PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Asuminen, Ocean Beach Club – Gran Canaria

Ocean Beach Club – Gran Canariassa on tyylikkäästi suunniteltuja sviittejä sekä pienille että suuremmille perheille, ja tilaa on myös ystäville. Inspiroivaa asumista, ja mukavuudet kuin kotona konsanaan. Tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, jotta pääset nauttimaan lomastasi täysillä.

Valitse terassi tai parveke, josta avautuvat näköalat puutarhaan, merinäköala tai terassi, josta suora pääsy omaan, jaettuun uima-altaaseen, joka on yhteiskäytössä muiden sviittien kanssa. Vaihtoehtoja on paljon, ja riippumatta valitsemastasi majoitustyypistä, pääset nauttimaan fiksuista sisustusratkaisuista ja hienoista yksityiskohdista. Sviiteissä on esimerkiksi kylpytakit, ihanat sängyt ja hyvinvarustettu keittonurkkaus. Ja totta kai huoneet siivotaan ja myös astiat pestään joka päivä.

Kannattaa huomioida myös Ocean Beach Club – Gran Canarian Club House sviitit, jotka sijaitsevat sivummalla ja niissä on tilava terassi.

Uutuus! Teemme lomailusta vieläkin parempaa. Ocean Beach Club -hotelleissa hintaan sisältyy tallelokero ja lisäksi voit vaihtaa allas- ja rantapyyhkeesi uusiin täysin ilmaiseksi. Siksi, että lomasi olisi vielä mukavampi.

Halutessasi tehdä lomastasi vieläkin mukavamman, suosittelemme varaamaan jonkun kätevistä lisäpalveluistamme. Perheen pienimmille voit varata Bambinopaketin, johon kuuluvat lastensänky, kevytrattaat ja syöttötuoli. Miksipä et yllättäisi lapsia Lollon ja Bernien vierailulla hotellihuoneessa? Loman voit aloittaa herkullisella tervetulopaketilla, jolloin sinua odottaa valmiina huoneessasi heti ensimmäisenä lomapäivänä juotavaa ja snackseja. Lue lisää kohdasta "Lisäpalvelut hotellissa".

Kaikki huoneistotyypit Ocean Beach Club - Gran Canaria -hotellissa


Katso huoneistojen sijainti hotellissa?

Club Suite

Club SuiteHenkilömäärä

Kahden ja kolmen huoneen sviitit 3-6 hengelle, n. 34-51 m2.


Katso kaikki Club Suite -huoneistot
Club House Suite

Club House Suite Henkilömäärä

Kahden ja kolmen huoneen sviitit 4-6 hengelle. 36-46 m2.

Katso kaikki Club House Suite -huoneistot

Generous Suite

Generous Suite Henkilömäärä

Kolmen huoneen sviitit 6-8 hengelle, 60-100 m2.

Katso kaikki Generous Suite -huoneistot