Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa del Cura

  lea.tiira 
  12.12.2017

  Olimme Playa del Curassa hotelli Ocean Beach clubissa kahdestaan mieheni kanssa. Iältämme olemme 56 ja 57 ja jo jonkin verran maailmaa nähneet. Aloitimme lomamme pelkällä levolla ja lukemisella sekä hieronnoilla. Hotellilla oli hyvät aurinkotuolit allasalueella, joten tämä onnistui huolimatta siitä, että paikka oli kuin lastentarha. Haluan korostaa muille varaajille, että ko. hotelli on ihan hyvä, mutta erityisesti suunnattu lapsiperheille, ei niinkään kahdestaan matkustaville aikuisille. Hieronnat (molemmilla 3 x) olivat oikein rentouttavat ja hyvät ja toinen hierojista oli suomenkielinen, joten oli helppo kertoa toiveita hieronnan suhteen. Minä osallistuin myös aktiivisesti jumppiin; vesijumppaa, corea sekä joogaa. Kaikki liikuntamuodot olivat mukavia ja vetäjät innostavia. Lisäksi tein aamuisin aina reilun tunnin lenkin lähimaastossa. Kulman takaa pääsi epävirallisesti kävelemään Puerto Ricoonkin (40 min) asti ja kun suuntasi kulkunsa sisämaahan päin, niin sieltäkin löytyi kivoja teitä, mitä seurata. Puolessa välissä lomaa varasimme avoauton ja huristelimme sillä yhden päivän saaren ympäri ja kävimme ostoksilla Las Palmasissa ostoskeskuksessa. Kannattaa käydä, koska hinnat siellä olivat selkeästi Suomen hintoja edullisemmat. Torstaina vierailimme taksilla Puerto de Moganissa, joka on viehättävä paikka pistäytyä. Sieltä palasimme Puerto Ricoon lasipohja lautalla, jota jopa pääsin ajamaankin, koska vuoro oli viimeinen eikä matkustajia ollut meidän lisäksi kuin kaksi. Olipa hieno kokemus, melkolailla erilaista ajaa laivaa kuin venettä saaristossa :). Perjantaina teimme vielä Playa del Ingles kierroksen ja lauantaina olikin sitten jo kotiin lähdön aika. Oli erittäin hienoa ja joustavaa, kun saimme tehdä lähtöselvityksen jo hotellissa ja jättää matkatavarat kuljetettavaksi joten lentokentällä kävelimme suoraan turvatarkastukseen. Sää oli tulopäivän sadetta lukuunottamatta koko viikon aurinkoinen/puoli aurinkoinen ja noin + 22 astetta. Aamuisin ja iltaisin oli viileämpää, joten jotain pitkähihaista kannattaa ottaa mukaan. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä loma, jos ei sitä lapsimäärää ota huomioon. Ruat hotellissa olisivat voineet olla paremmat hintaansa nähden, mutta ehkä nekin olivat enemmän suunnatut lapsiperheelle kuin tällaiselle "aikuiselle" pariskunnalle.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa del Cura

  saara.h.leskinen 
  10.10.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Olimme perheeni mies ja kaksi poikaa 6- ja 9-vuotiaat) kanssa elämämme ensimmäistä kertaa Gran Canarialla, pienessä Playa del Curan kylässä ja yövyimme Ocean Beach Club Gran Canarialla. Olimme ottaneet huoneiston omalla allasyhteydellä ja se oli loistava valinta! Sää oli ihana, joka päivä lähes pilv ettömältä taivaalta aurinkoa ja lämpötila siellä 25-30 välillä. Illaksi viileni, mutta miellyttävällä tavalla. Hotelli oli pienehkö, erittäin siisti ja ruoka oli hyvää. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Tjäreborgin kaikki järjestelyt sujuivat jouhevasti ja paluulento kotiin lähti aikaisin aamulla - tätä ennen oli edellisenä iltana check-in lennolle hotellilla, josta matkatavaramme lähtivät jo kentälle. Aivan loistavaa palvelua. Voin erittäin lämpimästi suositella. Paikkana suht pieni ja hyvin rauhallinen, mutta meidän perheelle ja tarpeillemme ja toiveillemme juuri täydellinen.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta marraskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa del Cura

  mari.wiklund 
  21.1.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  5

  Olimme 4 henkinen perhe O.B.C uudessa hotellissa ja täytyy sanoa, että olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Hotelli oli erittäin siisti, moderni ja rauhallinen. Huoneet olivat erittäin siistit ja sängyt ja tyynyt niin hyvät, ettei juurikaan ollut ikävä omaan sänkyyn.
  Ruoka oli hyvää ja etenkin aamupalan terveelliset vaihtoehdot olivat Super ihania.

  Jos moitteita täytyy etsiä, niin se tulee itse Playa del Curalle, sillä se on vähän keskellä ei mitään ja varsinkin pienten lasten kanssa on lähdettävä aina taxilla, jos haluaa muutakin nähdä. Kävely reittejä ei juurikaan ole.

  Suosittelemme lämmöllä!!!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234