PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa de Taurito

  Tuomo 
  10.3.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Olin kahden kaverin kanssa loman vietossa Tauriton kylässä. Paikka on todella pieni ja sopivan rauhallinen. Biletystä etsivien ei kannata Tauritoon tulla mutta jos rentoutuminen kiinostaa niin paikka on juuri sopiva. Hotellimme oli mogan princess & beach club, joka oli all inclusive hotelli. Hotelli ssa kaikki toimi loistavasti. Oli hyvää ruokaa, juomaa ja iltaohjelmaa. Hotellissa oli myös minimarket, josta kävin ostamassa vettä joka päivä. Pari ensimmäistä päivää rentouduimme hotellilla ja rannalla. Tauritossa on pieni hiekkaranta, josta sai myös ilmaisia juomia all inclusive rannekkeella. Rannalle oli noin 15min kävelymatka. Vaihtelun vuoksi kävimme kuitenkin myös muissa paikoissa. Kävimme loman aikana Moganin kylässä, joka on aivan Tauriton vieressä. Taxi maksoi 7€. Kylä oli todella viihtyisä. Kävimme myös Puerto Ricossa sekä Maspalomasissa pari kertaa. Maspalomasissa kävimme testaamassa aqua parkin hurjimmat mäet. Suosittelen aqua parkkia kaikille hurjapäille. Toisen kerran kävimme Maspalomasin Sioux Cityssä, joka on villin lännen tavalla rakennettu huvitus paikka. Siellä oli erilaisia esityksiä sekä erittäin isot monster burgerit kylän saluunassa. Kannattaa käydä tsekkaamassa myös tämä paikka. Taxi Maspalomasiin maksoi 30-40€ välillä... Kaiken kaikkiaan loistava loma, josta viikon jälkeen kotiuduin erittäin rentoutuneena miehenä. :)

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de Taurito

  reissaaja 
  14.8.2015

  Olisiko kellään tuoreepaa tietoa paikasta/hotellista? Varasin tuonne reissun, mutta alkoi hieman arveluttamaan kun luin matkakertomuksia sieltä.

  Matkan ajankohta joulukuu 2015

  2 kommenttia
  27.8.2015
  Hei matkalle aikova! Lue edellisestä matkakertomuksesta kommenttini. Ed. kommenttiin lisäten. On siellä ravintolakin ja trinkkibaari altaan reunalla. Ja jos oikein kylmät ilmat pitkäaikaisesti sattuu, naaparihotellien altaat ovat lämmitetyt ja kyllä yleensä niihin halutessaan pääsee uimaan ilmaiseksi tahi pientä maksua vastaan. Jos on pitkään jatkunut hellekausi, se ei ko. pensionaatissa tunnu mukavalta, koska ilmastointia ei ole. Olemme siellä myös joulukuussa, ehkäpä toisiamme tiedostamatta kuitenkin tapaamme :-) tv. toinen reissaaja
  reissaaja kirjoitti
  27.8.2015
  Hei. Kiitos kattavasta kommentistasi, tulipa huojentunut olo. Mukavaa reissun odotusta!
  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de Taurito

  jaana 
  7.11.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  1
  Ostokset
  1
  Ruoka & juoma
  2
  Harrastukset
  1

  Hotellimme Vista Taurito oli aivan ala-arvoinen hotelli, tai ainakin meidän huone. Ensin saimme väärän huoneen jota emme voineet samantien vaihtaa koska henkilökunta oli jo lähtenyt, petivaatteita oli vain kahdelle vaikka meitä oli kolme. Sohva oli niin likainen että teki pahaa jo istua siinä, saati nukkua. Amme oli sen näköinen ettei todellakaan tehnyt mieli ottaa kylpyä. Saimme toisen huoneen seuraavana päivänä mutta sen huoneen keittiö oli maalattu tummanvihreäksi todella tökerösti. Oven lukkopesä oli rikki. Kaiken kukkuraksi boileri hajosi, olimme käytännössä kolme päivää ilman lämmintä vettä ja tytär sai sähköiskun. Todistimme vierestä kun vanhempi pariskunta jäi jumiin hissiin. Hotelli sijaitsi korkealla vuorella ja alhaalla laaksossa oli kaupat (ruokakauppa ja useampi pieni putiikki) ja ranta. Onneksi näimme vain kuolleita torakoita. En voi suositella hotellia kenellekään. Henkilökunta oli tosin ystävällistä ja sää oli hyvä. Taurito itsessään on tosi pieni paikka josta todella vaikea kävellen lähteä mihinkään. Kannattaa lähteä taksilla shoppailemaan esim. Puerto Ricoon tai vaikka Las Palmasiin, taksi Puerto Ricoon maksoi n. 13 €.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2014

