Toteuta unelmien loma

Unelmien lomaan tarvitaan lämmintä rantahiekkaa, korkealle kurottavia palmuja, auringolta maistuvia hedelmiä ja suloista joutenoloa. Olisiko nyt aika tehdä unelmista totta? Tjäreborgin Mauritius, Malediivit, Sansibar ja Seychellit sopivat siihen loistavasti. Kaikissa lomakohteissa on tarjolla monia erihintaisia hotellivaihtoehtoja.

LÖYDÄ OMA SUOSIKKISI

Intian valtameren lomakohteissa vietät huippuluokan rantalomaa. Lomakohteet ovat kuitenkin erilaisia ja ainutlaatuisia. Mikä niistä sopii parhaiten juuri sinulle?

Mikä on paras aika matkustaa?

Minimoi huonon sään mahdollisuus unelmalomallasi. Tässä muutamia vinkkejä loma-ajankohdan valintaan.

Klimaet i Det Indiske Ocean

Lämpöä ympäri vuoden

Intian valtameren lomasaarilla voi oikeastaan lomailla milloin vain, mutta tiettyihin aikoihin vuodesta, kuten kesällä, sade on yleisempää. Tosin silloin myös hinnat ovat edullisimmillaan ja sadekuurot voivat olla vain tervetullutta vaihtelua paahtavaan auringonpaisteeseen.

Lue lisää Malediivit: Parhaimmillaan tammikuusta huhtikuuhun.
Päivälämpötila on noin 30 astetta vuoden ympäri. Tammikuusta huhtikuuhun sataa vähiten. Eniten sadetta esiintyy syys–lokakuussa.
 
Mauritius: Parhaimmillaan marraskuusta huhtikuuhun.
Suosituin matkailukausi Mauritiuksella kestää marraskuusta huhtikuuhun. Lämpötilat ovat tuolloin noin 30 asteen tuntumassa. Sade on tavallisinta joulukuusta huhtikuuhun, mutta yleensä sateet ovat vain lyhyitä kuuroja, jonka jälkeen aurinko paistaa taas. Toukokuusta lokakuuhun on eniten aurinkotunteja, mutta lämpötila on hieman alhaisempi, noin 25 astetta.
 
Seychellit: Parhaimmillaan toukokuusta syyskuuhun, mutta hyvä ympäri vuoden.
Lämpötila on ympäri vuoden noin 26–28 astetta. Sateisin kausi on talvella tammi–helmikuussa. Huhtikuussa ja lokakuussa sukellusvedet ovat kirkkaimmillaan. Kesällä heinä–elokuu on surffaajien suosimaa aikaa.
 
Sansibar: Parhaimmillaan joulukuun lopulta helmikuuhun ja kesäkuusta lokakuuhun.
Päivän keskilämpötila ympäri vuoden on noin 30 astetta. Ilman kosteus on korkein ja sateen riski suurin maalis–toukokuussa sekä marras–joulukuussa. Kuivin kausi on kesäkuusta lokakuuhun.
Piilota

TJÄREBORGIN HOTELLIVINKIT

Millaisessa hotellissa sinä viihdyt parhaiten? Näiden vinkkien avulla löydät toivottavasti sen oikean.

Världens bästa stränder

Rannoista parhaat

Intian valtameren lomasaarilla kaikki rannat ovat kerrassaan upeita. Mutta tässä kolme rantahotellivinkkiä.

  • Paradise Sun - Seychellien ja ehkä koko maailman hienoin ranta.
  • Denis Private Island - Seychellien paratiisisaari, jossa muu maailma unohtuu.
  • Kuredu - Valkoista korallihiekkaa ja Malediivien suurin sukelluskeskus.
Kaukomatka lasten kanssa

Lasten kanssa

Jos mielessäsi on unohtumaton perheloma, kannattaa tutustua ainakin näihin hotelleihin.

All Inclusive

Upeimmat All Inclusivet

Hemmottele itseäsi lomalla, johon kaikki sisältyy jo valmiiksi. Tässä on kolme hotellia, joiden All Inclusive on tavallista ylenpalttisempi.

Tropiikin romanttisimmat

Tutustu näihin, jos olet varaamassa ikimuistoista häämatkaa tai muuten vain laatuaikaa kahdestaan romanttisessa rantahotellissa.

Koe enemmän

Koe enemmän

Yhdistä lentomatkaasi muutaman päivän pysähdys esimerkiksi Dubaissa tai Qatarin Dohassa. Myös Intian valtameren lomakohteissa voit yhdistellä eri kohteita tai saaria tai vaikka kruunata lomasi upealla risteilyllä.
 
Yhdistelmämatkat varataan puhelimitse asiakaspalvelustamme 09 123 71(pvm/mpm). Ota yhteyttä, autamme tekemään lomastasi juuri sellaisen kuin toivot.