Risteilyt 360° Risteilyt 360&deh;

Lähde virtuaaliselle risteilylomalle Karibialle!

Avaa video YouTube-sovelluksessa

Inspiroidu Royal Caribbeanin Allure of The Seas virtuaalisesta 360-risteilyvideosta ja kokeile itse, miltä risteilijän kohuttu surffisimulaattori näyttää, hyppää mukaan köysiradalle, lähde mönkijän kyytiin, melomaan tai hurjasteluun vuoristoradalle. Hämmästy laivan suuruudesta ja tekemisen paljoudesta ja nauti vauhdikkaasta menosta ja mahtavista maisemista Haitissa, Jamaikalla ja Meksikossa.

Info

Liikuta näkymää videon sisällä vetämällä hiirellä tai käyttämällä näppäimiä W, A, S ja D. Alla olevalla laivan panoraamakierroksella voit liikuttaa näkymää vetämällä hiirellä tai käyttämällä nuolinäppäimiä.

Jos mobiililaitteellesi on asennettu uusin YouTube-sovellus, avaa video siihen. Voit liikuttaa näkymää videon sisällä vetämällä sormella tai kallistamalla puhelinta. Alla olevalla laivan panoraamakierroksella voit myös liikuttaa näkymää vetämällä sormella.

Video ja kuvakierros toimivat vain uusimmilla internet-selaimilla. Parhaan kokemuksen saat Google Chrome -selaimella.

Tervetuloa Allure of the Seas -laivan kierrokselle

360° -kierros kuvina

Ota mukava asento ja tee 360-kierros Allure of The Seas -risteilijän sisälle. Nauti silmiesi eteen avautuvista laajoista näkymistä ja kokeile miltä näyttää laivan urheilukentällä, aurinkokannella, keulassa ja ilahdu näkymistä laivan porealtaan syleilyssä. Näe myös omin silmin, miten upeat näkymät odottavat Haitin satamassa tai risteilijän kannella ilta-aikaan matkalla kohti jännittäviä pysähdyspaikkoja.

Astu sisään 360°-kuvakierrokselle

Karibian risteilyopas

Risteilyopas

Lue ensikertalaisen kokemuksia Karibian risteilystä. Osoittautuiko pelko James Bondin -smokki-illallisista vääräksi, mitä kaikkea Karibian jättimäisellä risteilyaluksella pääsee todella kokemaan ja mitä olisi hyvä tietää, ennen kuin maakrapu hyppää Karibian risteilijän kyytiin uusia elämyksiä hankkimaan?

Lue kertomus kokonaisuudessaan