Retket, Las Palmas

Tervetuloa lomalle! Lähde mukaan jollekin jännittävistä retkistämme. Henkilökuntamme on yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa koonnut ja testannut retkiohjelmamme, jota seuraamme huolella. Voimme myös tehdä uudistuksia asiakkaidemme avulla ja siksi teemmekin asiakaskyselyitä, joissa sinä ja muut vieraat voitte jättää kommentteja. Sen ansiosta voimme aina tarjota ajankohtaisia ja kiinnostavia kokemuksia.

On monta hyvää syytä varata retket Tjäreborgilta. Voit olla varma siitä, että kaikki vakuutukset ovat kunnossa ja myös kaikki turvallisuusmääräykset on huomioitu. Sen lisäksi retkien muutoksia ja peruutuksia koskevat ehdot ovat selkeät, ja mikäli ongelmia ilmaantuu tai olet tyytymätön retkeen, tiedät aina kenen puoleen voit kääntyä. Kaiken tämän saat kaupan päälle, kun varaat retket Tjäreborgilta.

Vaellusretki

Vaellusretki

Vaellusretkellä vapauden tunne on suunnaton! Lähde mukaan vaellukselle Rouqe Nubloon, Santa Lucian kylään tai pitkin Camino de la Plataa, "Hopeatietä". Retki on ohjelmistossa loka-toukokuussa.

Lue lisää Pienennä

Kauniita Gran Canarian luontomaisemia ei kannata jättää kokematta! Retken aikana saat paljon tietoa Gran Canarian kasvillisuudesta ja eläimistä, ja kuulet myös tarinoita siitä, kuinka alkuperäisasukkaat aikoinaan elivät. Valittavanasi on useita vaellusreittejä. Yhdessä Rocky Adventuren kanssa olemme valinneet kolme mielenkiintoista vaellusreittiä, jotka soveltuvat kaikenikäisille.

Vaelluksella, jolla kuljetaan Roque Nublo -luonnonsuojelualueen läpi, saat selkeän kuvan saaren erilaisista ilmastovyöhykkeistä. Samalla pääset nauttimaan upeasta luonnosta ja vaikuttavista maisemista.

Jos haluat lähteä vaeltamaan Santa Lucian kylään ja Guayadeque-laaksoon, saat tutustua ehkäpä Gran Canarian kauneimpiin maisemiin. Tämä vaellusreitti on aina varma valinta.

Sama pätee myös Rocky Adventuren kolmannen vaellusreitin kohdalla, sillä se on ollut todellinen klassikko vaellusreittien joukossa jo useamman vuoden ajan. Camino de la Plata eli Hopeatie, on vaellusreitti, jota pitkin saaren alkuperäisasukkaat kulkivat jo yli 2000 vuotta sitten. Reitti on käytössä edelleen ja samalla se on myös yksi suosituimmista vaellusreiteistä koko saarella. Ajamme aluksi bussilla reitin alkuun, yli 1000 metrin korkeuteen, josta lähdemme jatkamaan matkaa jalkaisin saaren korkeimmalle kohdalle 1949 metrin korkeuteen. Ylhäällä vuorilla hiljaisuus on suorastaan käsin koskettavissa ja totaalisen rentouttava! Voimme kaivaa eväsrepuistamme eväät esille (ei sisälly hintaan) ja samalla nautimme mahtavista näköaloista. Hyvällä ilmalla voit nähdä naapurisaarille ja jopa Afrikkaan asti.

Valittavanasi on myös muita vaellusreittejä. Kysy lisätietoja oppaaltasi.

Tämä upea luontokokemus säilyy muistoissasi pitkään ja sopii varsinkin vaellusretkistä kiinnostuneille!

<b>Huom!</b>
Ota mukaan vettä sekä aurinkovoidetta!

Hintaan sisältyy:
Kuljetus (poikkeus mainittu kohdassa Lisätiedot) ja opastus.

Ateriat & juomat:
Eivät sisälly hintaan.

Retken kesto:
Kokopäiväretki, n. klo 8.00–17.15

Opastus:
Skandinaavinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Vettä, eväät ja aurinkovoidetta. Laita hyvät kengät jalkaan!

Lisätiedot:
Voit itse päättää kuinka pitkälle haluat vaeltaa päivän aikana. Huomioithan, että reitti kulkee suhteellisen korkeassa ilmanalassa, joten hengittäminen ei ole yhtä helppoa kuin rannikolla. Las Palmasissa majoittuvien tulee järjestää omatoimisesti kuljetus vaellusreitin alkupäähän, Bahia Feliziin. Retki on ohjelmistossa loka-toukokuussa.

 Gran Canarian makupaloja - Voidaan varata ennen matkaa

Gran Canarian makupaloja - Voidaan varata ennen matkaa

Gran Canarian makupaloja -retki on otettu valikoimaan monien toiveiden ansiosta. Tämä retki on jo todella suosittu, joten kannattaa tehdä varaus ajoissa. Maistiaiset, lounas ja juoma sisältyvät hintaan.

Lue lisää Pienennä

Tällä retkellä saat oppaamme seurassa nähdä, maistaa ja tuntea lomasaaresi toisella tapaa kuin aiemmin. Saat uskomattomia kokemuksia ja pääset näkemään kauniita maisemia.

Aloitamme päivän vierailemalla vanhassa ja historiallisesti tärkeässä Arucasin kaupungissa, joka sijaitsee saaren pohjoisrannikolla, banaaniviljelmien ympäröimänä. Kaupunki on kenties tullut tutuimmaksi rommitislaamostaan, jossa nyt vierailemme. Arehucasin rommitislaamo on Euroopan vanhin ja vielä nykypäivänäkin suurin rommintuottaja. Näemme romminvalmistuksen eri vaiheita ja toki saamme myös maistaa erilaisia täällä valmistettavia juomia. Voimme lämpimästi suositella hunajarommia, joka on hyvin tasapainotettu sekoitus 7 vuotta kypsytettyä rommia ja kanarialaista hunajaa. Maussa on myös mm. sulkaata ja vaniljaa.

Seuraavaksi suuntaamme Finca Los Castañosiin Los Berrazales-laaksossa. Tämä on ainut alue Euroopassa, jossa tuotetaan kahvia luonnollisesti. Teemme kierroksen, jonka jälkeen saamme maistaa paikallisesti tuotettua kahvia. Lounasajan lähestyessä hyppäämme takaisin bussiin ja lyhyen matkan päässä meitä odottaa Puerto de las Nievesin satamakaupunki Agaetessa. Täällä nautimme espanjalaisen lounaan yhdessä rantakadun tavernoista ennen kuin hiljalleen palaamme takaisin Las Palmasiin.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Hintaan sisältyy:
Kuljetus, opastus sekä lounas, johon kuuluu yksi juoma.

Ruoka ja juoma:
Sisältyy yllä olevan mukaisesti.

Kesto:
Puolipäiväretki, n. klo 08.30–15.00.

Opastus:
Suomenkielinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Mukavat vaatteet ja kengät.