PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa del Cura

  mari.wiklund 
  21.1.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  5

  Olimme 4 henkinen perhe O.B.C uudessa hotellissa ja täytyy sanoa, että olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Hotelli oli erittäin siisti, moderni ja rauhallinen. Huoneet olivat erittäin siistit ja sängyt ja tyynyt niin hyvät, ettei juurikaan ollut ikävä omaan sänkyyn.
  Ruoka oli hyvää ja etenkin aamupalan terveelliset vaihtoehdot olivat Super ihania.

  Jos moitteita täytyy etsiä, niin se tulee itse Playa del Curalle, sillä se on vähän keskellä ei mitään ja varsinkin pienten lasten kanssa on lähdettävä aina taxilla, jos haluaa muutakin nähdä. Kävely reittejä ei juurikaan ole.

  Suosittelemme lämmöllä!!!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa del Cura

  y.seppala 
  26.4.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Olemme matkustaneet useasti Tjäreborg:lla ja Thomas Cook lentoyhtiöllä, missä lentohenkilökunta EI häpeä palvelualttiuttaan ja osaamistaan (pakko mainita lento-emo Emma: lostavaa as.palvelua ja hymyssä suin). Lomamme hotelli Riviera Vistassa täytti kaikki odotukset. Paikkakunta pieni(-sai lepuuttaa tressaantuneita aivojaan-)josta pääsi vaivatta naapuri kyliin. Hotelli siisti ja tilaa oli (turistkausi lopussa). Loma täytti odotuksemme.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa del Cura

   
  24.3.2014

  Matkustimme perheen kanssa 12-19.3-14, Playa del Curaan, hotelli Tauro Resortiin.Hotelli oli hyvä tasoinen ja siisti, mutta liian kaukana kaikesta. Yöt sai nukuttua hyvin, ei kuulunut meteliä mistään.Taksilla pääsi Puerto ricoon 5 euroa. Allasbaarissa oli huono ruokavalikoima, mutta siinä vaihtui ju uri lomamme lopussa omistaja, joka maistatti kanarianperunoita ja mojo-kastiketta, joten luulen,että ruokavalikoimakin paranee. Säät olivat erinomaiset ei pilven pilvee koko viikon aikana, lämpötila n.25-28 , yöllä 15-16 astetta.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234567