Kaukomatkat
Karkaa kauas

Arubasta Sansibariin

Helmenvalkoisia hiekkarantoja ja korkealle kurottelevat palmut. Mitä kauemmaksi matkustat, sitä upeampia paikkoja saat kokea. Tämä pitää todella usein paikkansa, erityisesti talvella. Mikset siis matkustaisi vaikka Malediiveille, jossa voit nauttia uskomattoman upeista rannoista ja vedenalaisen maailman ihmeistä? Tai kiinnostaisiko sinua eksoottisen Gambian kiehtovat kiertomatkat, jolloin voit keskittyä niin lokoisaan lomailuun kuin erilaisiin elämyksiinkin, kun yhdistät kiertomatkaan myös rantalomaviikon?

Tämän sivun tarjoukset ovat voimassa 13.4.2017 asti.

Upeita talvikohteita tilauslennoilla

Juuri nyt saat 100,- alennuksen / henkilö Thaimaan tilauslentomatkoista.

Gambian kiertomatka – Gambia/ Senegal

Lähde mukaan Gambia-Senegal-kiertomatkalle, jossa suomenkielisen oppaan johdolla voit saada unohtumattomia kokemuksia. Kiertomatkaan voit yhdistää helposti myös viikon rantaloman Gambian rannikolla. Juuri nyt saat Gambian tilauslennoilla tehtävistä matkoista 50,- euron alennuksen / henkilö.

Nyt varattavissa: Sunwing Bangtao Beach

Suosittu Sunwing Bangtao Beach Thaimaassa on nyt varattavissa talvelle 2017-2018.

Juuri nyt saat 100,- alennuksen/varaus.

Unelmamatkat reittilennoilla

Juuri nyt saat 100,- alennuksen / varaus. Malediivien ja Mauritiuksen matkoista saat jopa 200,- alennuksen / varaus. Tarjous koskee matkoja 1.10. – 31.3.2018, kun matkaan kuuluu lento + hotelli ja matkan kesto on vähintään 7 yötä.