PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Vilaflor
Iglesia San Pedro, Vilaflor

Vilaflor, Teneriffa

Vilafloriin ei tulla auringon tai rantojen vuoksi, vaan nauttimaan rennosta tunnelmasta ja mahtavista luontokokemuksista. Vilaflor tunnetaan Kanariansaarten korkeimmalla sijaitsevana kylänä. Tänne voit matkustaa Tjäreborgin kautta vuoden ympäri.

Matkalla rannikolta ylös Vilafloriin kohtaat mahtavan ja kauniin luonnon. Tammikuussa kukkivat mantelipuut vaaleanpunaisine kukkineen, näet karuja maisemia kaktuksineen, viiniviljelmiä, pinjapuita ja luonnollisesti henkeäsalpaavia maisemia.

Teiden korkein huippu sijaitsee 3 718 metriä merenpinnan yläpuolella, joten on helppo kuvitella edessäsi avautuvat huikeat näköalat, joita voit ihailla alueella patikoidessasi. Las Cañadas on upea retkikohde, joka kannattaa ehdottomasti käydä kokemassa. Fantastinen luonnonpuisto sijaitsee 2 000 metrin korkeudessa, ja puistossa patikoidessasi voit hämmästellä ympärilläsi kohoavia mahtavia vuorenhuippuja, laaksossa kasvavia kasveja sekä upeita kivimuodostelmia. Maisema on kuin toiselta planeetalta tai kuusta. Tjäreborgin hotellin henkilökunta Vilaflorissa osaa suositella hienoja vaellusreittejä ja jos sinun täytyy vahvistaa jalkojasi ennen vaellusta, hotellilla on 12 m korkea kiipeilyseinä, jossa on kuusi eri vaikeustasoa. Kylässä on muutamia viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita, joissa on mukava rentoutua ja muistella päivän aikana koettuja ja havaittuja hienoja luontoelämyksiä.

Muiden mielipiteet kohteesta Vilaflor

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana 4,8

Perustuu 18 arvosteluun

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Vilaflor


 • Prime Select
Hotel Spa Villalba – vain aikuisille.Näytä kuvia

Hotel Spa Villalba, Vilaflor
 

Vilaflor, Teneriffa

Luokitus: 4,5
Asiakkaidemme arvosana 4,8

Hotel Spa Villalba on hieno kanarialaistyylinen hotelli, joka sijaitsee ylhäällä rinteessä...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 500 m
  • Uimaranta: 18 km
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Hotel Spa Villalba

  Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.