PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa de Taurito

   
  12.3.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  5

  Lähdimme mieheni kanssa kahden ensimmäistä kertaa golf-lomalle. Majoituimme Playa de Taurito Morgan Princess & Beach Club hotellissa. Varasimme auton lentokentälle, jolla matkustimme hotelliin. Sää oli Golf lomalle sopiva ja auto tarpeellinen. Vaikka varasimme pienen auton, niin kaikki tavaramme mah tuivat hyvin autoon. Hotelli on korkeussuhteiltaan haastava, kun bägejä kuskattiin huoneesta autoon, mutta ei ylitsepääsemätöntä. Hotellissa on all inclusive ja hyvä tarjoilu ruuissa vaikkakin kaikkea ei ehditty syötä, kun aikaa meni golf-kentillä. Maasto oli erittäin hyvä aamulenkeille ja sopii hyvin sellaisille, jotka kuntoilevat, koska hotellissa on paljon rappusia. Hotellin parvekkeet olivat ihanasti ilta-auringon suuntaan, josta sai nauttia lähes joka ilta. Suosittelen ja ehkä tullaan uudelleen!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta marraskuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de Taurito

  Tuomo 
  10.3.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Olin kahden kaverin kanssa loman vietossa Tauriton kylässä. Paikka on todella pieni ja sopivan rauhallinen. Biletystä etsivien ei kannata Tauritoon tulla mutta jos rentoutuminen kiinostaa niin paikka on juuri sopiva. Hotellimme oli mogan princess & beach club, joka oli all inclusive hotelli. Hotelli ssa kaikki toimi loistavasti. Oli hyvää ruokaa, juomaa ja iltaohjelmaa. Hotellissa oli myös minimarket, josta kävin ostamassa vettä joka päivä. Pari ensimmäistä päivää rentouduimme hotellilla ja rannalla. Tauritossa on pieni hiekkaranta, josta sai myös ilmaisia juomia all inclusive rannekkeella. Rannalle oli noin 15min kävelymatka. Vaihtelun vuoksi kävimme kuitenkin myös muissa paikoissa. Kävimme loman aikana Moganin kylässä, joka on aivan Tauriton vieressä. Taxi maksoi 7€. Kylä oli todella viihtyisä. Kävimme myös Puerto Ricossa sekä Maspalomasissa pari kertaa. Maspalomasissa kävimme testaamassa aqua parkin hurjimmat mäet. Suosittelen aqua parkkia kaikille hurjapäille. Toisen kerran kävimme Maspalomasin Sioux Cityssä, joka on villin lännen tavalla rakennettu huvitus paikka. Siellä oli erilaisia esityksiä sekä erittäin isot monster burgerit kylän saluunassa. Kannattaa käydä tsekkaamassa myös tämä paikka. Taxi Maspalomasiin maksoi 30-40€ välillä... Kaiken kaikkiaan loistava loma, josta viikon jälkeen kotiuduin erittäin rentoutuneena miehenä. :)

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de Taurito

  reissaaja 
  14.8.2015

  Olisiko kellään tuoreepaa tietoa paikasta/hotellista? Varasin tuonne reissun, mutta alkoi hieman arveluttamaan kun luin matkakertomuksia sieltä.

  Matkan ajankohta joulukuu 2015

  2 kommenttia
  27.8.2015
  Hei matkalle aikova! Lue edellisestä matkakertomuksesta kommenttini. Ed. kommenttiin lisäten. On siellä ravintolakin ja trinkkibaari altaan reunalla. Ja jos oikein kylmät ilmat pitkäaikaisesti sattuu, naaparihotellien altaat ovat lämmitetyt ja kyllä yleensä niihin halutessaan pääsee uimaan ilmaiseksi tahi pientä maksua vastaan. Jos on pitkään jatkunut hellekausi, se ei ko. pensionaatissa tunnu mukavalta, koska ilmastointia ei ole. Olemme siellä myös joulukuussa, ehkäpä toisiamme tiedostamatta kuitenkin tapaamme :-) tv. toinen reissaaja
  reissaaja kirjoitti
  27.8.2015
  Hei. Kiitos kattavasta kommentistasi, tulipa huojentunut olo. Mukavaa reissun odotusta!
  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 123