Toteuta haaveiden loma

Miksi lykätä huomiseen sitä, minkä voi tehdä jo tänään? Elämä on lyhyt, joten lakkaa uneksimasta ja tee unelmista totta. Varaa se haaveiden loma, josta jää koko elämän kestäviä muistoja. Suorita sukelluskurssi Intian valtamerellä, opettele lainelautailemaan Balilla tai upota varpaat liidunvalkoiseen hiekkaan Karibialla. Sillä jos lomaunelmat ovat sinun juttusi, niin unelmalomat ovat meidän.

Unelmalomia

Juuri nyt säästät jopa 300,-/henkilö talven unelmalomista.

Talviklassikko Thaimaa

Ystävällinen Thaimaa täyttää monenlaiset lomatoiveet ja tarjoaa tasoa ihan tavallisellakin budjetilla. Phuketiin ja Krabiin matkustat vaivattomasti suorilla lomalennoilla.

Säästä jopa 150,-/henkilö

Aurinkovarma Gambia

Loma Gambiassa on silkkaa auringonpaistetta, pehmeitä hiekkarantoja ja Afrikan hehkuvia värejä. Valitse kiertomatka, jos haluat nähdä vielä enemmän Afrikkaa.

Säästä jopa 300,-/henkilö

Talven uutuus Kap Verde

Kap Verde sijaitsee pari tuntia etelään Kanariansaarilta ja tarjoaa pari pykälää lämpimämpää talvilomaa. Valitse Salin saari, jos toiveenasi on leppoisa ja aurinkoinen rantaloma.

Säästä jopa 250,-/henkilö

Unelmalomia reittilennoin

Unelmaloma merellä

Risteilyloma on täydellinen tapa nähdä maailmaa. Koet yhdellä ja samalla
matkalla useita kohteita ilman, että matkalaukkua tarvitsee välillä purkaa ja
pakata. Tjäreborgin risteilypakettiin sisältyy aina lennot ja risteily täysihoidolla,
usein myös hotelliyöpyminen ennen risteilyä.

Kaikki eksoottiset kaukomatkakohteet

AntiguaArubaBarbadosBrasiliaCuraçaoDominikaaninen tasav.Etelä-AfrikkaFloridaGambiaHavaijiIndonesia, BaliIntia, GoaKuubaMalediivitMalesiaMauritiusMeksikoSansibarSeychellitSri LankaThaimaaVietnam

Löydä lomasi