Eksoottiset kaukomatkat
Minne haluaisit matkustaa ensi talvena?
UNELMIEN
KAUKOLOMIA

Unelmalomia

Liidunvalkoisia hiekkarantoja ja korkealle kurottelevia palmuja. Mitä kauemmaksi matkustat, sitä upeampia paikkoja saat kokea! Tjäreborgin lomamaailma tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja, aina Arubalta Vietnamiin. Löydät meiltä sekä perinteisiä pakettimatkoja että myös reittilennoilla toteutettavia omatoimilomia. Tällä sivulla esittelemme eksoottisia kaukolomia. Valitse näistä oma suosikkisi ja taltuta talvi tropiikilla.

Lue lisää Jos mielit kaukolomalle, tutustu tarkemmin reittilennoilla toteutettaviin omatoimisiin lomiimme. Me autamme sinua toteuttamaan lomamatkasi juuri sellaisena kuin haluat! Valitset lentopäivät ja matkan pituuden, matkakohteen, hotellin ja erilaiset lisäpalvelut juuri siten kuin sinulle sopii.Piilota

Talviklassikko Thaimaa

Ystävällinen Thaimaa täyttää monenlaiset lomatoiveet ja tarjoaa tasoa ihan tavallisellakin budjetilla. Phuketiin ja Krabiin matkustat vaivattomasti suorilla lomalennoilla.

Aurinkovarma Gambia

Loma Gambiassa on silkkaa auringonpaistetta, pehmeitä hiekkarantoja ja Afrikan hehkuvia värejä. Valitse kiertomatka, jos haluat nähdä vielä enemmän Afrikkaa.

Talven uutuus Kap Verde

Kap Verde sijaitsee pari tuntia etelään Kanariansaarilta ja tarjoaa pari pykälää lämpimämpää talvilomaa. Valitse Salin saari, jos toiveenasi on leppoisa ja aurinkoinen rantaloma.

Hintaesimerkkejä

Unelmaloma merellä

Risteilyloma on täydellinen tapa nähdä maailmaa. Koet yhdellä ja samalla
matkalla useita kohteita ilman, että matkalaukkua tarvitsee välillä purkaa ja
pakata. Tjäreborgin risteilypakettiin sisältyy aina lennot ja risteily täysihoidolla,
usein myös hotelliyöpyminen ennen risteilyä.

Kaikki eksoottiset kaukomatkakohteet

AntiguaArubaBarbadosBrasiliaCuraçaoDominikaaninen tasav.Etelä-AfrikkaFloridaGambiaHavaijiIndonesia, BaliIntia, GoaKuubaMalediivitMalesiaMauritiusMeksikoSansibarSeychellitSri LankaThaimaaVietnam