Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa Paraiso

  danielssonpia 
  22.1.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  1
  Ostokset
  1
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  BahiaPrincipe 10-17.1.2017
  Lento Turusta sujui hyvin ja jo klo 20.00 aikaan saavuimme ainoina matkustajina hotellille. Päästiin heti juniorisviittiimme (merinäköalalla)ja sen jälkeen buffetillalliselle. Ruoka koko ajan mahtavaa, valinnanvaraa paljon eli jokaiselle jotakin. Juomat myös ihan hyviä. Tar jottiin pöytään. Kolmena iltana sai syödä a la carte illallisen . Me syötiin kahtena iltana, toinen oli brasilialainen ravintola ja toinen italialainen. Tykättiin enemmän italialaisestavaikka toinen oli myös hyvä. Lounasbuffetissa kävimme kaksi kertaa. Muuten otettiin jotain pientä allasbaarista. Allasalueet hienoja. Me viihdyttiin enemmän Costa Adejen puolella. Siellä enemmän valinnanvaraa altaissa. Eikä pyyhkeillä tarvinnut varata, aina oli tilaa! Allaspyyhkeistä veloitetaan 20 euron takuumaksu, jonka saa takaisin lähtiessä. Iltaohjema oli meistä mukava. Esiintymispaikkana oli Adeje hotellin puolella. Palvelu Bahia Principessä on hyvää ja ystävällistä. Olimme myös tyytyväisiä huoneeseemme. Minusta kannattaa kyllä ottaajuniorisviitti merinäköalalla. Kaunis on hotellialue, istutukset ym. Ainoa miinus hotellissa on se että huoneissa ei ole ilmaista WiFitä. Kirjoitin siitä palautteen hotellille. Ja jos haluaa actionia niin pitää ottaa taksi Americasiin. Toki bussillakin pääsee. Alue on vähän "in the middle of nowhere".Kaiken kaikkiaan hyvä valinta ja mukava matka meillä 60+ vuotiailla. Pia D

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa Paraiso

   
  20.2.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Ruoka & juoma
  5

  Vierailimme Teneriffan Bahia Principe Tenerife -hotellissa helmikuussa 2015. Olemme lomailleet useissa all-inclusive -hotelleissa niin Teneriffalla kuin muuallakin Euroopassa ja tämä oli kokonaisuutena paras kaikista! Hotelli on upea, ruoka mielettömän hyvää ja monipuolista ja uima-altaiden vesi nii n lämmintä, että 5-vuotiaat uivat siinä tuntitolkulla hampaat kalisematta. Hotellin henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja aktiviteettiohjaaja Hanna hoiti työtään innokkaasti ja auttoi omalta osaltaan luomaan meille onnistuneen loman :) Hotellialue oli laaja ja Adeje-hotellin palvelut myös käytössä. Ainoastaan muutama pieni asia harmitti lomallamme: kuntosali oli huono ja osittain käyttökelvoton (osa laitteista rikki), allasalueella aurinkotuolit varattiin jo heti aikaisin aamulla. Koska emme olleet maksaneet merinäköalasta, näkyi parvekkeeltamme vain pari palmua ja parkkipaikan kulmaus. Huone olikin todella viileä. Tuntui siltä, että olimme saaneet sijainniltaan koko hotellin huonoimman huoneen. Kokonaiskuva hotellista oli kuitenkin myönteinen, joten suunnitelmissa on palata sinne joskus uudelleen.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa Paraiso

  PerheLomalla 
  26.1.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Olimme Tammikuussa Playa Paraisolla ja hotellissa Bahia Principe Tenerife. Matkaseurueeseemme kuului 1- ja 4-vuotiaat lapset, vanhemmat ja isovanhemmat. Sää oli hyvä koko viikon, n.22astetta. Hotelli oli loistava, all inclusive uskomaton. Yksi allas oli lämmitetty ja se palveli hyvin myös pieniä lap sia, koska syveni loivasti. Lastenallas oli jääkylmä, mutta ei sitä edes kaivattu. Allasbaari palveli hyvin ja ruokaa ja juomaa oli hyvin saatavilla ympäri vuorokauden. Hotellihuone oli todella iso ja laadukas. Hotelli sijaitsi rauhallisella paikalla, lähistöltä löytyi minimarketti ja Playa Paraison keskustassa vähän enemmän kauppoja (tuliaisille) ja isompi marketti, jossa pieni mutta hyvä valikoima vaippoja ja lastenruokia. Lapsemme joivat paikallista maitoa. Playa de las Americakseen pääsi nopeasti ja melko edullisesti (18€) taksilla. Kävimme myös vuokra-autolla (joka järjestyi lastenistuimineen 7-paikkaisena edullisesti ja hienosti) Loro Parkissa, jonne oli kohtalaisen helppo ajaa moottoritietä (1h20min), kunhan oli hyvä kartanlukija. Meidän perhe sai jo menomatkalla mahataudin (ihan Suomalaisen, ei paikallista), joka kiersi koko matkaseurueen, mutta lääkäri saatiin paikalle nopeasti ja lääkitykset saatiin ja loma jatkui. Minigolf oli mukava hotellialueella meidän 4-vuotiaalle. Kävimme meksikolaisessa ravintolassa yhtenä iltana illallisella ja oli ihan hyvä ravintola sekin. Buffet-ruokailut oli laajuudeltaan ennen näkemättömiä. Hotellissa kaikki toimi hyvin ja olimme erittäin tyytyväisiä. Tänne voisi palata uudestaan.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 123