Golf - Los Cristianos, Teneriffa

Suosittu golfkohde, kolme golfkenttää ja kuusi golfpakettia, joista kolmeen sisältyvät myös golfisännän palvelut, sekä erinomainen hotelli.

Los Cristianos on rauhallinen ja lapsiperheille sopiva lomakohde Teneriffan etelärannikolla. Lähellä on hyviä rantoja, viihtyisiä ravintoloita sekä monia mukavia retkikohteita. Vaikka alue onkin jo kasvanut ihan kiinni Playa de las Américasiin, on siellä kuitenkin vielä oma, vähän rauhallisempi ilmapiirinsä. Tunnelma on kanarialaisempi, kahvilat ovat moderneja ja täällä on myös "oikeita" espanjalaisia ravintoloita ja kauppoja. Kaikki tuntuu keskittyneen rannan tuntumaan, palmujen reunustaman rantakadun varrelle ja kylän viihtyisään keskustaan, joka suurimmaksi osaksi on autoilta kiellettyä aluetta. Sataman molemmilla puolilla on hienot uimarannat.

Lisää kohteesta Los Cristianos Piilota teksti

Varaa Tjäreborgin golfpaketti!
Teneriffasta on tullut suosittu golfkohde, joten kentät ovat jatkuvasti kovassa käytössä. Suosittelemme sinua varaamaan jo etukäteen Tjäreborgin golfpaketin peliaikoineen, sillä paikan päällä omin päin peliajan saaminen saattaa olla vaikeaa. Teneriffalla tiettyihin golfpaketteihin sisältyvät myös golfisännän palvelut, eli hän pitää huolen siitä, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, ja hän järjestää myös erilaisia kilpailuja.

Golf Las Américas
Tämä erinomainen ja helpohko 18-reikäinen kenttä sijaitsee keskellä Playa de las Américasia. Se on rakennettu rinteeseen, josta on avarat näkymät kaupungille, rannalle ja merelle. Korkeuserot kentällä ovat pienet ja sen takana olevat valtavat vuoret suojaavat kovilta tuulilta. Kenttä vihittiin käyttöön 1998 ja se on erittäin hyvässä kunnossa. Kauniissa klubirakennuksessa on tarjolla myös hyvää ruokaa. Lyhyesti sanottuna – tämä kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille ja kaikki palvelut ovat huippuluokkaa!

Golf del Sur
Teneriffan tunnetuin ja täydellisin lomagolfkenttä. Kyseessä on kolme erillistä 9-reikäistä kenttää, joita ympäröivät musta salakavala picon-laavahiekka, useat notkelmat ja lukuisat kaktukset. Eteläinen ja pohjoinen kenttä muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jossa ammattilaiset ovat pelanneet Europatouria. Eteläisellä kentällä on myös tunnetuin reikä, 170 metrinen par 3, jossa viheriö on kuin saari laavahiekan keskellä. Links, kolmas kenttä, on edellisiin verrattuna huomattavasti leveämpi ja helpompi.

Amarilla Golf
Mukava 18-reikäinen kenttä Marina San Miguelissä, n. 17 km päässä Playa de las Americasista. Tämän kauniin, meren rannalla sijaitsevan kentän on suunnitellut Donald Steel. Amarilla Golf rakennettiin 1988 ja siellä isännöitiin vuoden 1990 Europatour, Open de Tenerife. 1990-luvun puolivälissä kenttä oli taloudellisissa vaikeuksissa ja se ei ollut tasoltaan paras mahdollinen. Mutta nyt uusi omistaja on investoinut kentän kunnostukseen ja se on jälleen hyvässä kunnossa. Amarilla Golf on haasteellinen kenttä kaikentasoisille golfaajille, väylät ovat suhteellisen kapeita ja tietyiltä rei´iltä avautuvat näköalat merelle. Yksi fantastinen väylä on par 3, jossa pelaat niemen kärjestä toiselle ja välissä vellovat Atlantin aallot. Tuulisella säällä luvassa on todellinen haaste. Täällä on myös 9-reikäinen Pitch & Putt -kenttä, driving range, golfshop, ravintola ja baari. Par 72, hcp 28 miehet ja 36 naiset.

HUOM! Koska Teneriffan golfkentät ovat todella suosittuja, peliaikoja on myös iltapäivisin.

Muiden mielipiteet kohteesta Los Cristianos

Vieraiden arvosanat matkakohteelle Arvosana
Nähtävyydet
3,7
Ostokset
3,5
Ruoka & juoma
3,9
Harrastukset
3,4
Yleisarvosana
4,5

Arvosana 4,0

Perustuu 4495 arvosteluun

Suositut hotellit - Los Cristianos


0 / 14 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
Kaikki hotellit
0 / 14 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
Kaikki hotellit