PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa de las Americas

   
  12.5.2017

  Lähdimme ystäväni kanssa lomalle Playa de las americakseen toukokuun alussa. Säät olivat hyvät, koko ajan n. +24. Yövyimme viikon Sunwing Fanabe Beach -hotellissa. Hotelli oli iso, todella siisti ja henkilökunta ystävällistä. Kaupunki on aika rauhallinen, yöelämääkin löytyi las veronicaksesta. Ruoka ei ole kovin kummallista, mutta mahansa saa täyteen suht edullisesti. Eniten häiritsi kaupustelijat, jotka työntyivät ravintoloihin pöytään asti myymään tavaraa ja huutelivat kaupungilla perään. Lomalla halusimme olla rauhassa.. Muuten mukava paikka, juuri sitä mitä lomalta lähdimme hakemaan eli aurinkoa ja rentoa oleskelua.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta toukokuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de las Americas

   
  29.3.2017

  Olimme tyttäreni kanssa matkalla yhden viikon.hotellimme oli sunwing fanabe beach.huone oli tilava hyvällä paikalla,mutta valitettavasti sinne ilmestyi päivittäin isoja torakoita. Siivoojat kävivät ystävällisesti niitä myrkyttämässä. Altaat olivat kivoja ja aurinkotuuleja oli riittävästi, altaat oli vat lämpöisiä. Aamiainen oli monipuolinen, henkilökunta oli ystävällistä.lähistöllä oli kivoja ostospaikka.sää oli paikoin pilvistä,mutta lämpöä kyllä riitti. Illalla sai ottaa pitkähihaista käsivarsille tuulen takia.loma oli muuten kiva miellyttävä!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de las Americas

  joukojuha 
  8.3.2017

  Olin vaimoni kanssa maaliskuun ensimmäisen viikon
  Playa de las americasissa kelejä piisasi.
  Hieno paikka olimme jo kolmatta kertaa siellä.
  Tällä kertaa hoteliksi otimme sunprime coral suites joka osoittautui erinomaiseksi huoneet siistejä niin kuin koko hoteli.
  Henkilökunta todella ystävällistä palve lu toimi tunsi olevansa todella lomalla.aamias buffet oikein monipuolinen ja illastamassa käytiin ja senkin erinomainen.
  Voi suositella mennään kyllä toisenkin kerran.
  Pariskunta pyhästmaast

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345617