Kesän 2019 matkat

Viimeistään nyt kannattaa varata kesän lomamatka ja varmistaa, että lomastasi tulee juuri sellainen kuin haluat!

Millainen on paras kesälomamatka? Tähän kysymykseen on yhtä paljon vastauksia kuin vastaajiakin. Monille siihen kuuluu olennaisesti meri, aurinko ja lämpö, toisille taas inspiroiva suurkaupunki täynnä elämyksiä.

Lue lisää Tjäreborgin valikoimasta löydät lomamatkoja eri puolille maailmaa, Välimeren suosikkikohteista aina eksoottisiin kaukolomiin ja maailman metropoleihin. Valitse kesän kiinnostavista uutuuksista Montenegro tai Albania, luota kestosuosikki Mallorcaan tai aina yhtä ihanaan Kreikkaan. Vai suuntautuisiko kesän matkasi tänä vuonna Tokioon tai New Yorkiin?
 
Me autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinulle oikean kesälomamatkan.
 
Jos matkustat yksin, kannattaa tutustua hyviin tarjouksiimme täällä. Ilman lapsia matkustaville aikuisille hotellivinkkimme on Sunprime Hotels tai Casa Cook. Koko perheen yhteiseen lomaan taas sopii Lollon & Bernien Sunwing Family Resorts tai uusi Casa Cook Chania, joka sopii myös lapsille.
Piilota

LÖYDÄ PARAS LOMA JUURI SINULLE

Onko sinun paras lomahotellisi helppo All Inclusive, sijaitseeko se aivan meren äärellä tai onko kenties lastenkerho se juttu? Täältä löydät toiveidesi mukaisen loman.

Suosittelemme sinulle

Miten haluat lomailla?

Minne ja milloin haluat matkustaa?

Kesälomakohteita

Tutustu Tjäreborgin suosituimpiin kesälomakohteisiin.

Tee matkahaku