PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Puerto de la Cruz

  petteri.rouhikko 
  8.2.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Tenerife Wing oli hotelli, jossa minä ja poikani (10 ja 8-vuotiaat) olimme. Hotelli oli vähän elämää nähnyt, mutta täysin toimiva ja aamupala oli hyvä ja maistuva.
  Saapuminen kohteeseen meni hienosti, opas oli vastassa ja ohjasi oikeaan bussiin.
  1.päivä meni kävellessä ja kaupunkiin tutustuessa. Ranna n tuntumassa oli hieno kävellä ja välillä käydä syömässä pikkaisen huikopalaa.

  Toinen päivä pyhitettiin Loro Parquelle. Ehdoton suositus lapsille ja lastenmielisille, esityksiin kannattaa mennä, varsinkin delfiinishow oli mahtava! Liput ostettiin ennakkoon Tjäreborin oppaalta ja hotellilta oli kävelymatka paikalle. Kun lippu oli valmiina, niin sai ns. kävellä sisään. Ruoka oli melko hintavaa, kuten tälläisissä paikoissa yleensä aina.

  Rannalla emme käyneet kertaakaan uimassa, vaikka se oli ihan lähellä, hotellin uima-allas oli toimiva, vaikkakin kun se sijaitsi katolla, niin varovaisuutta sai muksujen kanssa noudattaa.

  Kävimme myös Santa Cruzissa katsomassa La Liga B:n ottelun Tenerife-Elche. Paikallisbussilla sinne ja taksilla takaisin. Näissäkin asioiden selvittelyssä opas auttoi paljon. Liput olivat edukkaat, varsinkin lasten liput.

  Yksi kohokohta oli lasipohjaveneellä tehty reissu, siellä oli tunnelmaa ja delfiinejä tuli nähtyä läheltä. Samoin sillä reissulla päästiin valtamereen uimaan.
  Siihenkin hommasimme liput oppaan kautta etukäteen.

  Liikuimme pääsääntöisesti kävellen kun keskusta oli melko lähellä ja siellä oli paljon pikku putiikkeja ja ravintoloita.

  Tiedossamme oli, että hotelissa ei saa huoneisiin wifiä, mutta aulassa (maksullinen) se toimi moitteettomasti. Plussaa olisi ollut jos wifin olisi saanut huoneeseen.

  Kokonaisuudessaan hieno reissu ja erityiskiitos Tjäreborgin oppaille, jotka selvittivät niin isot kuin pienetkin asiat. Me tykkäsimme ja ensi vuonna varmaan uudestaan!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Puerto de la Cruz

  sari.blysalo 
  21.1.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  1
  Harrastukset
  3

  Belive adults only teneriffe. Sängyt ja tyynyt tosi huohoja. Aamiainen ok. Ruoka todella mautonta ja kuivaa.

  Matkan ajankohta tammikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Puerto de la Cruz

  skovanen2@gmail.com 
  14.12.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  2
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  1

  Huoneistohotelli Bambi-Astoria: siistiä, hyvä sijainti. Hyvä palvelu (siivoojat ja respan henkilök.) En voi sanoa samaa valitettavasti ravintolan henkilökunnasta. Melko ynseää käytöstä, kun söimme siellä lähtöä edeltävänä iltana. Olimme itse selvinpäin ja käyttäydyimme tavallisesti. Olimme ehkä aino at asiakkaat siihen aikaan päivästä ja ehkä siitä oli sit liikaa vaivaa heille?!

  Matalat parvekkeen kaiteet, en suosittelisi lapsiperheille. Antaisin 3,5 p.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2011

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345617