PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Maspalomas

  mtmurto 
  29.4.2017

  Ei kotoa lähteminen niin helppoa ole kun lemmikki katsoo silmät pyöreinä keittiön ikkunan raosta keskellä yötä: mitä nyt tapahtuu? No sitä nyt tapahtuu että eilen mentiin naimisiin ja nyt lähdetään lämmittämään nahkaa MasPalomasiin.
  Tuttu paikka mutta hiukan myöhäinen ajankohta koska useimmat suomal aisbaarit olivat jo lomalla tai juuri ja juuri ehdimme päättäjäisiin. Niin ihana kuuma auringonpaiste joka päivä. DunaBeach bungalowin oma iso patio oli paras mahdollinen auringonottopaikka aamusta iltaan. Vaikka flunssa iski miltei heti niin sen kesti hyvin lojuessa aurinkotuolissa ja viileässä uima-altaassa luotin suomalaiseen karaistuneeseen luontooni....ei se tästä pahene. Mehukkaat pihvit ja jälkkärisnapsit muistissa plumpsahdimme takaisin suomeen kipeinä mutta ajatuksella; koska taas päästään lämpimään?

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Maspalomas

  sini 
  11.4.2017

  olimme huoneisto hotelli los leones täysin uusittu pieni 12 asunnon kohde siistit huoneet ja pihaalue voin suositella rauhaa hakevalle vettäkään ei tarvinnut kaupasta hakea sitä sai respasta ja palvelu ja siivous todella hyvin hoidettu uusi matka samaan paikkaan suunnitelmissa heti lokakuussa

  Matkan ajankohta huhtikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Maspalomas

  tarjaelo 
  10.4.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Green oasis club hotelli oli mukava, rauhallinen. Paikka kiva, ihmiset ihania. Tjäreborgin oppaalta kysyimme kävelyreittiä ja meille neuvottiin ottamaan taksi, (siihen tietoon opasta ei olisi tarvittu), opas ei löytänyt kartalta meidän hotellia, eikä paikkaa johon halusimme kävellä. Itse osasimme ka rttaa lukea ja löysimme haluamamme paikan kävellen.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345617