PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Tjäreborg ja kestävä kehitys

Tjäreborg ja kestävä kehitys

Jotta rakastamamme matkakohteet säilyisivät myös tuleville sukupolville, on meidän matkanjärjestäjien, valtion virastojen ja turistien tehtävä kaikki voitavamme kasvattaaksemme matkailun positiivisia vaikutuksia – ja pienentääksemme negatiivisia.

Me Tjäreborgilla työskentelemme aktiivisesti ympäristöasioiden parissa, ja tiedämme, että toisinaan olemme osa ongelmaa. Siksi teemmekin pitkäjänteistä ja järjestelmällistä työtä ympäristöasioiden parantamiseksi. Olemme sitoutuneet ympäristöasioiden hoitoon vahvasti jo 90-luvun puolivälistä alkaen, jolloin perustimme ensimmäisen ympäristöneuvostomme.

Työskentely ympäristön hyväksi on jatkuva prosessi, joka ei lopu koskaan. Mutta kaikki eri aloilla ottamamme pienet askeleet muodostavat yhdessä suuren kokonaisuuden, jolla on merkitystä. Vuoden aikana olemme onnistuneet saavuttamaan merkittäviä parannuksia erityisesti lennoilla ja hotelleissa. Tjäreborgin lentoyhtiö, Thomas Cook Airlines Scandinavia, on Pohjoismaiden ympäristöystävällisin tilauslentoyhtiö ja oma hotellikonseptimme, Sunwing Family Resorts, sai ensimmäisenä Euroopassa EU:n ympäristömerkin, EU-Kukan (ympäristömerkin nykyinen nimi on EU Ecolabel).

Seuraavilta sivuilta voit lukea lisää ympäristötyöstämme lennoilla, hotelleissa, kohteissa ja kotimaassa.

Jos sinulla on kysyttävää tai mielipiteitä ympäristötyöstämme, voit ottaa meihin yhteyttä.