PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa del Cura

  saara.h.leskinen 
  10.10.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Olimme perheeni mies ja kaksi poikaa 6- ja 9-vuotiaat) kanssa elämämme ensimmäistä kertaa Gran Canarialla, pienessä Playa del Curan kylässä ja yövyimme Ocean Beach Club Gran Canarialla. Olimme ottaneet huoneiston omalla allasyhteydellä ja se oli loistava valinta! Sää oli ihana, joka päivä lähes pilv ettömältä taivaalta aurinkoa ja lämpötila siellä 25-30 välillä. Illaksi viileni, mutta miellyttävällä tavalla. Hotelli oli pienehkö, erittäin siisti ja ruoka oli hyvää. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Tjäreborgin kaikki järjestelyt sujuivat jouhevasti ja paluulento kotiin lähti aikaisin aamulla - tätä ennen oli edellisenä iltana check-in lennolle hotellilla, josta matkatavaramme lähtivät jo kentälle. Aivan loistavaa palvelua. Voin erittäin lämpimästi suositella. Paikkana suht pieni ja hyvin rauhallinen, mutta meidän perheelle ja tarpeillemme ja toiveillemme juuri täydellinen.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta marraskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa del Cura

  mari.wiklund 
  21.1.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  5

  Olimme 4 henkinen perhe O.B.C uudessa hotellissa ja täytyy sanoa, että olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Hotelli oli erittäin siisti, moderni ja rauhallinen. Huoneet olivat erittäin siistit ja sängyt ja tyynyt niin hyvät, ettei juurikaan ollut ikävä omaan sänkyyn.
  Ruoka oli hyvää ja etenkin aamupalan terveelliset vaihtoehdot olivat Super ihania.

  Jos moitteita täytyy etsiä, niin se tulee itse Playa del Curalle, sillä se on vähän keskellä ei mitään ja varsinkin pienten lasten kanssa on lähdettävä aina taxilla, jos haluaa muutakin nähdä. Kävely reittejä ei juurikaan ole.

  Suosittelemme lämmöllä!!!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa del Cura

  y.seppala 
  26.4.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Olemme matkustaneet useasti Tjäreborg:lla ja Thomas Cook lentoyhtiöllä, missä lentohenkilökunta EI häpeä palvelualttiuttaan ja osaamistaan (pakko mainita lento-emo Emma: lostavaa as.palvelua ja hymyssä suin). Lomamme hotelli Riviera Vistassa täytti kaikki odotukset. Paikkakunta pieni(-sai lepuuttaa tressaantuneita aivojaan-)josta pääsi vaivatta naapuri kyliin. Hotelli siisti ja tilaa oli (turistkausi lopussa). Loma täytti odotuksemme.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234567