Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa de Amadores

  kauhaneneija1 
  15.4.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Ikimuistoinen loma aurinkoissa Amadoreksessa on takana (...haikea huokaus...). Matkaa varatessamme päädyimme edulliseen majoitukseen huoneistohotelli Palmera Marissa. Odotuksemme hotellin suhteen eivät siis lähtökohtaisesti olleet kovinkaan korkealla, mutta siitä huolimatta se oli meille pienoinen p ettymys. Huoneistossa oli paha haju, ovenpielissä kosteusvaurioita ja lattia/ pöydät oudon tahmeita, sohvapöytäkin juuri ja juuri pysyi pystyssä. Alkujärkytyksestä selvittymämme nämä epäkohdat eivät meitä enää haitanneet, vaan nautimme lomastamme täysin siemauksin. Yleisilmeeltään Amadores oli siisti ja turvallisen tuntuinen paikka.
  Kuntomme koheni viikon aikana,sillä kävelimme päivittäin meren rannalle ja takaisin vuoren rinteellä olevaan hotelliin. Lisäksi kävelimme Puerto Ricoon ostoksille ja kerran matkustimme vesibussilla viehättävään Puerto de Mogaan. Aamulenkkimme suuntasimme vuoren päälle, josta olikin huikeat näkymät Puerto de Curaan, Puerto Ricoon ja merelle.
  Paikalliseen terveydenhuoltoonkin ehdimme tutustua. Mieheni kaatui aamulenkillä satuttaen kätensä. Läheisestä apteekista työntekijä ohjasi hänet hoitoon Puerto Ricoon klinikalle. Työtekijä tilasi meille taksin ja jopa soitti etukäteen klinikalle tulostamme. Klinikalle haavaa ei kuitenkaan pystytty hoitamaan ja sieltä meidät ohjattiin 30 km päähän Augustiniin yksityisairaala Hospital Rocaan. Joka paikassa mieheni sai hyvää hoitoa ja ystävällistä palvelua, vaikka puutteellinen kielitaito hieman vaikeutti kommunikointia puolin ja toisin.
  Jos jotain negatiivista matkasta pitäisi nostaa esille, niin huoneistomme huonon kunnon lisäksi matkustusaikataulumme olivat huonot. Saavuimme kohteeseen n. klo 1 yöllä, jolloin vastaanotto ei ollut enää auki. Huoneemme avain oli vastaanoton ovessa kirjekuoressa ja onneksi ystävällinen vartija ohjasi meidät huoneeseemme. Vastaavasti lähtöpäivänä lähdimme lentokentälle jo ennen klo 5 aamulla.
  Lomallamme saimme joka päivä nauttia auringosta ja lämmöstä, joka lämpimimpänä päivänä olikin yli 30 astetta. Koimme, että lomamme oli täydellinen ja ihan varmasti aiomme vielä joskus palata lomailemaan aurinkoiseen Amadorekseen.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de Amadores

  aaltoleena 
  2.3.2018

  Kylmät huoneet, älä valitse merinäköalaa,parvekkeella aina tuulee.sänky HIRVEE
  Älä nosta patjaa tai katso patjan alle!
  Yksi nuorempi ystävällinen nainen vastaanotossa
  Töissä,ravintola henkilökunta katastrooffi.
  EI Koskaan enää! Olen Canarian ystävä joka vuosi
  Jossain Canarialla.
  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de Amadores

   
  26.1.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  3

  Olimme isommalla porukalla Amadoreksessa tammikuussa 2018 (10henkee). Hotellimme oli kukkulan päällä ja nimeltään Las Villas Amadores. Huoneistohotelli oli erittäin siisti ja sopivilla varusteilla. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Matkaa rantaan oli vajaa kilometri ja alaspäin se menikin aina sujuvasti. Päivän rannalla maattua ylös kapuaminen olikin toinen juttu. Onneksi taksi ylös maksoi vain 3-4€. Hotelliltakin oli ilmainen bussikuljetus, mutta usein ne meni meiltä ohi kun ei oltu kellon kanssa liikenteessä.

  Useampana päivänä kävelimme lyhyen matkaa Puerto Ricoon syömään ja kiertelemään kauppoja. Pari kertaa käytiin Maspalomasissa kattelemassa hiekkadyynejä. Lapset kävivät ratsastamassa kameleilla.

  Ilmat olivat hyvät, joka päivä ainakin 22 astetta. Pieniä ostoksiakin tuli tehtyä. Mitään järisyttävän hyvää ruokapaikkaa ei löydetty, mutta ne missä käytiin täytti vatsan.

  Kokonaisuudessa onnistunut viikon reissu. Tuli levättyä ja oltua auringossa.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345612