Kohdeoppaat

Kohdeoppaat, kaupunkioppaat ja reittioppaat autonvuokraukseen

Parhaat vinkit matkakohteisiin

Persoonalliset kaupunkioppaat ja matka-artikkelit vievät sinut mm. herkuttelemaan kaupunkien parhaisiin ravintoloihin sekä kahviloihin ja ihailemaan kiinnostavia nähtävyyksiä. Kun haluat nähdä ja kokea kohteessa enemmän, vuokraa auto. Olemme koonneet tälle sivulle myös suosituimpien lomakohteiden parhaat vinkit reiteistä ja pysähdyspaikoista.

KOHDEOPPAAT JA MATKA-ARTIKKELIT

KAUPUNKIOPPAAT

Reittioppaat autonvuokraukseen

Mallorca

18 upeaa pysähdyspaikka matkan varrella

Mallorcalla on aina jotain uutta nähtävää! Tässä vinkkimme parhaisiin vierailukohteisiin, kauniisiin rantoihin ja nähtävyyksiin, joita löytyy ympäri saarta. Vuokra-autolla voit vierailla haluamissasi kohteissa oman aikataulusi mukaisesti ja kokea Mallorcan parhaimmillaan.

Gran Canaria

5 reittiehdotusta, paljon nähtävää

Pienet tunnelmalliset kylät, kauniit järvet, henkeäsalpaavat näkymät ja viehättävät vinitarhat, ja tämän kaiken näet ja koet parhaiten omalla autolla Gran Canarialla. Saari on kuin mantereen pienoismalli ja vuokra-autolla ehdit mukavasti ajamaan läpi kaikki saaren neljä ilmastovyöhykettä.

Lasten kanssa matkalle

Lomalle lasten kanssa

Pitkällä kokemuksella perhelomien järjestäjänä olemme koonneet vinkkejä ja tietoa lasten kanssa matkustamisesta, mitä olisi hyvä huomioida jo ennen matkaa, mikä matkakohde valita, mitä pakata mukaan jne.