Kevään lomamatkat

Kevään lomamatkat

Varaa kevääksi lomamatka rannalle tai kaupunkiin, ja nauti kesäisestä lomatunnelmasta jo etuajassa.

Keväinen loma antaa energiaa ja odotuksen iloa kesän lähestyessä. Miksi et siis käyttäisi hyväksesi vaikkapa pääsiäisen tai toukokuun arkipyhävapaita ja lähtisi matkaan? Välimeren seudulla lämpötila on jo miellyttävissä lukemissa ja luonto kauneimmillaan. Valitse esimerkiksi klassikkkokohde Mallorca, edullinen Turkki tai tunnelmoi kaupunkilomalla Venetsiassa tai Roomassa.

Keväällä matkustaminen on mukavasti myös edullisempaa. Tutustu aikuiseen lomaan suunniteltuihin Suprime- ja Casa Cook -hotelleihin tai vie koko perhe pitämään hauskaa Sunwing-lomalle. Jos olet lähdössä reissuun yksin, muista tarkistaa parhaat tarjoukset täältä. Erityisen mukavasti ja huolettomasti lomailet, kun varaat maalis-, huhti- tai toukokuun lomasi All Inclusive.
 
Monet haluavat keväällä matkustaa juuri Välimeren ympäristöön, mutta jos havittelet kunnon hellettä, suosittelemme vaikka Thaimaata tai Vietnamia. Tutustu lämpötilaoppaaseemme ja katso, missä on sopivan lämmintä juuri sinun makuusi.

Kevätloma sinulle

Löydä oma kevätlomasi

Äkkilähdöt

Äkkilähdöt - kun mielit matkaan nyt

Kyllästyttävätkö koleat kelit? Kun kaipaat pikaista maisemanvaihdosta, kurkkaa äkkilähdöt rannalle ja kaupunkiin.

Missä paistaa aurinko ja on lämmintä?

Missä on lämmintä?

Haluaisitko olla mahdollisimman varma, että lomasää vastaa odotuksiasi?

Tutustu lämpötilaoppaaseemme ja katso, missä on keväällä sopivan lämmintä juuri sinun makuusi.

Lisää kevään matkoja

Aktiivilomat

Kevään aktiivilomat

Panosta hyvinvointiisi ja vietä energinen kevätloma liikkuen mukavassa seurassa. Paneudu tuttuun lajiin tai tutustu aivan uuteen.

Kokousmatkat

Kevään kokousmatkat

Olisiko aika kokoustaa uusissa maisemissa? Ryhmäosastomme auttaa kohteen ja hotellin valinnassa sekä kaikissa käytännön järjestelyissä.

Ryhmämatkat

Porukalla kevätlomalle

Yhdessä on monin verroin hauskempaa! Kasaa kevätmatkalle yhteen ystävät, kuorokaverit tai serkut. Ryhmäosastomme hoitaa kaikki käytännön asiat.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.