Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Los Cristianos

  ellamaijakorhonen 
  29.12.2018

  Los cristianos oli loistokohde lapsiperheelle. Hotellina meillä oli HG tenerife sur. Rauhallinen hotelli ja toimiva huone. Allasosasto tosi sopivan kokoinen ja lapset hengasi altaalla useamman päivän. Ravintolassa live musaa melkein joka ilta mutta musiikki ei kuulu huoneisiin. Hyvät sängyt ja tyyny t.
  Los cristianos sijaitsee lähellä lentokenttää ja saarta voi ajella ympäriinsä edullisella vuokra-autolla. Rantaviivaa pitkin pääsee lenkkeilemään hyvin ja rannat sopivia lapsille. Loro Parque oli elämys koko perheelle. Lapset huomioidaan hyvin joka paikassa. Joulukuun sääennusteista poiketen saimme kunnon helleviikon kun lämpötila oli parhaimmillaan 28.
  Laadukkaat fillarit vaativampaan makuun vuokrattiin free motion - liikkeestä. Toinen vanhemmista hengasi lasten kanssa altaalla ja toinen pääsi fillaroimaan maastopyörällä. Los cristianosin lähimmät maastopyöräilymaastot löytyivät palma mar resortin vierestä läheltä los galletasin kylää ja isoja banaaniplantaaseja.
  Hyvä tankkaus aurinkoa keskellä joulukuuta:)

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
 • Los Cristianos

   
  14.12.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Olimme parhaan kaverini kanssa joulukuun alussa viikon teneriffalla. Molemmat oli ensimmäistä kertaa teneriffalla. Päädyimme los cristianokseen ja los alisios hotelliin. Kävimme myös viikon aikana playa de las americasissa ja puerto de la cruzissa. Ensi kerralla menemme ehdottomasti americasiin, sie ltä löyty myös kaipaamamme yöelämä. Puerto de la cruz oli todella kaunis paikka ja aivan erillainen kuin nämä kaksi edellistä. Teidellä ei käyty, mutta pitäähän sitä jättää jotain ensikertaankin😄 matka oli onnistunut ja juuri sitä mitä haiemmeki eli aurinkoa, shoppailua ja hauskanpitoa. Tjäreborg matkanjärjestäjänä oli taas erinomainen. Heti toisena päivänä opas kävi hotellillmme kertomassa vinkkejä mitä lomalla kannattaa tehdä, ja oli heti valmis auttamaan meitä löytämään oikeat bussit, vaikka emme menneetkään retkelle vaan halusimme itse tutkia saarta. Hotellimme vieressä oli äänekäs rakennustyömaa josta laitoimme myös viestiä ja saimme mahdollisuuden vaihtaa huonetta. Tuntui kun tjäreborin oppaat oli koko ajan lähellä ja takaamassa matkamme onnistumisen. Ehdottomasti käytän tästä edestäkin tjäreboria!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
 • Los Cristianos

  vilmaa90 
  30.3.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  Matkaa odotin innolla. Matkalla kokonaisuudessaan kaikki onnistui hyvin.
  Kävellen tuli kierrettyä paljon katuja ja rantoja. Harmikseni aika ei kertakaikkiaan riittänyt käymään Teiden tulivuorella, ehkäpä seuraavalla Teneriffan reissulla Teide on listassa ensimmäisenä.

  Kävimme Siam parkissa, Loro par kissa, Siam malissa sekä Monkey parkissa. Näistä ehkä Siam parkki oli paras kokemus. Loro parkkiin menimme paikallisbusseilla ja siihen matkaan nähden minkä matkustimme sinne puisto ei ollut ihan niin hyvä kuin oletimme. Paluumatkalla teimme pikaisen kävely kierroksen Santa Cruzissa, harmiksemme oli sunnuntai ja kaupat olivat kiinni.Seuraavaan reissuun tähtäimenä siis kierrellä Santa Cruzissa enemmän.Monkey parkkiin kävelimme hotellilta ja paikka oli pieni mutta viihtyisä. Näistä puistoista itse annan ääneni Monkey parkille.
  Yhtenä päivänä olimne Americaksen rannalla nauttimassa merestä ja auringosta. Siellä ei saanut hetken rauhaa kaupustelijoista.

  Vinkkinä Siam parkkiin ja Loro parkkiin haluaville: ostakaa portilta yhteislippu portille (10e säästö).
  Siam parkkiin ja Siam maliin menee Los Cristianoksesta ilmaisbusseja, nämä asemat mistä bussi menee on merkitty selkein kyltein. Jos paluu aikataulu ostoskeskuksesta ei miellytä matkan kävelee helposti tai paikallisbussilla pääsee takaisin (n. 1,30e).

  Paikallisbussilla Loro parkkiin mentäessä matka maksoi vajaa 30e.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345615