  4 kommenttia
  14.8.2015
  Kommentti poistettu käyttäjän toimesta (tai ylläpidon toimesta mikäli asiaton viesti).
  14.8.2015
  Kommentti poistettu käyttäjän toimesta (tai ylläpidon toimesta mikäli asiaton viesti).
  25.8.2015
  Hei ! Olimme Vista Tauritossa samaan aikaan ja päinvastaisin kokemuksin. Mutta olen pahoillani huonosta tuuristasi ja ymmärrän, että tuossa pensionaatissa voi kertomuksesi mukaisestikin käydä. Aivan jokainen huone kun on yksityisomistuksessa ja kuki n sitten itse huolehtii huoneistostaan itselleen sopivalla tavalla. Olemme olleet kolme kertaa ja nyt menossa neljännen kerran. Kiersin ammattini puitteissa maailmaa 15 vuotta ja sen jälkeen runsaasti matkaillut, joten vertailukohteita löytyy viidentähden hotelleista alkaen. Nyt viimeksi asuimme huoneistossa, jossa kaikki oli laitettu uusiksi ja sisustus oli romanttisuudessaan vailla vertaa. Keskimmäisellä kerralla kalusteet ym olivat loppuun kuluneet, mutta ei ollut aivan toivottomasti kuten sinulla ja pensionaatin ylimmän kerroksen mahtavat näköalat tilavine parvekkeineen korvasi tuon puutteen. Jos teet ruokasi itse ja olet omatoimimatkalainen, rakastat rauhaa ja hiljaisuutta ja upeaa merimaisemaa, paikka on juuri sinun. Löytyy siitä alakerrasta minimarketkin sekä minibussi lähtee hotellin portilta useita kertoja päivässä Moganiin sekä Puerto Ricoon ja uimarannalle. Maksu 1 euro. Yöbilettämistä Tauritosta ei lainkaan löydy, mutta esim. sillä eurolla voit matkustaa Purto Ricoon ja tulla yöllä taksilla (tai paikallisbusalla) takaisin. Varsinkin lapsille Tauritossa upea vesipuisto sekä meriurheilukeskus mitä moninaisimpine mahdollisuuksineen. Jos nyt ei satu saamaan aivan kehnoa ja loppuun kulunutta huoneistoa, en voi muuta kuin lämpimästi suositella. Huomioiden monipuolisen kansainvälisen kokemukseni, pidän hinta-laatusuhdetta todella hyvänä. Luettelen tässä miinukset: jos nyt sattuu saamaan sen kehnon huoneen; henkilökunta paikalla vain 8h/vrk; uima-allasta ei lämmitetä; ei sovellu liikuntaesteisille, matka alas laaksoon turhan hankala (tosin taksi vain 3-4 euroa); pimeällä kuljettaessa ehdoton varustus taskulamppu, koska kävelykaistalla on vaarallisia kuoppia ja koloja. Ja vielä noista huoneistoista. Yleensä huoneiston omistaja ei ennakkohuoltane mitään? Tekniset puutteet tulevat esille asiakkaan valituksien kautta. Mutta hommissa on tehokas ja osaava vanhan ajan talonmies, joka korjaa valitetut kohteet todella nopeasti (ei odotusaikaa, jollaista näissä turistimaissa yleensä on). Tässä haittaa osin se, että jos jokin hajoaa virka-ajan ulkopuolella tai kuten sinun tapauksessasi, petivaatteet puuttuivat, apua ei juuri saa virka-ajan ulkopuolella. Puutteita lieventää palvelualtis, osaava ja ystävällinen monivuotinen vakiohenkilökunta. Jos lähdet matkaan henkisesti luettelemani puutteet tiedostaen, en todella voi muuta kuin lämpimästi suositella...
  maruleena kirjoitti
  20.1.2016
  Harmi kun teillä oli nuon huono tuuri!Oltiin vista tauritossa v.2014,tultiin hotellille aamuyöstä,aikamme ulkona pyörittiin,ei ristinsielua missään,ovet lukossa,mitäs nyt tehdään?onneksi meidän kuski ei ennättänyt lähteä,joten huonolla kielipäällä yritin selittää asian,ymmärsi ilmeisesti,kun soitteli moneen paikkaan,aikojen kuluttua joku tuli ja aukaisi oven,samalla kuskas laukut huoneeseen,mielessä lenteli monta per..lettä, et hyvin loma alkoi.No huone oli siisti kaikinpuolin,iso parveke ja aivan mahtavat näköalat,ilmat suosi koko viikon,rauhallinen paikka,jos säpinää halusi,puerto ricoon bussilla tai taksilla halvat hinnat,moganissa hyvä edullinen ruokakauppa,minne mentiinkin bussilla ja taxsilla monta kertaa ja tietenkin markkinoilla käytiin,kaunista seutua.Yhdellä retkelläkin ehti käydä.Viikko on vain niin lyhyt aika joten lähdemme maaliskuussa samaan paikkaan kaheksi viikoksi,saapi nändä kuinka käy.Kommenttia tulee loman jälkeen.
  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12