Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Maspalomas

  gitta.nylund 
  23.12.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Ruoka & juoma
  4

  Hotelli Koala garden oli mainettaan paljon parempi,oli muuttunut huomattavasti paremmaksi parissa vudessa.

  Matkan ajankohta joulukuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
 • Maspalomas

  Iida 
  14.10.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  2
  Ruoka & juoma
  2
  Harrastukset
  3

  Ensimmäistä kertaa Kanarialla helpon loman perässä. Lomakohde yllätti positiivisesti, sillä Maspalomas oli rauhallinen paikka. Välimatkat olivat pitkiä, mutta reippaina nuorina aikuisina ne olivat hyvin käveltävissä. Toki taksitkin olivat halpoja. Ravintolatarjonta oli surkea, mutta jos ei ole gourm et-ruoan toivossa niin ihan päteviäkin ravintoloita alueelta löytyi. Mielestäni Maspalomas oli yleisilmeeltään siistimpi paikka kuin viereinen Playa del Ingles, joten siihen nähden olimme tyytyväisiä kohdevalinnasta. Lokakuun alussa oli varsin kuuma, joka päivä 31-35 C:tta ja hyvin tyyntä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
 • Maspalomas

  pirjo.huikko 
  15.9.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Ostimme äkkilähdöistä matkan. Hinta oli paikallaan :). lento ja kuljetus sujui hyvin tuttuun paikkaan, mutta tuntemattomaan hotelliin Cordial Green Golf. Huoneistomme saimme toivomastamme rauhallisesta paikasta. Vähän kulunut, mutta siisti huoneisto. Hotellialue oli huikean kaunis, jossa silmä lepäs i joka päivä ihanien kukkien ympäröimänä. Puolihoidolla pärjäsimme koko päivän. Iltapäiväkahvit keitimme itse. Ruoka oli oikein hyvää ja monipuolista. Ilmainen bussi vei rannalle ja Inglesiin ostoksille. Sää oli loistava. Kävelimme paljon. Nyt olemme varanneet samasta hotellista taas matkan. Maspalomas on niin takuuvarma säiden suhteen, että palaamme sinne aina uudestaan. Tietää, mitä odottaa :) :)

  Lue lisää

  Matkan ajankohta marraskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345617