PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Maspalomas

   
  23.2.2017

  Green Oasis Club bungalow majoitusta en suosittele kenellekään. Siisteystaso on huono sekä runsaan käytön jäljiltä hotelli on nuhjuinen. Hinta-laatusuhde ei ole kohdallaan. Liikenteenmelu haittasi yöunta!

  Matkan ajankohta helmikuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
 • Maspalomas

  Marlii 
  19.2.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Maspalomas ajalla 02-16.02.2017Hotelli Vistafolr
  Bungalov.Kahdessa tasossa olevat huoneet ,eivät saa minua innostumaan, aina joku tavara väärässä paikassa. Ja jyrkät portaat ylhäältä alas sekä päin vastoin Muuten paikkana siisti, siivous oli ok sekä aamiainen kiva ei tarvinnut lähteä muualle aamupa lalle .Hotelli alueella oli myös supermarket, iloinen ja ystävällinen henkilökunta ,sekä hotellin aulassa pankki automaatti. Oikopolku keskustaan päin betoni portaat alueelta 69 askelmaa jaksoivat aina ottaa voimille ,Taksit halpoja ja niillä ajettiin Kaksi viikkoa meni todella nopeasti paljon käveltiin ja rannalla varpaita viruteltiin atlannin aalloissa, uiminen jäi vain altaan varaan. Loma on aina ihanaa .

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Maspalomas

  jukka.kortelainen 
  12.2.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Tilasimme retken puhelimitse ja meille kerrottiin tekstiviestitse lähtöpaikaksi noin kilometrin päässä oleva liikenneympyrä. Siispä kävelimme sinne. Kun lähdimme retkelle ajoi bussi n.15m päästä hotellimme pääovea. Pyysin silloin oppaalta ettei meidän tarvitsisi tulomatkalla jäädä pois siellä liiken neympyrällä vaan voisimme jäädä kyydistä hotellimme kohdalla. Hän ilmoitti ettei se käy, koska kuljettaja ei halua pysäyttää hotellimme kohdalla! En ymmärrä mihin tämä perustuu että auton voi parkkeerata keskelle liikenneympyrää mutta ei pysäyttää hiljaiselle sivukadulle. Päättääkö kuljettaja asiakkaiden nouto- ja jättöpaikat, vaiko opas?

  Hotelli on normaalia odotustenmukaista tasoa. Sijainniltaan hotelli oli mielestämme hyvä, koska liikumme vuokra-autolla parkkipaikan etsimistä ei tarvinnut tehdä vaan paikka löytyi aina hotellin edestä. Miinuksena se ettei wifi toiminut kunnolla ravintolan alueella jossa se oli ilmainen vaan se katkeili ja jumitti samoin siivous oli ”vasemmalla kädellä” tehtyä. Respan henkilökunta oli mukavaa ja hyvä plussa on tuo pieni kauppa josta sai mm. vedet lyhyellä kantomatkalla.

  Hyvänä plussana on se että lentokoneen matkustamohenkilökunta on suomalaista.
  Miinuksena se ettei yhdistelmää ”Tomaatiton-Laktoositon” ateriaa ole mahdollista saada edes eri pyynnöllä.

  Erittäin moitittavana pidämme sitä ettei lentokenttä kuljetuksissa ole opasta autossa, vaan ohjaus jätetään kuljettajan varaan. Kuljettaja jätti meidät kyydistä ja samalla hän jätti myös jonkun ryhmäämme kuulumattoman henkilön matkalaukun pysäkille. Vain yhden matkustajan ripeä juoksu sai liikkeelle lähteneen bussin pysähtymään ja noutamaan laukun takaisin kyytiin.

  Poislähdettäessä katsoimme hotellikansiosta lähtöohjeet ja siinä luki että meidät haetaan hotellilta.
  Saapunut tekstiviesti kuitenkin kertoi että meidät noudetaan samasta paikasta kuin mihin meidät jätettiin, joten menimme odottamaan bussia samalle bussipysäkille, johon jäimme kyydistä.
  Bussi saapui nelikaistaisen tie toiselle puolella olevalle pysäkille ja todettuaan ettei pysäkillä ole ketään lähti välittömästi eteenpäin. Jälleen kerran saman matkustajan ripeä juoksu pysäytti bussin ja pääsimme kyytiin.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345617