentteja. Sen ansiosta voimme aina tarjota ajankohtaisia ja kiinnostavia kokemuksia.

On monta hyvää syytä varata retket Tjäreborgilta. Voit olla varma siitä, että kaikki vakuutukset ovat kunnossa ja myös kaikki turvallisuusmääräykset on huomioitu. Sen lisäksi retkien muutoksia ja peruutuksia koskevat ehdot ovat selkeät, ja mikäli ongelmia ilmaantuu tai olet tyytymätön retkeen, tiedät aina kenen puoleen voit kääntyä. Kaiken tämän saat kaupan päälle, kun varaat retket Tjäreborgilta.

Tuntematon ja kiehtova Albania – Voidaan varata jo ennen matkaa

Tuntematon ja kiehtova Albania – Voidaan varata jo ennen matkaa

Lähde retkelle kokemaan täysin toisenlainen maa - Albania, joka on täynnä mysteereitä ja salaisuuksia ja avaa ovensa koko muulle Euroopalle. Kuljetukset, viisumi, sisäänpääsy Butrintiin sekä lounas sisältyvät hintaan, ruokajuomat maksetaan erikseen.

Lue lisää Pienennä

Päivä alkaa bussimatkalla Korfun kaupungin satamaan, josta laiva lähtee Albaniaan. Laiva saapuu Albanian rivieralla sijaitsevaan Sarandaan, joka on tunnettu lomakohde. Täällä on upea rantapromenadi sekä useita viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Lähistöllä on koskemattomia rantoja, kauniita maisemia, ja ilmapiiri on täällä ystävällinen.

Sarandasta matka jatkuu bussilla etelässä sijaitsevaan kauniiseen Butrintin kylään, joka on ehdoton kohde historiasta kiinnostuneelle. Tämä rauniokylä on vuosisatojen kuluessa ollut roomalaisten, venetsialaisten ja ottomaanien alaisuudessa, mikä on luonnollisesti jättänyt jälkensä. Nykyään Butrint on Unescon maailmanperintöluettelossa ja siksi kylä tullaan säilyttämään sellaisena kuin se on. Matkalla Butrintiin kuulemme Albanian historiasta ja nykyelämästä. Butrintissa voit osallistua noin puolentoista tunnin opastetulle kierrokselle paikallisen oppaan johdolla tai kierrellä ympäriinsä itseksesi.

Tämän jälkeen syödään perinteinen albanialainen lounas, jonka jälkeen on omaa aika Sarandassa. Voit kierrellä tutustumassa kaupunkiin, kävellä rantapromenadia pitkin tai istahtaa nauttimaan kahvikupillisen. Ehkä löydät myös mielenkiintoisia tuliaisia.

Sitten onkin aika nousta laivan kyytiin ja palata takaisin Korfulle.

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ruoka ja juoma:
Lounas sisältyy hintaan, ruokajuomat ostetaan erikseen. Laivalla on mahdollisuus ostaa juotavaa.

Hintaan sisältyy:
Kuljetukset hotellilta ja takaisin, viisumi Albaniaan ja pääsymaksu Butrintiin.

Hintaan ei sisälly:
Satamavero 10 euro/henkilö.

Hyvä ottaa mukaan:
Passi, mukavat kengät, kamera ja aurinkohattu.

Kesto:
Kokopäiväretki, noin klo 07.00-20.00.

Opastus:
Englanninkielinen opastus.

Muuta:
Muista ottaa mukaan passi ja tarkista myös matkavakuutuksesi ennen retkeä, sillä Albania ei kuulu EU:hun. Laivamatka Sarandaan (Korfulta) tehdään kantosiipialuksella ja paluumatka pienellä lautalla.

Paxos ja Antipaxos - Voidaan varata ennen matkaa

Paxos ja Antipaxos - Voidaan varata ennen matkaa

Veneretki Paxokselle ja Antipaxokselle on kokopäiväretki, ja luvassa on aurinkoa, uimista, nähtävyyksiä ja ostoksia. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.

Lue lisää Pienennä

Monet viettävät mielellään lomallaan suurimman osan ajastaan rannalla ja merellä. Sen vuoksi haluammekin tarjota sinulle vaihtoehdon, johon sisältyy aurinkoa, merta, luolia, uimista ja venematka. Sinun huoleksesi jää rentoutuminen sekä auringosta, tuulesta ja vedestä nauttiminen.

