Kohdepalvelut

Opaspalvelu

Suomalaiset Tjäreborg-oppaat ovat palveluksessasi useimmissa tilauslentokohteissamme ja heidät tunnistat oppaan nimikyltin Suomen lipusta. Suomalaisten oppaiden lisäksi palveluksessasi ovat ruotsiksi tai englanniksi myös kaikki muut pohjoismaisen konsernimme oppaat. Tunnistat heidät uniformusta. Joissakin tilauslentokohteissamme oppaat eivät aina seuraa mukana busseissa lentokenttäkuljetuksissa, mutta tapaat heidät lentokentällä, tervetulotilaisuudessa, retkillä ja hotelleissa. Oppaiden tarkemmat yhteystiedot saat lomakohteeseen saavuttuasi informaatiopaketissa.

Holiday Service 24 h

Antaessasi meille puhelinnumerosi tulet automaattisesti saamaan meiltä hyviä käytännön vinkkejä ja neuvoja lomasi aikana. Voit myös lähettää SMS-viestin Tjäreborgin oppaille ja tilata retkiä, vuokra-auton tai sopia tapaamisesta hotellillasi. Saapuessasi lomakohteeseen saat SMS-viestinä Holiday Service 24 h –palvelumme puhelinnumeron, johon voit soittaa mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä lomasi aikana.
Lue lisää palvelustamme

Kuljetukset kohteessa

Tietyissä tilauslentokohteissamme kuljetukset sisältyvät jo valmiiksi matkan hintaan. Suurimpaan osaan tilauslentokohteista kuljetukset voi ostaa lisäpalveluna. Varausjärjestelmämme kertoo varausvaiheessa vetovalikossa mikäli kuljetus on varattavissa. Matka-asiakirjastasi voit myös tarkistaa sisältyvätkö kuljetukset matkasi hintaan. Matkustaessasi reittilennoilla kuljetukset ovat pääsääntöisesti omatoimisesti, kysy mahdollisuutta kohdekuljetuksiin matka-asiantuntijaltamme.

Mikäli olet varannut kuljetuksen Tjäreborgilta, näkyy se lisäpalveluna matka-asiakirjassasi. Kun on aika lähteä kotimatkalle, bussi noutaa sinut noin kolme tuntia ennen lennon lähtöä. Tarkka noutoaika ilmoitetaan tekstiviestillä aikaisintaan 48 tuntia ennen kotimatkaa siihen matkapuhelinnumeroon, jonka ilmoitit matkaa varatessasi. Huom! Erikoismatkatavarat, kuten pyörät ja surffilaudat, voidaan vain tilan salliessa kuljettaa lentokenttäbussissa. Erikoismatkatavaroille ei voi varata etukäteen paikkaa lentokenttäbussista.

Lentokenttäkuljetukset toteutetaan yleensä bussilla tai taksilla, joskus myös veneellä. Matkustaja on itse vastuussa että matkatavarat saadaan lentokenttäkuljetuksen kyytiin ja kyydistä pois. Muutoksia kuljetuksiin saattaa tulla lyhyelläkin varoitusajalla matkanjärjestäjästä riippumattomista syistä, esimerkiksi sääolosuhteiden vuoksi. Muutokset voivat tarkoittaa aikaisempaa lähtöaikaa hotellista, pidentyneitä odotusaikoja ja yöpymisiä. Kohdehenkilökuntamme vahvistaa matkakohteessa kotiinpaluuajan.

Bussi- ja laivamatkojen kestot, jotka kerrotaan kotisivuillamme, ovat matka-aika ilman odotusaikoja. Odottamista saattaa olla lennon saapumisen ja kuljetuksen lähtemisen välillä. Tästä syystä voit joutua odottamaan lähtöä lentokentällä.

Haluatko varata kuljetukset kohteessa lentokentän ja hotellin välille?

Monet asiakkaistamme vuokraavat lentokentältä auton tai haluavat matkustaa taksilla hotelliin. Tästä syystä kuljetusten tilaaminen on vapaaehtoista. Voit tilata kuljetukset Omilta sivuilta linkistä "tilaa lisäpalveluita".