Varmista lämmin kesäloma
VARAA LÄMPÖÄ
ENSI KESÄÄN

Kesäloma 2019

Mikä siinä onkin, että lomamatka tuntuu sujahtavan ohi niin nopeasti, ja silti siihen mahtuu huimasti enemmän kuin tavalliseen viikkoon. Lomalla ehtii rauhoittua, viettää aikaa ystävien ja läheisten kanssa, kokea uutta, nähdä uusia paikkoja ja ottaa vain hetken kerrallaan...
Lue lisää ja sitten loma onkin ohi. Mutta ei hätää, seuraava kesäloma on tulossa. Varmista lomaelämyksiä myös ensi kesään ja varaa lomamatkasi jo nyt!
 
Riippumatta siitä millaista lomamatkaa olet suunnittelemassa, voimme luvata, että ensi kesän lomatarjonnastamme löytyy juuri sinulle sopiva loma. Valikoimassamme on aurinkoisia lomakohteita ja hotelleja moneen makuun. Miltä kuulostaisi kestosuosikki Mallorca tai joku Kreikan klassikkokohteista? Entä jokin hurmaavista reittilentokohteistamme, esim. Ranskan Riviera? Kun matkustat lasten kanssa ja etsit todella hyvää perhehotellia, suosituksemme on Sunwing Family Resorts. Jos taas matkustat aikuisten kesken, valitse Sunprime Hotels. Ja kun olet ajoissa, voit valita parhaat päältä suosituimmista hotellihuoneista. Minne sinun lomasi suuntautuu kesällä 2019?
Piilota

Vinkki! Varaa matka nyt – päätä myöhemmin. Ota matkavarauksen yhteydessä Muutosturva joka antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa matkavaraustasi ilman muutoskuluja vaikka useamman kerran, kunhan teet sen viimeistään 30 päivää ennen lähtöä.

Uutta kesälle 2019

Albania

Kun matkustat Tjäreborgin uutuuskohteeseen Albaniaan, lennät Korfulle, josta matka jatkuu laivalla viehättävään satamakaupunkiin. Saranda on pieni ja hurmaava rantakaupunki. Kaupunki ei ole kovin suuri, mutta silti täällä on kaikkea, mitä lomaltasi voit odottaa: hienoja rantoja, viihtyisä rantapromenadi, mielenkiintoisia ravintoloita ja erilaisia lomakokemuksia.

Tutustumisetu - 50,- per henkilö

KESÄN MATKAKOHTEET

Reittilennoilla tehtävät matkat ovat varattavissa noin 11 kk ennen matkan ajankohtaa.

EUROOPPA

Mallorca

Yhtä aikaa uudistuva ja klassinen Mallorca on kesälomien kestosuosikki.

Helsingin lisäksi lennot Oulusta ja Vaasasta

Yksi rakastetuimmista kohteista.

Kypros

Vieraanvarainen Kypros on täynnä aurinkoa ja herkullisia lomaelämyksiä!

Aurinkoa sydämesi kyllyydestä!

Turkki

Loma Turkissa on aurinkoa, lämpöä ja hyvää vastinetta lomakassalle.

Aurinko ja lämpöä.

Kreikka

Suomalaisten rakas kesälomamaa Kreikka täyttää lähes kaikki lomatoiveet!
Helsingin lisäksi lennot Tampereelta, Oulusta, Vaasasta ja Kuopiosta.

Suomalaisten suosikki

Korfu

Korfulle lomailijoita houkuttelevat upeat rannat ja vehreät ympäristöt, mutta tällä saarella on paljon muutakin koettavaa; mielenkiintoinen historia ja paljon kulttuuritarjontaa.

Kohde mukavaan ja tasokkaaseen rantalomaan

Montenegro

Montenegro on pieni mutta monipuolinen maa. Koe upeat rannat, värikäs historia, hyvinsäilyneet keski-aikaiset kaupungit ja rikas kulttuuri.

Pieni mutta monipuolinen

Kroatia

Kroatiassa Välimeri kimaltelee ja hurmaa vihreän ja sinisen eri sävyissä. Bracin ja Makarska Rivieran lisäksi voit valita lomakohteesi Splitin, Hvarin, Istrian ja Dubrovnikin alueilta.

Kroatiaan on helppo ihastua.

Madeira

Loma Madeiralla tarjoaa vehreitä patikkapolkuja ja Funchalin pikkukaupunkitunnelmaa.

Uskomaton luonto ja kauniit maisemat.

Bulgaria

Kilometrien pituiset hiekkarannat, kaunis luonto sekä aurinkoinen sää houkuttelevat lomailemaan Bulgariaan, jossa hintataso on Euroopan edullisimpia.

Upeat rannat ja edullinen hintataso.

KEVÄÄN JA SYKSYN LOMAT KANARIALLE

Gran Canaria

Gran Canaria on Kanariansaarten suosituin saari. Valikoimassamme on monta kiinnostavaa lomakohdetta ja toinen toistaan mukavampia lomahotelleja moneen makuun.

Kanariansaarten suosituin saari.

Teneriffa

Vihreä, upea Teneriffa on monen mielestä Kanariansaarten kaunotar. Saari tarjoaa aurinkoista lomaa, tulivuorimaisemia ja paljon kivaa lomatekemistä.

Monen mielestä Kanarian kaunein saari.

AFRIKKA

AASIA

Thaimaa

Matkusta Phuketiin, Krabille tai Pohjois-Thaimaan lomakohteisiin. Tai koe Bangkok johon voit yhdistää myös rantaloman vaikka Koh Samuilla.

Upea kohde myös kesällä

Malediivit

Malediiveilla on liidunvalkeita rantoja, kristallinkirkasta vettä ja ihanan turkooseja laguuneja. Kesällä myös matkojen hinnat Malediiveille ovat edullisimmillaan.

Sanoinkuvaamattoman kaunita rantoja

Dubai

Tervetuloa Dubaihin - aurinkoa, lämpöä ja suolaisia aaltoja. Kaiken huippumodernin keskeltä löytyy myös paikkoja, jotka johdattavat tuhannen ja yhden yön tarinoiden äärelle.

Aurinkoista luksusta

KARIBIA JA YHDYSVALLAT

MUITA VAIHTOEHTOJA 2019

Koe jotain uutta! Varaa risteilymatka tai kesäinen kaupunkiloma!

Loma risteillen

Risteilyllä koet ja näet enemmän. Yhdellä matkalla ehdit useaan kohteeseen ja välimatkoilla nautit risteilyaluksen palveluista. Risteilyjä Karibialla, Välimerellä, Intian valtamerellä, Havaijilla, Dubaista ja Pohjois-Euroopassa.

Näe maailma risteilyllä, esim. Välimerellä tai Karibialla.

Kaupunkilomat

Miltä kuulostaisi viikonloppumatka Lontoossa? Tai miniloma Pariisissa? Ehkä ostosmatka Roomaan tai matka Barcelonan nähtävyyksien äärelle? Valitse itse ja varaa kesän kaupunkiloma!

Varaa kaupunkiloma esim. Lontooseen tai Pariisiin!

Vinkkejä ennen matkaa