PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Asuminen, Sunwing Fañabé Beach

Teneriffan paras perhehotelli!

Kaikki Sunwing Fañabé Beachin huoneistot ovat valoisia ja ilmavia, ja ne sijaitsevat lapsiystävällisen allasalueen ympärillä ja myös lähellä hotellin muita palveluja.

Happy Baby -huoneistot sopivat pikkulasten kanssa matkustaville ja Royal Family Suite sopii sinulle, joka haluat lomallasi hieman ekstraa. Vaihtoehdoista löytyy varmasti sopiva juuri sinun perheesi tarpeisiin.

Uutuus! Teemme lomailusta vieläkin parempaa. Sunwing Family Resorts -hotelleissa hintaan sisältyy tallelokero ja lisäksi voit vaihtaa allas- ja rantapyyhkeesi uusiin täysin ilmaiseksi. Siksi, että lomasi olisi vielä mukavampi.

Haluatko ilahduttaa lastasi saavutessanne perille hotelliin? Varaa Lollon & Bernien tervetulopaketti (yksi paketti per huoneisto)! Pakettiin sisältyy mm. virvoitusjuomia, mehua, hedelmiä, snacksejä sekä Lollon & Bernien kylpytakki lainaksi loman ajaksi kaikille alle 12-vuotiaille. Sen lisäksi mukana on myös Lollon & Bernien lähettämä hauska korttipeli. Kahden viikon matkalla lasten kylpytakit vaihdetaan viikon lomailun jälkeen.

Uutuus! Kun haluat helpotusta pakkaamiseen, voit varata jo etukäteen Lollon & Bernien pienen Bambino -paketin.

Lollon & Bernien pieneen Bambino -pakettiin sisältyy Pampers-vaippoja, pesulappuja, ruokalappu, muovipusseja vaipoille sekä Lollon helistin. Kun varaat paketin etukäteen, se on valmiina huoneessa odottamassa saapuessanne hotelliin. Tarjolla on kolme eri pakettia lapsen painon mukaan: 3-6 kg (34 kpl vaippoja), 4-9 kg (30 kpl vaippoja) ja 9-20 kg (36 kpl vaippoja). Bambino-paketin voit varata heti matkavarauksen yhteydessä tai Omat sivut -välilehden kautta.

Haluatko tehdä lomastasi vieläkin mukavamman?
Varaa Royal-mukavuuspaketti, lue lisää kohdasta "Lisäpalvelut hotellissa". Mikäli matkustat aivan pienten lasten kanssa, voit pienestä lisämaksusta varata Bambino-paketin tai halutessasi myös pelkän lastensängyn, kevytrattaat tai lepotuolin (babysitter).

Huonetyypit Sunwing Fañabé Beachissä


Katso huoneiden sijainti hotellissa
Small Family

Small Family Henkilömäärä

Yksiö (sopii liikuntaesteisille) 3 hengelle, n. 39 m2.Katso kaikkia Small Family -huoneita
Happy Baby

Happy Baby Henkilömäärä

Yksiö 4 hengelle, n. 35 m2.
Erikoisvarustus pikkulapsille.Katso kaikkia Happy Baby -huoneita
Family

Family Henkilömäärä

Yksiö tai kaksio 4-6 hengelle, n. 32-60 m2.
Katso kaikkia Family -huoneita
Royal Family Suite

Royal Family Suite - parasta asumista Henkilömäärä

Royal yksiö tai kaksio 4 hengelle, n. 34–58 m2.
Erikoisvarustus.


Katso kaikkia Royal Family Suite -huoneita