PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Los Cristianos

  orvokki 
  18.4.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  BEVERLY HILLS CLUB
  28/2 -28/3 2017
  lomailijat Marja ja Timo

  PAELA:
  miercoles 1/3 saavuttiin eilen illalla.Huoneisto korkealla uima-altaan yläpuolella parveke 28m2 huoneiston varustus hyvä.Näköala suoraan merelle ja satamaan,katselemme kun laivoja saapuu ja lähtee satamasta.

  Uima-altaalla tapahtuu iltapäi vällä jotakin erikoista,alkaa paelan paisto isossa wokkipannussa,seuraamme kokkia tarkasti ylhäältä ja homma näyttää hyvältä.Ruokaa myydään tasaiseen tahtiin jonkin aikaa kunnes klo 14.00 hiljenee.Saan idean ja otan oman n.1.8 l:ran astian ja lähden ostoksille,pikku neuvottelu ja astiani on täynnä hinta 6 euroa.Syömme paelan vasta illalla ja annos oli kahdelle vähän liikaa mutta syömme kaiken kun oli tosi hyvää isoja katkarapujakin oli päällä 8kpl

  mierkoles 8/3 Vakio aamulenkki 5km ja pahansisuinen koira hyökkää puistossa sääreen kiinni,potkaisen irti ja omistajakin ilmestyy paikalle.Iltapäivällä ilmestyy taas altaalle Paelan paistaja,haen taas samaan astiaan 6 euron annoksen,maksan nyt 7 euroa,nyt ymmärretään annoksen suuruus ja tehdään pieni salaatti seuraksi niin ruoka riittää kahdeksi päiväksi katkarapuja taas 8kpl.

  miercoles 15/3 Kävellää koko aamupäivä ja sillävälin on taas tehty huoneistossa erikois suur siivous..Taas tulee paelakokki klo 12.30 nyt katson oikein kiikarilla valmistusta ja hyvältä taas näyttää,klo 14.00 saavun taas wokille,ei ole jonoa ja altaan Baarimikko (joka jakaa ruuan ) koska kokki on jo lähtenyt,tuntee ainakin astiani jo kaukaa.Annos on niin suuri ettei kansi mene kiinni maksan nyt 8 euroa katkarapuja nyt 10.

  miercoles 22/3 Karnevaaleissa on käyty ja puritoksiakin syöty paela pitää taas hakea,nyt kuitenkin otan vain yhdenpäivän annoksen.
  Olemme yrittäneet vertailla ravintoloitakin,mutta kun joka paikassa on syöty paikan spesiaaleja ei se oikein onnistu huonoa ruokaa ei ole saatu missään.

  Huonesiistijämme Bonan kanssa oli helppo ystävystyä.Lattia pyyhittiin joka päivä ja päivittäin vaihdettiin pyyhkeet,yksi torakkakin löytyi,että oli vaimolla seikkailun maku.Ilmainen wiwi toimi huoneistossa hyvin

  Vaeluksia teimme 250 km
  kaupunkikävelyä 160 km
  keskilämpö yöllä 15C ja päivisin varjossakin 25 astetta.Saharan hiekka tuuli kesti 3pv /35astetta.

  Vietimme ihanan loman, siistijällemme Bonalle Marja kutoi vielä Suomalaiset villa sukat kiitokseksi kaikesta huolenpidosta,toki muistimme häntä viikoittain.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Los Cristianos

   
  29.3.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  5

  Olimme viikolla 12 Los Cristianoksessa Beverly Hills Club hotellissa mieheni kanssa. Sää oli suurimmaksi osaksi pilvistä, mutta lämpöä oli noin 23 astetta ja parina päivänä saimme nauttia auringostakin. Paikkana Los Cristianos oli mielestäni hyvä. Alue oli rauhallinen, mutta tarvittavat palvelut oli vat lähellä. Pienen kävely matkan päästä löytyi parikin markettia ja ravintoloita, taksinkin sai heti hotellin ulkopuolelta. Hotelli oli viihtyisä ja siisti, ei kuitenkaan mikään luksushotelli, mutta emme sellaista hakeneetkaan. Olimme ensimmäistä kertaa etelässä ja olimme hyvin tyytyväisiä hotelliin ja henkilökuntaan. Henkilökunta auttoi ja ohjeisti aina kun tarvitsimme apua. Vastaanotosta löytyi yksi suomeakin puhuva henkilö. Aamiainen oli hyvin runsas ja maittava.

