PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Puerto de la Cruz

   
  12.4.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Päätimme ystäväni kanssa mennä vielä siihen aikaan jonnekkin lämpimään, kun Suomessa ei ole kovin hyvät kelit ja huhtikuun alku oli hyvä vaihtoehto molemmille, jolloin päätimme, että Kanarian saaret olisi varmasti hyvä vaihtoehto lämpötilan perusteella. Olemme tyytyväisiä valintaamme ja ajankohtaan, koska Puerto de la Cruzissa oli vain muutama hiukan pilvinen päivä ja muuten oli erittäin aurinkoista ja lämmintä.

  Hotellimme oli huoneistohotelli Masaru ja tähän päädyimme, kun katsoimme sijaintia, hintaa, ja meille oli myös tärkeää Wifi ja että voisimme itse tehdä ruokamme, eikä tarvitsisi maksaa aamiaisista tai muistakaan ruista ja olla niin sitoutunut hotellin ruoka-aikoihin.
  Keittiö huoneessa ei ollut mikään parhaanlainen, mutta saimme tehtyä mitä halusimmekin eli paistettua kananmunia ja keitettyä kahvit. Toki saimme siis leikattua myös leipää, hedelmiä jne.

  Päätimme käydä itsenäisesti katsomassa nähtävyyksiä ja varasimmekin matkan, josta näimme Teiden, Mascan ja muutaman muun kohteen.

  Paljon tuli nähtyä ja tehtyä, mutta viikko kuitenkin vain hävisi ja tuntui kuin olisi oltu vain 2 päivää matkassa. Teneriffalle kannattaa varata ainakin 2 viikkoa, jos haluaa nähdä kunnolla paikkoja ja suosittelisin vuokraamaan auton niin voi käydä omin päin näkemässä ihan mitä itse haluaa.

  Oli erittäin mukava matka ja ihan hyvin voisimme kuvitella ystäväni kanssa tulevamme uudestaankin Teneriffalle ja miksipä ei Tjäreborg matkanjärjestäjänä!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Puerto de la Cruz

  tarjaaalto 
  11.4.2017

  Päätimme sitten tällä kertaa matkustaa Teneriffalle, kohteeksi valikoitui Puerto de la Cruz. Ja siellä hotelli Pez Azul, jonka henkilökunnan ystävällisyys yllätti väsyneet matkailijat heti ensimmäisenä iltana.Vaikka oli melkein ravintolan sulkemisaika saapuessamme, meitä ei kiirehditty ruokailessamm e. Hotellissa aamiainen ja päivällinen olivat maukkaat ja runsaat sekä kuulemamme mukaan edulliset. Hotelli oli rauhallinen ja siisti, Ainoastaan yksi siivooja oli tyly, muuten koko henkilökunta oli ystävällistä ja kohteliasta, Voin suuositella ko hotellia muillekin. Jos jostain täytyy löytää valituksen aihe. Oli ihmettelyn aiheena, kun lähtiessämme pois, kentällä ei ollut suomalaista opasta, eikä tätä kiireistä opas-poikaa muutenkaan pahemmin näkynyt. Itseäni se ei haitannut tottuneena matkustajana ja monia suurempiakin kenttiä omatoimi-matkoilla nähneenä. Uutta lomaa odotellessa, Tarja Aalto

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Puerto de la Cruz

  loposet 
  4.3.2017

  Concordia Playa. Yllättävänkin hyvä huone 7 krs, näköala altaalle ja merelle. Tarpeeksi lämmintä oli ja aurinkoa pystyi haltessaan palvomaan lähes joka päivä. Muutama sateinen ja koleahko päivä helmikuun viimeisellä viikolla. Aamiainen oli ok, mutta illallisruuissa liikaa öljyjä, makaroonitkin lillu ivat öljyssä - ehkä ihan normaalia maan tapojen mukaan. Siistiä oli ravintolassa. Oli kalaa ja lihaa ja jälkkärit ihan ok. Siivooja ei oppinut laittamaan parvekkeen ovea lukkoon lähtiessään eikä huomautus vastaanotossakaan tuottanut tulosta. Oli pakko vuokrata siäilytyslokero. Wifi aulassa ilmainen, mutta huoneessa turhan kallis. Tjäreborgin palvelut pelasivat kiitettävästi.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345617