PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Asuminen, Sunwing Fañabé Beach

Teneriffan paras perhehotelli!

Kaikki Sunwing Fañabé Beachin huoneistot ovat valoisia ja ilmavia, ja ne sijaitsevat lapsiystävällisen allasalueen ympärillä ja myös lähellä hotellin muita palveluja.

Happy Baby -huoneistot sopivat pikkulasten kanssa matkustaville ja Royal Family Suite sopii sinulle, joka haluat lomallasi hieman ekstraa. Vaihtoehdoista löytyy varmasti sopiva juuri sinun perheesi tarpeisiin.

Uutuus! Kesäksi 2018 päivitämme Royal Family Suite -huoneistojamme. Huoneistojen varusteluun lisätään mm. Nespresso-keitin ja aloituspakkaus, langaton kaiutin älypuhelimille sekä entistä ylellisempi tervetulopaketti. Hemmottele itseäsi pienellä ekstralla varaamalla Royal Family Suite!

Haluatko lomailustasi vieläkin mukavampaa? Voit valita useista erilaisista lisäpalveluista nauttiaksesi lomastasi enemmän. Varaa Lollon & Bernien tervetulopaketti tai Royal mukavuuspaketti koko perheelle. Jos matkustat pienten lasten kanssa, voit varata Bambino-paketin tai halutessasi pelkän lastensängyn, sulky-lastenrattaat tai lepotuolin (babysitterin) pientä lisämaksua vastaan.

Kun haluat helpotusta pakkaamiseen, voit varata jo etukäteen Lollon & Bernien pienen Bambino -paketin.
Lollon & Bernien pieneen Bambino -pakettiin sisältyy Pampers-vaippoja, pesulappuja, ruokalappu, muovipusseja vaipoille sekä Lollon helistin. Kun varaat paketin etukäteen, se on valmiina huoneessa odottamassa saapuessanne hotelliin. Tarjolla on kolme eri pakettia lapsen painon mukaan: 3-6 kg (34 kpl vaippoja), 4-9 kg (30 kpl vaippoja) ja 9-20 kg (36 kpl vaippoja). Bambino-paketin voit varata heti matkavarauksen yhteydessä tai Omat sivut -välilehden kautta.

Jotta kotiinlähtö olisi aiempaa helpompi, voit etukäteen varata huoneiston käyttöön lähtöpäivänä. Näin varmistat huoneiston omaan käyttöösi klo 18.00 saakka. Huoneistoja on rajoitettu määrä, joten varaus kannattaa tehdä jo matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että et välttämättä saa pitää lähtöpäivänä samaa huonetta/huoneistoa, jossa olet asunut lomasi ajan. Lue lisää kohdasta "Lisäpalvelut hotellissa".

Uutuus!
Teemme lomailusta vieläkin parempaa. Sunwing Family Resorts -hotelleissa hintaan sisältyy tallelokero ja lisäksi voit vaihtaa allas- ja rantapyyhkeesi uusiin täysin ilmaiseksi. Siksi, että lomasi olisi vielä mukavampi.

Huonetyypit Sunwing Fañabé Beachissä


Katso huoneiden sijainti hotellissa
Small Family

Small Family Henkilömäärä

Yksiö (sopii liikuntaesteisille) 3 hengelle, n. 39 m2.Katso kaikkia Small Family -huoneita
Happy Baby

Happy Baby Henkilömäärä

Yksiö 4 hengelle, n. 35 m2.
Erikoisvarustus pikkulapsille.Katso kaikkia Happy Baby -huoneita
Family

Family Henkilömäärä

Yksiö tai kaksio 4-6 hengelle, n. 32-60 m2.
Katso kaikkia Family -huoneita
Royal Family Suite

Royal Family Suite - parasta asumista Henkilömäärä

Royal yksiö tai kaksio 4 hengelle, n. 34–58 m2.
Erikoisvarustus.


Katso kaikkia Royal Family Suite -huoneita