  Lomamme aikana Los Cristianoksessa oli karnevaalit, joten nähtävää riitti. Kävimme myös Tjäreborgin retkillä Teide vuorella ja sukellusvenesafarilla. Retket olivat mukavia ja hyvin järjestettyjä. Kävimme myös omatoimisesti lähellä sijaitsevassa Monkey Parkissa.

  Ravintoloihin olimme tyytyväisiä. Aivan hotellin lähellä olevassa Tauruksessa kävimme kahtena päivänä, liharuuat olivat täällä todella hyviä. Hieman pidemmän kävelymatkan päässä oli Margarita, joka oli hieman parempi tasoinen ravintola ja olimme tähänkin hyvin tyytyväisiä. Viimeisenä päivänä lähdimme hieman kauemmas turustialueelta vinkin perusteella. Kävimme syömässä Cayofa nimisessä kylässä La Fincassa. Tänne taksimatka oli noin 7 euroa. Ruoka oli erinomaista ja hintatasokin paljon matalampi.

  Tämä ensimmäinen etelän lomamme oli kaikenkaikkiaan onnistunut ja nautimme lomastamme. Viimeisenä päivänä mieheni yllätti kosimalla! Tämä loma ei kyllä unohdu koskaan :)

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Los Cristianos

  anne 
  7.3.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  2
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  2

  Hotelli anlantido . Hiihtoloma viikko vierähti täällä mieheni ja tyttäremme perheen kanssa. Lapset 6 ja 8 v. Hotelli ihanteellisen patkan päässä rannasta. Hiljaiselle hyvän unen kaipaaville oiva paikka( ehkä ihan kadun varren huoneet eivät. Hotelli ollt varmaan uutena hieno ja vähän erillainen. Nyt esim ravintola aikansa elänyt pimeä tippkiluolaa matkiva paikka. All inclusive ehdoton lapsien kanssa. Ruoka ihan ok. Ehkä vähän enemmjän vaihtelua aamupalaan. Jälkkärit lähinnä jotain höllyviä hyytelöitä. Onneksi oli jätskiä. Ohjelmaakin oli joka illalle jotain, mtta puitteet eivät houkutelleet. Vain lasten miniclbin vetäjän ansiosta (hyvä tyyppi tuo nainen) he siihen osallistivat. Aikuisille ei mitään järkevää Kuntosalikin on, mutta rikkimäiset ja likaiset yli 30 v vanhat laitteet, niillä ei voinut tehdä mitään. Likaisudesta vielä että huonesiivous olematonta. Terassiakaan ei pyyhitty kertaakaan viikossa. Remontit tehty väriä vähän sinne sun tänne ja esim kylpyhuoneessa aataminaikaiset kalusteet ja vaaralliset vesihanat suihkuissa.Likaista.(miksi oli kitenkin pyykinpesukone, ei sitä mielestäni tarvita kuin ehkä yhteisissä tiloissa jos haluaa matkalla pyykata) keittiö kompleksi suht hyvä vasikka me ei tarvittu kuin jääkaappia. Vaatekomerot kuluneet ja laatikot rikki . ja torakoita juoksenteli huoneissa.ei paljon mutta....Kun jotain korjataan voi sen tehdä knnolla. En vaadi luksusta tämän tähtiluokan hotellista, mutta puhtautta kyllä. Vuoteet olivat ok. Uina-altaita kolme kaksi niistä siistejä ja kiva kun laitettu ns tekonurmi ettei liukkaita laattoja. Vesi oli lämmintä lapset viihtyivät. kolmas allas jossa lahot opuureunat eikä yksikään viidestä vesihuihkusta toiminut. Lasten leikkipaikka elikkä ne telineet pimeässä ja tuulisessa synkässä paikassa. Minigolffia pelattiin vaikka oli sekin aika vanhanaikainen mutta ok. Pallopeleille oli kivä aitaus ulkona, mutta ei sinne voinut mennä kun oli sitä tummaa kuumaa laavahiekkaa. Kaihoten poika vain katsoi sinne. Tenniskenttä löytyi ja taisi siellä jotkut olla pelaamassakin. Aurinkovuoteita oli ja varjojakin.Hotellialueelle pääsi vain avainkortilla joka oli hyvä asia. Wifi maksullinen ja törkeän kallis. Onneksi rannalla seita paikkoja joissa ilmainen mm lasten trampoliini ja pompppaikalla jossa kannattaa käydä. Lapsilla kivaa siellä ja aikiset voivat surffata netissä silläaikaa.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345617