Aluksi ajelemme bussilla Korfun kaupungin satamaan, jossa siirrymme Paxokselle ja Antipaxokselle menevään retkiveneeseemme. Ensimmäinen pysähdys on Sinisillä luolilla. Sään salliessa purjehdimme mahdollisimman lähelle luolia, jotta voit halutessasi napsia hyviä valokuvia.

Sen jälkeen matka jatkuu kohti vihreää Antipaxoksen saarta, jossa sinulla on mahdollisuus käydä uimassa turkoosinsinisessä, kristallinkirkkaassa vedessä pienten, luonnon muovaamien luolien keskellä.

Päivän viimeinen rantautuminen on Gaioksen kylän satamassa, suuremmalla Paxoksen saarella. Täällä sinulla on mahdollisuus kierrellä pitkin viihtyisiä ja kapeita kujia, käydä vähän ostoksilla, nauttia hyvä lounas ja ihailla samalla tyylikkäitä huviveneitä, jotka ovat kiinnittyneinä laituriin. Monet purjehtijat eri puolilta Eurooppaa saapuvat myös mielellään Paxoksen satamaan. Saaren maisemat ovat kauniit ja kiviset, täynnä mielenkiintoisia luolia, kuvankauniita lahtia ja maalauksellisia pieniä kalastajakyliä. Voit myös vuokrata mopedin tai polkupyörän ja lähteä kiertämään saarta, tai suunnista lähimpään uimapoukamaan. Kävelymatkan päässä satamasta on myös yksi ranta, jossa voit käydä uimassa.

Tervetuloa nauttimaan auringosta ja uimisesta!

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.


Ruoka ja juomat:
Ateriat eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa syötävää Paxoksella, kun menemme maihin. Juomia ja pientä syötävää on myös myynnissä veneessä.

Kesto:
Kokopäiväretki, n. klo 07.00-20.00

Opastus:
Englanninkielinen opas

Hyvä ottaa mukaan:
Kamera, uimavarusteet, aurinkovoide ja pyyhe

Muuta:
Uimatauon aikana uimaan mennään suoraan veneestä. Snorklausvarusteet kannattaa ottaa mukaan, sillä vesi on todella kristallinkirkasta.

Historiallinen Korfu – Voidaan varata jo ennen matkaa

Historiallinen Korfu – Voidaan varata jo ennen matkaa

Käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde tutustumaan lähemmin Korfun saareen. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.

Lue lisää Pienennä

Retki alkaa vierailulla Korfun kiehtovassa pääkaupungissa. Puolituntia kestävän opastuksen aikana tutustutaan kaupungin vanhempiin osiin ja kuullaan sen monipuolisesta ja monikulttuurisesta historiasta.

Sen jälkeen lähdetään bussilla Achilleionin palatsille, joka on Korfun tunnetuimpia nähtävyyksiä. Palatsin ympäristö puutarhoineen ja näköaloineen on todella kaunis.

Pysähdymme matkalla kreikkalaisessa delimyymälässä Lazariksessa, jossa pääset maistelemaan ja ostamaan paikallisia tuotteita, kuten viinejä, oliiviöljyä ja muita herkkuja. Myynnissä on myös matkamuistoja.

Seuraava pysähdyspaikka on idyllinen Paleokastrítsan kylä. Täällä voit istahtaa syömään lounasta johonkin paikalliseen tavernaan, kävellä ympäriinsä ja katsella pieniä kauppoja, ottaa valokuvia ja halutessasi voit myös pulahtaa virkistävään veteen. Ennen kuin jatkamme eteenpäin, pistäydymme kuuluisassa munkkiluostarissa.

Matkalla takaisin hotellille ohitamme Bella Vistan näköalapaikan, josta on mahtavat näköalat Paleokastrítsan kylään sekä merenlahdille. Näitä näkymiä pidetään Joonianmeren kauneimpina. Näköalapaikalla on kahvila.

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ruoka ja juoma:
Ruoka ja juomat eivät sisälly retken hintaan, mutta niitä on mahdollista ostaa Paleokastrítsasta.

Hintaan sisältyy:
Kuljetukset hotellilta ja takaisin sekä pääsymaksu Paleokastrítsan luostariin.

Hintaan ei sisälly:
Pääsymaksu Achilleionin palatsiin, 5 euroa/henkilö.

Kesto:
Kokopäiväretki, noin klo 08.00-19.00.

Opastus:
Englanninkielinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Kamera ja mukavat kengät.